עבור לתוכן

הבהרה בנושא פתיחת מכפלה של TBRED B

Featured Replies

פורסם

אם *בכלל* הוא לא היה משנה מכפלה אז נראה לי שהוא היה צריך לעלות לו במהירות המקורית, לעשות פוסט

הוא לא עושה לו פוסט בכלל

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא נכון :

הלוחות של אסוס לא עושים פוסט עם מכפלה לא נכונה (לעומת הגיגה בייט וה MSI שהיו לי שפוט עלו במהירות המקורית)

האסוס היה נתקע (לא נותן פוסט) ואח"כ היה היה עולה אבל ישר לביוס וישר לקטע של המכפלה וכותב שיש אי התאמה וצריך לתקן.

פורסם

אאהה

אולי באסוס

אבל באחרים לא, לדוגמא באפוקס לא

פורסם

המעבד ללא המהרה נמצא ב-133X13=1733 מה"צ

אם אני מנסה לעלות למכפלה של 13.5, ללא(!) שינוי בבאס (נשאר 133), המחשב לא עושה POST

אז יש לי בעיה עם הלוח או בעיה עם המתח?

פורסם

אז הלוח באמת כמו שעופר תאר לא תומך בזה, בשינויו מכפלה

תעלה באס...

פורסם

עבור כל מעבד TBRED B עם מכפלה נמוכה או שווה ל-12.5 תתאפשר בחירה של מכפלה עד 12.5 אבל לא מעל.

עבור כל מעבד TBRED B עם מכפלה גבוהה או שווה ל-13 תתאפשר בחירה של מכפלה מ-13 עד למקסימום באותו לוח.

כל זה מותנה כמובן באפשרות שינוי מכפלה ב-BIOS או ע"י JUMPERS בלוח הנתון.

אתה בטוח בזה ? כי אצלי בלוח אפוקס kt400 יש לי אפשרות לבחור מכפלה בין 5 אני חושב עד 20 (אני חושב אפילו יותר אבל אני לא בטוח)

וכל האפשרויות פתוחות.

פורסם
  • מחבר

אמרתי שזה לא כולל לוחות עם NF2 או KT400....

פורסם
  • מחבר

ביקורת על לוח אם אבל שימו לב למה שכתוב לגבי המעבד:

http://www.overclockersclubcanada.com/reviews/ak77/index2.shtml

הודעה שלישית ב-THREAD הזה:

http://forums.ocmodshop.com/?f=2&m=5019

יש אין סוף THREADS בפורומים שמדברים על זה שה-TBREDS לא נעולים. צריך לוח מיוחד או לחתוך את אחד הגשרים (L3 אם אני לא טועה) כדי לאפשר גישה לכל המכפלות.

פורסם

כן פותח !

אני ניסיתי על 7VAX

ו7VAXP

נפתח כמו גדול

איך פותחים ב G7VAXP

תודה

פורסם

הם יגיעו לארץ המעבדים עם המתח 1.5 בסוף נכון?

AMD 1700+ TBred A AIUGA stepping (1467 MHz/1.50 vcore default, factory unlocked, week 49/2002)

פורסם

ניהיה מענין מאוד עם האטלונים החדשים, מאוד מענין איזה גרסאות AMD מכינה לנו בהמשך..

פורסם

אנשים, אני בצרות:

היום חזרתי הביתה אים לוח חדש: EPOX 8RDA+ והוא נותן אפשרות של מכפלות עד 25 בערך אבל כל מכפלה מאל 12.5 הוא מתנהג מוזר:

או שהוא מריץ אותו ב 100*11=1100 (11 כי זה מעבד AXP1700 JIUHB) או שהוא נותן FSB של 166 (או מה שאני רוצה) אבל מכפלה קטנה מ12.5!!!!

אכשיו הוא רצ אצלי ב 12.5*175=2192MHZ ואני היתי מרוצה עם היה לי זכרון DDR400 אבל יש לי DDR333 אז כדי להגיע למקס אני צריך יותר מכפלות!

בבקשה איזרו לי, אולי אני מפספס משהוא?

פורסם

אמרתי שזה לא כולל לוחות עם NF2 או KT400....

תגיד אם KT400 ו NF2 פותחים מכפלה לפי מה שאתה אומר ולא משנה להם איזה סוג של מעבד בין אם זה 1700 או 2100 הוא יהיה פתוח לכל המכפלות(כמובן אני מדבר על TBREDB), אז איך זה שישנה בעיה פה לאדם בפורום בשם TONIVINER :

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=33226

וזה לא עובד לו במכפלה מעל ל 12.5 יכול להיות שNF2 לא פותחים מכפלות? כי אצלי ה KT400 פותח כמו גדול.

יש פה אנשים עם NF2 ו מעבדי 1700? שהצליחו לעלות למכפלה מעל 12.5?

פורסם
  • מחבר

זה באמת מוזר.... אבל אם הוא פתח THREAD על זה למה להכניס את זה גם לפה???

שיבדוק איזה REV הלוח שלו.... אולי REV 1.0 לא פותחים מכפלה כמו שצריך.... 1.1 עושים את זה טוב.

פורסם

מצטער על ליכלוך הTHREAD שלך, אבל השאלה הזו יותר נודעת לי מאשר לו כי אני מתכוון להחליף את הKT400 שלי ל8RDA+ ואני מפחד שהוא לא יפתח מכפלה וזה יהיה לא נעים בכלל.

לגבי ה REVISION של הלוח שלו אז הוא 1.1.

שאלה CAPTAIN תגיד הבעיה הזו יכולה להיווצר עקב ספק גנריק? אולי לא מספיק לו מתח ואז המחשב לא עולה במכפלה גבוה מה אתה אומר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים