עבור לתוכן

האם כדאי לקנות את המסך Dell 2007 WFP מהחנות הבאה ?

Featured Replies

פורסם

תוכל להגיד לי איפה החנות נמצאת? ו מס' טלפון? אני גם גר בירושלים וברצוני לקנות את המסך הנ"ל

פורסם

הכל שטויות

היום התקשרתי לחנות ב10:30 בבוקר ואמרו לי שבאמת הדגם 2007FP\WFP עולה 1950

כולי שמח ונלהב מגיע לחנות מחשבים שבגאולה השכונה החרדית בירושלים לאחר שכל הדרך נעצו מבטים כאילו אני איזה עב"מ.

נכנסתי לחנות קטנה, 3X3 מטר, ציוד על הרצפה, שני מוכרים חרדים שנעצו בי מבטים זמן מה, העיזו ופנו אלי בבקשה לעזור. ביקשתי לראות את הדגם 2007FP בתצוגה כמו שהובטח לי בטלפון.

המוכר שאל אותי אם לא מעניין אותי המחיר? אמרתי שבטלפון אמרו לי שהמסך עולה 1950 ש"ח, המוכר מיהר להגיד שהמסך עולה 2400 ש"ח וכל מה ששמעתי לפני שטויות.

אחרי שהתעצבנתי קצת, שאלתי באיזה פאנל המסך מצויד ובאיזה גרסה הוא מגיע- המוכר שלא נראה לי ידע פאנל מהו ענה "אתה שואל אותי שאלות קשות"

לגבי האחריות, שאלתי במידה ואני מגיע הביתה וישנו פיקסל שרוף (הייתי צריך להסביר מה זה בדיוק) בודד, האם אפשר לחזור ולהחזיר אותו? הוא אמר שכן.

אבל לא נראה לי שהוא יודע בדיוק על מה הוא הסכים וכל עוד זה לא חתום באחריות שלהם, אין לי מה לבקש.

קיצר התבאסתי- לא ממליץ כלל.

פורסם
  • מחבר

איזה מגעילים הם. קודם כל תודה על התגובה והאזהרה מהחנות הזאתי, ברשותך אני אוסיף עוד משהו.

היום בדיוק התקשרתי ב 6-7 ככה לשאול איך מגיעים לחנות כי כבר רציתי לנסוע מחר לקנות ואחרי השיחה פתאום הוא אומר לי כזה, והמסך עולה 2285 שקל, ואני הייתי בתדהמה ואמרתי לו שאמרו לי כל פעם בטלפון שזה עולה 1800 שקל (והתקשרתי איזה 7 פעם לפחות ובכל פעם שאלתי ואפילו פעם אחרונה בחמישי התקשרתי), ואותו אחד שענה לי בעצם אפילו אמר לי את זה כי רק אחד שם עונה כל הזמן לטלפונים. בקיצר אחרי זה הוא קרא לי שקרן ושאף אחד לא אמר לי כאלה דברים...

נבלות.

פורסם

LOL

לאחד 2285 לשני 2400,לראושן אומרים בטלפון 1800 לשני אומרים 1950..

פורסם
  • מחבר

הוא מדבר על דגם FP ואני על דגם WFP... אבל אותו עיקרון

פורסם

תעברו לפיליפס :yelclap: 200W6CS ב1550 ש"ח ותרדו מהדלים :nixweiss:היקרים לחינם!!!

פורסם

תעברו לפיליפס :yelclap: 200W6CS ב1550 ש"ח ותרדו מהדלים :nixweiss:היקרים לחינם!!!

אל תדבר שטויות. בהבדל המחירים כרגע רבים ימצאו את ה-PHILIPS יותר משתלם, אבל ה-DELL בכל זאת יותר טוב ממנו: פאנל, ארגונומיקה, חיבורים. כל מה שיש ל-PHILIPS על ה-DELL זה הרמקולים (מי שזה חשוב לו - יודע).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים