פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים התקנתי FIREFOX, אבל הוא לא מציג נכון אתרים בעברית וגם נראה לי לא מציג במלואם את האתרים בעברית וגם באנגלית.מה אני יכול לעשות? איזה מוספים להוסיף? למשהו יש בעיה דומה?
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים הפיירפוקס עצמו לא צריך להתערב בשפה יותר מידי, זה דיי הגדרות של הוינדוס.תבדוק אם בחלון של השפות בלוח בקרה הכל מוגדר לך כמו שצריך (בשלושת הלשוניות, שיהיה מסומן עברית, ישראל, גם ביוניקוד, גם בקידודים לבחירה עם V בלשונית השלישית).בכל אופן בשביל לוודא שהפיירפוקס גם בסדר, תכנס ל-OPTIONS של הפיירפוקס תלך ללשונית CONTENT.באמצע החלון בפונטים תדאג שזה יהיה על פונט סטנדרטי כמו times new roman.ניתן לשנות את הקידוד ברירת מחדל בכפתור ADVANCED שעל ידו, ושינוי בתפריט התחתון מ WESTERN ו HEBREW.למרות שזה לא הכרחי, אבל במידה והכל מוגדר בוינדוס כמו שצריך, שווה לנסות גם את זה.
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים מחבר עשיתי מה שאמרת, אבל זה לא עזר. אני מוסיף תמונת מסך (זה NETSCAPE אבל הוא כמו FIREFOX ) ויש לי שאלה לא קשורה...אתה יכול להביא לי את התמונה מחתימה שלך, אהבתי אותה מאוד [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים איפה הבעיה פה?הוא מציג את העברית בצורה טובה, הבעיה זה שהוא לא מציג את האתר ואת הטבלאות שלו בצורה טובה.זה פשוט אתרים שתוכנתו באגואיסטיות תוך כדי חשיבה רק על משתמשי IE, אין לך הרבה מה לעשות בנוגע לזה.גם ב-FIREFOX היית רואה את זה אותו דבר, רק ששם אפשר להתקין IETAB ובצורה קצת מעוותת להתגבר על זה.בקשר לחתימה, עשיתי אותה ממש מזמן אז אין לי את התמונה המקורית, סורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.