פורסם 2003 במרץ 2322 שנים אתה מתכוון זוהר בחושך או באולטרה?אם אתה רוצה זוהר באולטרה אז תיקח פשוט טוש צהוב או כל צבע אחר שאתה רוצה שזוהר באולטרהתפחת אותו ותשים את המקל הזה שיש בפנים בתוך מים ואחרי שהצבע שלו יצא תוציא את כל הג'יפה מהמיםוהנה לך מים זוהרים באולטרה.
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים חשבת על השלכות העברת החום? זה בטח יוביל חום פחות טוב ממים = העלאה אפשרית בטמפ'.אני חושב כדאי לבדוק אם אפשר להשיג נוזל שמשנה צבע או זוהר כשהוא מתחמם.
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים אתה מתכוון זוהר בחושך או באולטרה?אם אתה רוצה זוהר באולטרה אז תיקח פשוט טוש צהוב או כל צבע אחר שאתה רוצה שזוהר באולטרהתפחת אותו ותשים את המקל הזה שיש בפנים בתוך מים ואחרי שהצבע שלו יצא תוציא את כל הג'יפה מהמיםוהנה לך מים זוהרים באולטרה.זה יהיה מאוד דליל ואין שם גם הרבה חומר, הרוב ספוג בסופוג ואי אפשר להוציא אותו משם
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים הספוג נמצא בתוך מן צינור ניילון, אז מוציאים אותו משם וזהו. ותאמין לי שני טושים הספיקו לי לליטר מים שזוהרים פיצוץ.
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים הספוג נמצא בתוך מן צינור ניילון, אז מוציאים אותו משם וזהו. ותאמין לי שני טושים הספיקו לי לליטר מים שזוהרים פיצוץ. יש תמונות? זה נשמע לי לא ידידותי למשאבה. למרות שאהבתי את הפיתרון. :biggthumpup:
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים זה לא למערכת קירור מים זה סתם עומד בתוך בקבוק יפה כזה וזוהר כשמפעילים את האולטרה.אני באמת לא יודע אם זה ידידותי למשאבה, או לכל שאר רכיבי המערכת.
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים זה לא למערכת קירור מים זה סתם עומד בתוך בקבוק יפה כזה וזוהר כשמפעילים את האולטרה. אני באמת לא יודע אם זה ידידותי למשאבה, או לכל שאר רכיבי המערכת. אתה מזכיר לי את אחי, יש לו בחדר איזה 6 בקבוקי וודקה זוהרים בחושך.. ובנוסף עוד איזה 12 במעונות שלו בטכניון, כל אחד והבעיות..והרעיונות שלו תנסה לחתוך לייטסטיק ולזרוק את התכולה למים בסופו של דבר כמו שטאחרי כ12 שעות הלייטסטיק מאבד את אורו.. כך גם הנוזל עצמו כניראה, למרות שיש נוזל כמו בלייטסטיק שמתחדש כל פעם שמנערים אותו. (ישנו פנס כזה באחת המכירות הפומביות..אני אמצא ואביא לינק..)
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים חכה זה עוד כלום ;D היה לי רעיון לבנות מזרקה כזאת אם המים הזוהרים האלה. ועכשיו בא לי רעיון בן ז**ה !!! אפשר לקנות את המזרקות הקטנות האלה שמוכרים בחנויות מזכרות וכאלה ולשים שם את המים האלה , זה יהיה ממש יפה! ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.