עבור לתוכן

מתלבט בין מקלדת אגונומית microsoft לlogitech- אלחוטי או רגיל

Featured Replies

פורסם

הגיע הזמן למקלדת ארגונומית חדשה ואני מתלבט בין שתי החברות הנ"ל. למיקרוסופט יש את דגם 4000 ב280 ש"ח בערך וזה של לוג'יטק (אלחוטי) בערך כפול במחיר.

עכבר קניתי לא מזמן אז אין טעם לקנות סט. כדאי להשקיע באלחוטי?

פורסם

ממליץ בחום רב מאוד על המיקרוסופט 4000.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה המהירה :)

אני אלך עליו.

פורסם

תלוי למה אתה צריך.. אם זה סתם במחשב זה מצויין, אני עכשיו עם זה וזה ממש נוח ואיכותי.

אבל אם אתה אמור להיות 5 מטר מהמקלט, זאת כבר בעיה (למרות שתלוי איפה אתה שם את זה, לפעמים זה מגיע.

וד"א יש מבצע ב-OFFICE DEPOT ששם זה עולה 200, תבוא לחנות הקרובה ותבדוק אם יש שם במלאי.

פורסם
  • מחבר

אני מקליד הרבה וליד המחשב אז הנוחות מאוד חשובה לי.

אני גם אשמח אם תוכל להגיד לי באיזה אופיס דיפו מוכרים את זה ב200, כי באלה שהייתי זה כבר לא היה במלאי (והם לא מזמינים יותר).

רק כדי למנוע אי הבנה, אתם מדברים על דגם ה-4000 החוטי, נכון?

פורסם

אני האמת לא מכיר את הדגם שהזכרת יותר מידי טוב אבל אני יכול להציג בפני כמה עובדות שאולי יוכלו לעזור לך.

אם המקלדת מיועדת למשחקים אז מן הסתם אתה צריך מהירות תגובה מקסימלית וזה בד"כ נמצא במקלדת חוטית וגם יהיו לך פחות בעיות של חיבור וכו

אם המקלדת מיועדת לגלישה עבודה ודברים מהסוג הזה ואתה מעוניין בנוחות אז עדיף לך האל חוטית אבל תיקח בחשבון שכמעט תמיד במקלדות אלחוטיות יש בעיות של חיבור כמו שהזכרתי אני אישית מעדיף חוטי כי זה פחות בעיות אבל גם בגלל שאני גיימר. אבל אחרי הכל זה תלוי למה המקלדת מיועדת...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא שמעתי ולא ראיתי אבל היא נראת מתאימה לשימושים שלך...

תשתמש בעובדות שנתתי לך ותשקול מה לקנות

פורסם

אני נהנה מהדגם הקודם של ה-MS 4000.. נורא התרגלתי למקלדת הזאת, מקלדת מצוינת..

מאכזב שהחליפו את הכפתורי חצים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים