פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים הגיע הזמן למקלדת ארגונומית חדשה ואני מתלבט בין שתי החברות הנ"ל. למיקרוסופט יש את דגם 4000 ב280 ש"ח בערך וזה של לוג'יטק (אלחוטי) בערך כפול במחיר. עכבר קניתי לא מזמן אז אין טעם לקנות סט. כדאי להשקיע באלחוטי?
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים תלוי למה אתה צריך.. אם זה סתם במחשב זה מצויין, אני עכשיו עם זה וזה ממש נוח ואיכותי.אבל אם אתה אמור להיות 5 מטר מהמקלט, זאת כבר בעיה (למרות שתלוי איפה אתה שם את זה, לפעמים זה מגיע.וד"א יש מבצע ב-OFFICE DEPOT ששם זה עולה 200, תבוא לחנות הקרובה ותבדוק אם יש שם במלאי.
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים מחבר אני מקליד הרבה וליד המחשב אז הנוחות מאוד חשובה לי.אני גם אשמח אם תוכל להגיד לי באיזה אופיס דיפו מוכרים את זה ב200, כי באלה שהייתי זה כבר לא היה במלאי (והם לא מזמינים יותר).רק כדי למנוע אי הבנה, אתם מדברים על דגם ה-4000 החוטי, נכון?
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים אני האמת לא מכיר את הדגם שהזכרת יותר מידי טוב אבל אני יכול להציג בפני כמה עובדות שאולי יוכלו לעזור לך.אם המקלדת מיועדת למשחקים אז מן הסתם אתה צריך מהירות תגובה מקסימלית וזה בד"כ נמצא במקלדת חוטית וגם יהיו לך פחות בעיות של חיבור וכו אם המקלדת מיועדת לגלישה עבודה ודברים מהסוג הזה ואתה מעוניין בנוחות אז עדיף לך האל חוטית אבל תיקח בחשבון שכמעט תמיד במקלדות אלחוטיות יש בעיות של חיבור כמו שהזכרתי אני אישית מעדיף חוטי כי זה פחות בעיות אבל גם בגלל שאני גיימר. אבל אחרי הכל זה תלוי למה המקלדת מיועדת...
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר המקלדת מיועדת בעיקר להרבה כתיבה + גלישה. משחקים אני משחק בעיקר עם ג'ויסטיק. שמעתי שלוג'יטק יצאה עם מקלדת בשם WAVE. מישהו במקרה שמע עליו?http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3071&cl=gb,en
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים לא שמעתי ולא ראיתי אבל היא נראת מתאימה לשימושים שלך...תשתמש בעובדות שנתתי לך ותשקול מה לקנות
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים אני נהנה מהדגם הקודם של ה-MS 4000.. נורא התרגלתי למקלדת הזאת, מקלדת מצוינת..מאכזב שהחליפו את הכפתורי חצים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.