עבור לתוכן

הדפדפן פותח קבצים מהרשת במקום לשאול אותי אם ברצוני לשמור אותם

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה...

אני לא יודע מה קרה, אבל פתאום הדפדפן פותח לי קבצי rar ו-mp3 אוטומטית מהרשת, במקום להציג לי את החלון שבו אני יכול לבחור אם אני רוצה לשמור את הקובץ או לפתוח אותו ישירות - הוא פשוט פותח את הקבצים אוטומטית, כאילו שלחצתי על OPEN... ואני כמובן מעדיף לשמור...

האם ישנה דרך שאני אוכל להחזיר את התיבה שבה אני בוחר אם אני רוצה לשמור או לפתוח??

אני משתמש ב-WinXP Pro ודפדפן Internet Explorer 6

תודה רבה.

פורסם

בדפדפן כלים-->אפשרויות אינטרנט-->מתקדם ושם תעשה שיחזור הגדרות,אמור לעזור.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אך גם לאחר איפוס ההגדרות הבעיה עודנה עומדת בעיינה... :-\

פורסם

זה תלוי גם בלינקים שאתה לוחץ עליהם..

יש לינקים שמוגדרים כברירת המחדל להפתח ע"י לחיצה עליהם ויש כאלה שמוגדרים להשמר בדיסק.

בכל מצב אתה יכול לבחור בשמירה ע"י לחיצה במקש הימני ואז לבחור בsave as.

אם אתה בטוח שבכל הלינקים שאתה לוחץ זה תמיד פותח את הקובץ ולא שומר אותו תנסה את הלינק הזה ותגיד מה קורה.

http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=download&id=70

פורסם
  • מחבר

הקישור שהבאת מציג לי תיבה רגילה עם שמירה והכל והשמירה באמת מאפשר לי לשמור.

באתר ממנו אני מוריד הקישור הוא בפלאש, כלומר זה דף שבנוי בפלאש ולוחצים שם על הורדה וזה מתחיל לפתוח אותו בלי לשאול אותי.

יש דרך שאוכל לשמור את מה שזה רוצה להוריד?

פורסם

אם הבעיה שלך היא רק באתר מסויים אז כמו שאמרתי זו לא בעיה רק אצלך זה בעיה כללית אצל כולם.

אין הרבה מה לעשות עם לינקים בפלאש.. חוץ מלהוריד את הקובץ תוך כדי פתיחה שלו ואז לחפש אותו בתקית הקבצים הזמניים של האקספלורר, או לחלופין להשתמש בתוכנת הורדה שלוכדת את הלינק ואז להוריד את הקובץ דרכה.

פורסם
  • מחבר

כן זה ספקדראם אם אתה מכיר (נמנע מלכתוב באנגלית כדי שלא יגידו שאני נותן קישורים לאתרים לא חוקיים), אתה בטח מכיר... זה של טראקים וכאלה...

יש לי פלאש גט שאמורה לתפוס לינקים אבל היא לא תופסת

ישנה תוכנה שאתה מכיר שתתפוס לי את הקישור?

פורסם

אני לא מכיר את האתר ולכן אני לא יכול לעזור לך.

אבל אני יכול להציע לך לנסות תוכנות הורדה אחרות כמו getright או dap.

מעבר לכך ישנם אתרים שההורדה בהם נעשת בעזרת הגנה למניעת גניבת לינקים (לרוב באתרים להורדת MP3 מהסוג שציינת) ולא ידוע לי על יכולת לפרוץ את ההגנה הזו, לכן גם תוכנות הורדה לא יצליחו ללכוד את הלינקים באתרים שכאלה.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתכוון ל-AntiLeech אז זה לא המנגנון שיש שם, יש שם קובץ Flash עם לחצן הורדה בתוכו, זה הכל...

לא GET RIGH ולא DAP תפסו את ההורדה... :-[

פורסם

אז כנראה שמצאת אתר עם עוד מנגנון הגנה שאינו AntiLeech אבל יכול לחסום מפני גניבת לינקים..

פורסם
  • מחבר

טוב אני אוריד ללא תוכנה

תודה רבה לך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים