פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים uTorrent כבר לא מוריד לי יותר בשום מהירות, ניסיתי היום Bitlord וזה הוריד לי על המקסימום תוך דקות וuTorrent לא עבר את ה10 KB, יש משהו שמשתווה ל-uTorrent? כי לא אהבתי את BL.
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים לא יודע מה הכוונה שלך ב"כמו UTORRENT", אם אתה מחפש תוכנה שעובדת מקובץ בודד או מה,בכל אופן אני משתמש ב BITCOMET וממש מרוצה.
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים ABC מאוד לא מומלצת, המון טראקרים חוסמים אותה בגלל שהיא מאוד בעייתית. גם BitComet עדין חסומה בכמה בגלל הבעיות שהיו אתה בעבר (למרות שהן תוקנו) כך שגם היא לא הכי מומלצת. אם אתה מוריד אך ורק מטראקרים פתוחים אז זה פחות קריטי כי הם לא נוטים בד"כ לחסום קליינטים, אבל אם אתה מוריד מטראקרים פרטיים ואתה לא אוהב את uTorrent אז הכי מומלץ זה Azureues בגרסה 3.
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים אני משתמש בµTORRENT ואין ל י בעיית מהירות... אוליי הפורט שאתה משתמש בו חסום\סגור. בכל אופן אתה יכול לנסות את BITCOMET גם תוכנה טובה.... נ.ב זה µTORRENT ולא UTORRENT
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים מחבר µTORRENT ו UTORRENT זה אותו הדבר... דבר שני הפורט שלי לא חסום הוא פתוח ובדקתי גם באתר שלהם,Bitcomet טסה לי רק על קבצים מסויימים שיוטרנט לא מגיעה אפילו ל 10KB אבל לא בכולם, אותו הדבר בABC. אני מתשגע יום ראשון אני מתקשר לנטויז'ן ומתנתק סופית אני כבר לא יכול יותר!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.