עבור לתוכן

אם מישהו יכול לעזור לי בניתוח תוצאה של NETSTAT

Featured Replies

פורסם

יש לי איטיות נוראית באינטרנט שהתחילה משעות אחר הצהריים, שכדאי לוודא שהיא לא נובעת מהמחשב, עשיתי בדיקת מהירות הורדה וגלישה על שני מחשבים שונים כשכל אחד מחובר לחוד למודם. בדיקת מהירות של התשתית תקינה, של הספק לא, ולמרות הכל הם לא מוצאים פתרון או מוכנים לקחת אחריות לבנתיים.

התומך הציע לי לצלם כמה דברים ולשלוח להם באימייל, אבל קודם אם מישהו יכול לעזור לי, לא הבנתי בדיוק מה התוצאה שיצאה בבדיקה של ה-NETSTAT!

אני חושב שהמספר שיצא שם הוא כתובת האיפי לבדיקת מהירות הורדה של הכבלים, מה שעשיתי לפני שעתיים ואחרי זה מחשב כובה והופעל מחדש כמה פעמים...

[attachment deleted by admin]

פורסם

שלום,

לפני שאתה מתחיל בתהליכי "ג'יהאד" על המחשב תבדוק אם RESTART יפתור לך את הבעיה, לפעמים המחשב צריך איזה בעיטה להתרענן

+ תמחק את כל ההיסטוריה הקוקייז והסיסמאות של הדפדפן - זה יאלץ את התוכנה לקבל מידע חדש שיכול להיות שהתעדכן מפעם אחרונה.

במידה ולא עזר התהליך של ה כיבוי\הדלקה (מחשב ונתב) ואתה עדיין מרגיש באיטיות של האינטרנט

אתה יכול לנסות לבצע את התהליך - start > run > "gpedit.msc" and enter

בתוך החלונית שנפתחה לך ל administrative tamplates משם ל Network > Qos Packet Sche.

ובתוך התיקיה הזו תראה שם ערך ששמו limit reservable bandwidth ,

תן דאבל קליק - שנה מ disable ל enable ותשנה את הערך מ 20 ל 0.

בעקרון זה הביטול תצרוכת מהירות האינטרנט ע"י מערכת ההפעלה ( לא ישנה במידה ואתה גולש על proxy )

אולי זה טיפה יעזור אבל בהחלט לא פתרון סופי שהוא כמובן מוטל על אותה ספקית אינטרנט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים