עבור לתוכן

צריך המלצה למסך 19" שטוח בתקציב של 1000 עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני חשבתי על EX950F, מה אתם מציעים?

הדגש פה הוא על המחיר/איכות, כלומר שיהיה כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי.

תודה מראש,

R. :-*

פורסם

אכן בחירה חכמה ושקולה, אך ה9A+ של AOC יהיה טוב יותר לדעתי. קצבי ריענון גבוהים גם ברזולוציות גבוהות.

פורסם

הבעיה זה התקציב, 1500 זה כבר יותר מדי... מה עם AOC 19 9KLR? איך הוא?

אגב, קצבי רענון מעל 85HZ לא מענינים אותי...

פורסם

עדיף להשקיע עוד 60 ש"ח אם אתה כבר מוציא 1400+ ש"ח ....

גם אני שוקל קנייה של 19 , אולי עוד מספר חודשים .

פורסם

תהיה בטוח שאתה לא תתאכזב מביצועי הEX950F. בשביל מטרת החיסכון שלך, הייתי מציין שמסך הCRT 19inch אשר יספק ביצועים טובים ויהיה הזול ביותר הוא ה9KLR. האחרים מציגים את אותו איזור ביצועים במחירים גבוהים יותר. הם פשוט לא ישתלמו בעבור אחר שקצב הרענון ממש לא משנה לו, למרות שזה עקרוני ותאמין לי שקבצי רענון נמוכים בטירוף בעת שימוש ברזולוציות גבוהות, מאוד יטריפו אותך.

אבל זוהי דעתך. זה לא נתון לדיון, למרות שזה מומלץ יותר.

פורסם

אתה כנראה לא הבנת אותי, קצב רענון של מעל 85HZ אינו נראה לעין! כלומר כל עוד המסך מסוגל להוציא 85HZ ברזולוציה גבוהה (רזולוציה המתאימה לעבודה עם גודל המסך) הוא נחשב למסך טוב. תבין, אף אחד לא צריך קצב רענון העולה על 85HZ...

ואני לא צריך רזולוציה של 1200X1600 כי אני מילא לא הולך להשתמש בה, אני צריך קצב רענון טוב ברזולוציה המתאימה לעבודה במסך זה. אגב מהי הרזולוציה האופטימלית למסך 19"?

תבינו: אני צריך המלצה למסך מקביל למה שיש לי, ולי יש מסך 17" דיי ישן של Packard Bell, לא שטוח, אבל בשבילי הוא מאוד איכותי (משרת אותי נאמנה כבר מעל ל-4 שנים)...

אם תמליצו לי על משהו המשתווה לו או עובר אותו בביצועים במחיר מינימאלי אני אשמח.

פורסם

1200x1600, אם אני לא טועה. ואני הבנתי אותך נכון מאוד. אני לא באתי בשום טענה אחרת חוץ מכך שה19KLR הוא הטוב ביותר.

פורסם

אוקי, אחרי כמה בירורים התאמות וחיפושים הגעתי למסכים הבאים:

1. CTX EX950F

2. AOC 9KLR (הזול משמעותית מכולם)

3. BenQ CRT 19" - P992 - Professional Series Monitor (אחרי שראיתי באיזה ת'ראד המלצה של מאפיסטו על החברה הנ"ל)

4. AOC 19 9A PLUS

5. LG CRT 19" - E900B - Studioworks Monitor (מסך שאין לי עליו מידע אבל הוא נכנס בקטגוריה - הוא שטוח בכלל?)

אז מה מאלה הם המומלצים? ה-BenQ נראה ממש טוב, לעומת זאת ה-AOC 9KLR הוא ממש זול אבל בכמה ביקורות של הגולשים מצוין שהוא דיי מטושטש...

ואגב הרזולוציה האופטימלית לעבודה ב-19" היא 1280X1024, אם אני לא טועה...

פורסם

הE900B של LG הוא כלל לא שטוח. יצא מהתחרות בסינון הראשון.

לפי מה שהבנתי, השפופרות של המסכים השטוחים הללו לא ממש איכותיות, זה דיי מקביל למחירים של המסכים הללו. זה נוגע לשלושת המסכים גם יחד. לעומת זאת, ה9KLR של AOC לא עובד בשיטת Shaow Mask, מה שמביא לראיה המטושטשת שהזכרת ובכך גם למכירים נאותים. סוג השפופרת הזה בעיקר מסנן את העיוותים של התמונה המוצגת. אני מניח שה9KLR סונן החוצה גם הוא.

גודל הנקודה של הEX950F קטן בהפרש של 0.04מ"מ מגודל הנקודה שבP992. הרזולוציות שלהם דיי מקבילות, אפשר לומר שהן דיי שוות. חוץ משני אלו, שאני חושב שהם שני הפרמטרים החשובים ביותר שנחוץ להזכירם, ביצועי שני המסכים מאוד משתוים. אני הייתי הולך על הCTX ורק בגלל האמינות. אני לא יודע מי מבין שני החברות מחזיקה בזמן וותק ארוך יותר, כי אני דיי בטוח שאלו Acer, אבל CTX מתמחה יותר במסכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים