עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המפרט החדש שלי

Featured Replies

פורסם

אמור להגיע מחר בעיקרון המפרט הוא לאובר קלוקינג ומשחקים !

AMD 2100

SK - 7 +COOLER MASTER 80 MM

EPOX 8RDA+

WINBOND 512

COMPUCAE 6191

REDEAON 9100 128 MB SHAPPIHRE

אני צריך את החוות דעת שלכם! איך הוא לאובר קלוק ואיך הוא בכלל תודה

פורסם

קח המלצה, אם זה ינתן לשינוי, על סטפינג מעבד של AIUHB וגשר דרומי, בלוח, של A3. באופן תיאורטי, אם תזכה לשני אלו, יהיה זה OC טוב ואני אמליץ על קירור טוב יותר. אבל בכל זאת מומלץ קירור טוב יותר. אם המארז יהיה מקורר טוב יחסית, כי זהו מארז גדול שיכול לעשות עבודה טובה, SLK800 ואותו SF2 יכולים לעשות עבודה פי כמה טובה יותר.

אם אתה לא מתכוון לבצע את מוד הVDD, הייתי ממליץ לקחת 8RGA+ שלא יצרוך ביצוע מסובך של המוד. אם התקציב לא מאפשר זאת, יהיה עדיף יותר לרדת לAXP1700+ עם סטפינג של JIUHB ואותו קירור כבד מאשר הבאנדל הנוכחי.

פורסם
  • מחבר

אחי המחשב מגיע מחר כך שאני לא רוצה לשנות ולחכות עוד שמן כי את ה8RGA+ אין בסימפלטק דבר שני הסטיפינג של המעבד הוא

AIHUB 0302

שזה סטיפינג ושבוע פצצה ואין לי כסף ל SLK800 בסך הכל אני יכול להגיע אם המפרט הזה רחוק נכון?

פורסם

אכן. 2400MHz מובטחים, אפילו 2600MHz ו-2800MHz-3000MHz יהיו מותנים.

אם אתה מקפיד על סטפינג המעבד, תוכל לנסות גם להפקיד על הלוח. קח את הA3. מומלץ.

פורסם
  • מחבר

רגע לא הנתי מה זהA3 ??

פורסם

הסטפינג של הצ'יפ של הלוח אם .

פורסם
  • מחבר

ואתם רוצים להגיד לי שאני יוכל להגיע ל2800 מגה הרץ או AMD 2800 ו AMD 3000??

פורסם

זה נאמר באופן תיאורטי. כמובן שאני הגזמתי. במקרה הטוב אתה תגיע ל2600MHz, אבל 2000-2300 יהיה סביר יותר.

פורסם

אחלה מערכת אחי, אבל הייתי משדקיע יותר בכרטיס מסך אם אתה הולך לשחק במשחקים כבדים.

סמי תמיד אומר שעדיף לשחק בשניים מלשחק לבד..

פורסם
  • מחבר

אולי בעתיד כרגע אין לי עוד כסף

פורסם

אם תקח מארז זול יותר שכמו ה6A19 וכמו כן תרד לAXP1700+ בעל סטפינג הJIUHB הידוע, אז תוכל לקחת R9500P.

פורסם
  • מחבר

ביררתי בקשר לסטיפינג של הלוח וזה A4 זה טוב? ??? :-\

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה את ה 1700 הוא נמוך לי רציתי בכלל 2400 אבל שמעתי שה2100 מצוין לOC אז אני רוצה אותו אני הולך לקרוע את האמא שלו ב OC אני יסחוט ממנו הכל

פורסם

משחקים הוא שימוש יותר עיקרי והAXP1700 הוא לא ממש פחות טוב מה2100. הוא מצויין ביותר ואף טוב יותר.

A4 יכול להיות נחמד. הפרשי הפוטנציאלים לOC לא ירדו בצורה כ"כ קיצונית והלוח עדיין שווה רכישה. תתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אבל אתה מסכים איתי שאני יעקוף את ה1700 ביותר מ200 מגה הרץ ואף יותר נכון?? נגיד ה 1700 יגיע ל 2700 אז אני יגיע ל2900 ככה לא? ואפילו 3000 אני לא מתכוון מגה הרץ אלא AMD 2800 וכו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים