עבור לתוכן

הבהרה בנושא פתיחת מכפלה של TBRED B

Featured Replies

פורסם

המון הודעות מדברות פה על פתיחת מכפלה ואני שמתי לב שיש לאנשים טעות בסיסית ביותר.

מעביד ה-TBRED B (לא יודע לגבי ה-A) מגיעים עם מכפלה פתוחה. בכל לוח שמאפשר שינוי מכפלה זה יתאפשר (לא רק KT400 ו-NF2).

כשמדברים על פתיחת מכפלה למעבדים האלה הכוונה היא למכפלות גבוהות/נמוכות למעבדים איטיים/מהירים.

הסבר:

עבור כל מעבד TBRED B עם מכפלה נמוכה או שווה ל-12.5 תתאפשר בחירה של מכפלה עד 12.5 אבל לא מעל.

עבור כל מעבד TBRED B עם מכפלה גבוהה או שווה ל-13 תתאפשר בחירה של מכפלה מ-13 עד למקסימום באותו לוח.

כל זה מותנה כמובן באפשרות שינוי מכפלה ב-BIOS או ע"י JUMPERS בלוח הנתון.

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל יש לוחות שמאפשרים פתיחה גם לנמוך/גבוה יותר.

פורסם
  • מחבר

זה מה שאמרתי.

פורסם

טעות בידך עמית ,

אצלי כשהיה את האסוס A7V333 PA לא היה ניתן לשנות מכפלה במעבד !

רק KT400 וNF2 זה מתאפשר .

פורסם

אני שמעתי כמו שעופר אמר, שהם סגורים, ורק לוחות מוסימים נפורס 2, וKT400

פתחים אותם, אבל אני לא יכול לשלול את מה שאתה אומר כי לא בדקתי

אבל מעולם לא שמעתי על הדבר הזה

פורסם

לפי מה שראיתי יש גם KT333 מבית MSI שפותח אבל לא נותן יותר מ12.5. ובכל זאת הKT400 של גיגה ביט לא מאפשר פתיחה.

פורסם

צריך לבדוק את הדבר הזה...

פורסם

לפי מה שראיתי יש גם KT333 מבית MSI שפותח אבל לא נותן יותר מ12.5. ובכל זאת הKT400 של גיגה ביט לא מאפשר פתיחה.

כן פותח !

אני ניסיתי על 7VAX

ו7VAXP

נפתח כמו גדול

פורסם
  • מחבר

שוב אני אומר:

לוח שמאפשר שינוי מכפלה למעבד שבא פתוח "מהמפעל" (כמו ה-TBIRD 1.33 למשל) יאפשר שינוי מכפלה גם ל-TBRED B בהתאם למהירות המעבד, ז"א 12.5 ומטה לאיטיים ו-13 ומעלה למהירים (איטיים=כאלה שהמכפלה שלהם נמוכה או שווה ל-12.5).

לראיה, לוח של MSI עם CHIPSET 760 של AMD מאפשר שינוי מכפלה למעבד 1700+ TBRED B אבל רק למכפלה שווה או נמוכה מ-12.5.

פורסם

ולראיה אסוס A7V333 שלא יכול לשנות את המכפלה של ה1700 או מעבד אחר (למרות שיש אפשריות כאלה בלוח)

פורסם

עבור כל מעבד TBRED B עם מכפלה נמוכה או שווה ל-12.5 תתאפשר בחירה של מכפלה עד 12.5 אבל לא מעל.

עבור כל מעבד TBRED B עם מכפלה גבוהה או שווה ל-13 תתאפשר בחירה של מכפלה מ-13 עד למקסימום באותו לוח.

כל זה מותנה כמובן באפשרות שינוי מכפלה ב-BIOS או ע"י JUMPERS בלוח הנתון.

לפי מה שאמרתה המעבד שלי שזה AXP1700TBREDB הוא בה הרי במכפלה 11 אז לא ניתן יהיה לעלות איתו למכםלה גבוהה יותר מ 13 אז תסביר את זה שבלוח שלי EPOX KT400 אני מגיעה למכפלה 18 בלי שום בעיה ויכול עוד להמשיך???

פורסם

הוא גם אמר שלוחות שמבוססות K400 או NFORCE2 משנים את זה לכל מכפלה :jump:

פורסם

קניתי מעבד AXP2100 JIUHB0302 לפני שבועיים, איך אני יודע אם הוא TBredA או TBredB?

יש לי אופציה בלוח לשנות מכפלה (ASUS A7V266E), ל-13 ומעלה (13-20). אבל כשאני מנסה לעלות אפילו ל-13.5 המחשב לא עושה POST. מה הבעיה (אם אתם טוענים שהמכפלה פתוחה)?

פורסם

קודם כל הוא TBERDB והוא מצוין

אם הוא לא עושה פוסט במכפלה 13.5 אז תוריד באס (כמה הנוכחי?עכשיו?)

פשוט כנראה המעבד לא מסוגל לעבוד במהירות הסופית

תוריד באס, ותבדוק אם זה המעבד, או שאי אפשר לשים 13.5 במכפלה

ואם זה המעבד, אתה יכול להוסיף מתח

פורסם

אני פשוט חושב שהוא לא מצליח לפתוח את המכפלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים