עבור לתוכן

ירון זליכה - כלב השמירה שלנו - מה רוצים ממנו ?

Featured Replies

פורסם

אני קורא הרבה לאחרונה על חשב המדינה ירון זליכה.כמעט כל אחד מהקשת הפוליטית רודף אותו בטענה שהוא סוגר לא תקציבים ומפריע לו לפעילות (אל תשכחו

שהכסף שירון שומר הם המיסים הכבדים שהשרים כל כך אוהבים להטיל עלינו יומם וליל...).בהתחלה היו לא בעיות עם שר האוצר בר און.עכשיו יש לו בעיות עם האלופים

שכועסים שהוא לא נותן להם לשדרג את המכוניות שלהם על חשבון המדינה....

שאלתי היא כזו :

עד לאן היגענו אם יש למדינה רק כלב שמירה אחד ואם הוא כבר עושה את עבודתו נאמנה אז כבר חושבים כיצד לפטרו לאלתר.אותם אלופים מקטרים שהם רוצים

מכוניות חדשות כי לשכן\חבר\מכר יש רכב חדש וזה אופנתי היום לנקר עיניים אחד לשני.כבוד החשב שלנו נוסע במכונית משנת 2002...ואילו אותם אלופי רוצים

רכב חדש 2008 !!!!.מרתיח אותי לחשוב על זה שהממשלה שלנו מורכבת ממ 120 מושחתים ומשרד אוצר שעושה מה שבא לו ואדם אחד משגיח על כווללםם

ושמו ירון זליכה והם כמו מאפיה מתנכלים לו כי היחיד ששומר על החוק מעליהם.היתה כתבה בעיתון כלכלה בידיעות אחרונות שהאוצר מעביר חוקים בכנסת בהצבעות

פירטיות והכל בחסות הכנסת היפה שלנו....

האם רק אני רואה שחורות :pissed: :pissed:???

פורסם

סתם שאלה, למה אתה חושב שהמניעים של זליכה כשרים לחלוטין?

לי אישית אין מושג מה המניעים של כל אחד מהצדדים, לכן אני לא ממהר לקפוץ למסקנות שזליכה הוא טלית שכולה תכלת.

פורסם

למי אכפת מה המניעים שלו? מניעים הם נימוקים להקלה בעונש, זה הכל. מה שחשוב זה התוצאות.

באמת אכפת לך אם בעל החברה שתרם מתוצרתה לנזקקים עשה זאת כי הוא באמת דואג להם או כי הוא רצה להיפטר ממלאי מת ולזכות בפרסום זול? התוצאה אותה תוצאה. האם על הנזקקים לסרב לקבל את התרומה אם יגלו שהמניעים שלו אינם אלטרואיסטים?

זליכה עשה המון למנן מנהל תקין בארץ. למשל צימצם בצורה משמעותית את האחור בתשלומי המדינה לספקים, חייב קבלנים לעמוד במכרזים שחתמו עם המדינה (במקום השיטה הנהוגה קודם, בה קבלן נוקב במחיר נמוך כדי לזכות במכרז ואחרי הזכיה דורש להעלות אותו) ורק באחרונה אסר על משרדי הממשלה לחתום חוזים עם חברות כ"א שלא משלמות שכר לפי החוק. רק על זה צריך לבנות לו אנדרטה.

בנוגע לשחיתויות לכאור שהוא חשף, ממה שהתפרסם עדיין אי אפשר לקבוע האם מדובר בדברים פליליים, אבל הם בהחלט מסריחים וטוב שנחשפו.

פורסם
  • מחבר

MiniMizer

אני לא אומר שהמניעים שלו כשרים.אבל...כולנו יודעים (או לפחות מי שמתעניין...) איזה ראש ממשלה ואיזה שרי אוצר (הירשזון..אולמרט) יש לנו.

קראתי עליו בגוגל מספיק כדי לדעת שהוא הרע במיעוטו בהשוואה לפוליטיקאים שלנו.רק לידעתך הוא עצר הרבה תהליכים מושחתים של אולמרט שעוד הוא היה

בתחילת דרכו.שאולמרט היה שר אוצר ורצה למכור את השליטה בבנק לאומי למשפחת לואי.(היה כתוב במאמר ב"הארץ").

דעתי דיי נחרצת לגביו לטובה אחרי שאני רואה כמה רודפים אחריו כיום.כמו שאומרים "יש צדיק בסדום"

פורסם

למי אכפת מה המניעים שלו? מניעים הם נימוקים להקלה בעונש, זה הכל. מה שחשוב זה התוצאות.

באמת אכפת לך אם בעל החברה שתרם מתוצרתה לנזקקים עשה זאת כי הוא באמת דואג להם או כי הוא רצה להיפטר ממלאי מת ולזכות בפרסום זול?

אה.. כמו גידמאק.

פורסם

אה.. כמו גידמאק.

מה לא בסדר בגיאדמק ?

פורסם

הוא אוהד בית"ר ;D

ועם כל הכבוד לזליכה , אם הוא רוצה להילחם בשחיטות יש לו שתי אפשרויות :

א.שיהיה ח"כ

ב. שיקים עמותה\ארגון

הוא לא יכול להיות בתפקיד צבורי ובד בבד לזרוק מילים ארסניות לכל עבר , אי אפשר לעבוד איתו ככה ...

פורסם

זה נכון הסגנון של זליכה זו בעיה - הוא מצליח לקומם עליו גם את האוהדים של מעשיו - חבל , חבל גם שיש לו טיעונים הראויים עיון נוסף .

אני חולק עליך בנוגע ליכולתם של החכי"ם להילחם בשחיתות מהסיבה שהם - א. ממונים ( זאת אומרת הם לא ניצגי הציבור , הם נציגי ראשי המפלגות - בערך כ - 60 % מחברי הכנסת ) ב. הם ממודרים ( לא נותנים להם נגישות למידע )

לחשב יש יתרון גדול מאוד מפני שהוא אחד מאלה אשר יושבים על הברז ויכולים לראות לאן הכסף אמור ללכת - הוא לא בתפקיד ציבורי - הוא משרת ציבור כלומר פקיד - אבל אני לא יודע ממש למה אתה מתכוון כאשר אתה אומר " תפקיד ציבור" אז יכול להיות שאנו מתכוונים לאותו דבר ( רק סמנטיקה )

פורסם

לחשב יש יתרון גדול מאוד מפני שהוא אחד מאלה אשר יושבים על הברז ויכולים לראות לאן הכסף אמור ללכת - הוא לא בתפקיד ציבורי - הוא משרת ציבור כלומר פקיד - אבל אני לא יודע ממש למה אתה מתכוון כאשר אתה אומר " תפקיד ציבור" אז יכול להיות שאנו מתכוונים לאותו דבר ( רק סמנטיקה )

אי אפשר לעבוד עם בן אדם כזה , הוא דיבר סרה על היועץ המשפטי ועל אחותו של היועץ המשפטי לממשלה

הוא דיבר סרה על אולמרט ועוד ועוד . ומה יצא מזה ? כלום .......

בקצור זליכה הוא בן אדם הזוי , ויש לו תכונה כמו חולה סכיזופרניה שקשה לו להבדיל בין מציאות לדמיון

לכן הוא מאשים אנשים על ימין ושמאל ללא בסיס ...

פורסם

אי אפשר לעבוד עם בן אדם כזה , הוא דיבר סרה על היועץ המשפטי ועל אחותו של היועץ המשפטי לממשלה

הוא דיבר סרה על אולמרט :lol:לפי רוב הציבור זה בילתי אפשרי - נעשה אתמול סקר - 58% מהציבור חושבים שהוא מושחת - אולמרט ובכלל היום גרוסמן אפילו לא רצה ללחוץ לו - לאולמרט , את היד ועוד ועוד . ומה יצא מזה ? כלום ....... בינתיים - ההיסטוריה נכתבת ע"י המנצחים ואם זליכה ינצח ( אנחנו נפסיד - כמובן - אנחנו = הציבור ) אז כניראה יאמרו שהוא צדק כל הזמן ובלה בלה בלה ואם לא אז הוא יהפך ההזוי - העניין שאולמרט הזה הוא מאמין בחיסול אלו שלא מוכנים לציית(" כוס אמוק צריך להעמיד את הפוץ הזה במקום " ציטוט של אולמרט - הראו בטלויזיה לא זוכר באיזה תוכנית וזה לא עקרוני גם ) אז במידה מסויימת צריך להגיד לזליכה "שאפו " שהוא הולך על טרף כזה גדול - זה די משעשע לכתבי העיתונות אני משער .

בקצור זליכה הוא בן אדם הזוי ,אחויה - המציאות הזויה יותר ויש לו תכונה כמו חולה סכיזופרניה שקשה לו להבדיל בין מציאות לדמיון

לכן הוא מאשים אנשים על ימין ושמאל ללא בסיס ... :nono:

מה שקופץ לי זה הנפוטיזם, היועץ, אחותו של היועץ, ואללה מפעל משפחתי :-\

פורסם

^^^

עד כמה שאני זוכר, ימימה מזוז מונתה לתפקיד היועצת המשפטית למשרד האוצל עוד לפני שמני מזוז מונה לתפקיד היועץ המשפטי לממשלה, כך שלא יתכן שהוא הפעיל קשרים כדי למנות אותה. כך שאין כאן נפוטיזם - העדפת קרובים.

עם כל הכבוד לזליכה , אם הוא רוצה להילחם בשחיטות יש לו שתי אפשרויות :

א.שיהיה ח"כ

ב. שיקים עמותה\ארגון

שחיתות, בחייך. והוא יכול גם להצטרף למשטרה או לפרקליטות המדינה או למשרד מבקר המדינה או, טם טם טם, למשרד החשב הכללי! תפקידו של החשכ"ל הוא לפקח על הוצאותיהם הכספיות של משרדי הממשלה.

הוא דיבר סרה על אולמרט ועוד ועוד . ומה יצא מזה ? כלום .......

לחקירה משפטית אתה קורה "כלום"? נו, שויין...

פורסם

יה בלגניסט - נפוטיזם באופן כללי

כחלק מהנושא של שחיתות שהוא נושא הדיון ולא המזוזים - הם סיפור אחר על הצורה שבא השחיתו באה לידי ביטוי שאותו מראה ירון זליכה .

פורסם

בחייך... ...

אתה לא מבין שאי אפשר לעבוד איתו ?

אתה לא תבין את זה ,

עד שיום אחד תקום בבוקר תפתח ידיעות אחרונות\מעריב\ynet\nrg\ערוץ 22 \ ערוץ 10 \ערוץ 11 וכולם שופכי דמך ברבים

ומדברים עליך לשון הרע ורכילות ......

רק אז תבין שלעבוד עם בן אדם כמו זליכה , זה כמו לעבוד עם השטן .....

יום אחד אומר לך בוקר טוב , יום שני מזמין לך 10 חקירות משטרה , ובושות מכל העולם ואשתו .

שיקים עמותה ויעזוב אותנו בשקט :xyxthumbs:

פורסם

אתה לא מבין שאי אפשר לעבוד לגנוב / לקמבן / להפר אמונים / להכניס לכיס / לקדם קרובים / לשחד ( סתם רציתי להכניס עוד אפשרויות על מה אי אפשר עוד לעשות איתו )איתו ?

אתה לא תבין את זה ,

עד שיום אחד תקום בבוקר תפתח ידיעות אחרונות\מעריב\ynet\nrg\ערוץ 22 \ ערוץ 10 \ערוץ 11 וכולם שופכי דמך ברבים

ומדברים עליך לשון הרע ורכילות ......יש חקירות מה זה ניראה לך מבוסס על רכילות ? וחוץ מזה ראשי ממשלה לא אמורים לישון כל כך הרבה

רק אז תבין שלעבוד עם בן אדם כמו זליכה , זה כמו לעבוד עם השטן .....- זה נכון רק אם נבחרי הציבור הם מלאכים :biggrinangelA: ------ :nono:

יום אחד אומר לך בוקר טוב , יום שני מזמין לך 10 חקירות משטרה , ובושות מכל העולם ואשתו .

שיקים עמותה ויעזוב אותנו בשקט מי זה אותנו ??,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, כבוד,,,,ראש הממשלה , , , ,כאן ,,,,,אצלנו בפורום ,,,איזה כבוד ,,,, ?

::
פורסם

לא אני לא ראש ממשלה , ובכלל לא ממהר להגן על פוליטיקאים .

מה שאני אומר זה דבר פשוט . יש לך חשדות\ראיות .. ? לך למשטרה .

איפה הכלל "כל בן אדם זכאי עד שהוכח אחרת " ?

במקום להתלונן במשטרה הוא הולך לתקשורת ועושה מסיבת עיתונאים וכולי

זהו הוא בעל רוח הקודש ? ספרי חיים ומתים נפתחים לפניו ?

הלוואי יום אחד יתבעו אותו על הוצאת דיבה וישלחו אותו לעבודות שירות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים