עבור לתוכן

לא מצליח להוריד ב-UTORRENT יותר מ-100KB בחיבור 2.5MB...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

השתמשתי בקליינט ABC (גירסה די ישנה אפילו...) וזה הוריד על 300-320KB

זה לא קשור לשעות, מפני שלפני שפתחתי את ה-ABC ניסיתי גם את ה-UTORRENT... והשוויתי

זה לא שב-UTORRENT הורדתי ב-4 אחה"צ וב-ABC ב-2 בלילה, שניהם באותו הזמן.

• תגובות 32
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נטוויז'ן חסמו את כולם...ביום אחד הם סגרו את כולם הייתי מוריד על 300 יציב עד שיום אחד התחיל לרדת על 50-60 קבצים עם אלפי סידרים שבד"כ טסים..

אני בברק וכידוע לכם או לא ברק ונטוויז'ן הם ביחד והייתי מוריד כל טורנט שיש בו כמות נכבדת של סידרים על 650 KB (אינטרנט 5 מגה) ופתאום באחד מן הימים כל טורנט שאני מוריד דרך כל תוכנה לא משנה איזה אני מוריד על מקסימום 107 KB אבל תמיד על 40-80 ... צריך לפנות אליהם זה לא הולך ככה !

פורסם
  • מחבר

בכל זאת אם מישהו יוכל לעזור בקשר לבעיה שלי זה יהיה נחמד... זה לא בעיה של ספקית!

פורסם

אני יכול להגיד לך מניסיון ש ABC ו UTORRENT הן התוכנות הכי טובות להורדת קבצי TORRENT, בזמן האחרון השימוש ב ABC ירד והפיתוח שלה הופסק לכן יותר מומלץ להשתמש ב UTORRENT, תבדוק שהתוכנה מוגדרת כמו שצריך, רק שתדע ש 90$ שמדובר בבעיה מברק-נטוויז'ן.

פורסם

אני שמעתי על מישהו שהוריד ב-3K.......עשה הצפנה לתקשורת והופ קפץ למקסימום...

פורסם
  • מחבר

שיחקתי קצת עם ההגדרות וכששמתי את ה-UPLOAD SLOT ל-10, זה התחיל לקפוץ ל-250KB.

ניסיתי יותר לשחק, והגעתי למצב שאם אני שם הגבלה ל-UPLOAD של 7KB הוא מוריד על 310KB (המהירות המקסימלית שלי).

הבעיה פה היא שבגלל שאני בטראקר פרטי ואני צריך להעלות את הדברים שאני מוריד, אם לעלות על 32KB (ה-UPLOAD המקסימלי שלי) זה קשה אז על 7KB בכלל יהיה סיוט.

למישהו יש רעיון אחר חוץ מלהגביל את ה-UPLOAD?

פורסם

יש לי חבילה בידיוק כמו אצלך ומה שאני עושה זה ככה

כאשר יש לי אפלואד מקסימלי אז מהירות ההורדה יורדת משמעותית לכן אני שם קצב העלה של 6 - 8 , ואז המהירות היא מהירות מקסימלית

אני משתמש במהירות הזאת רק ביום כאשר אני משתמש פיזית במחשב שזה ביום בדרך כלל

בלילה אני שם על מהירות מקסימלית וזהו כי גם ככה זה לא משנה לי אם זה יוריד לי גם יותר לאט עדיין אני יושן אז זה לא ישנה לי ממש מתי זה יסיים להוריד

לא התעמקתי בנושא ממש אבל הבנתי שזה בעיה ב ADSL שכאשר אפלואד מקסימלי זה משפיע על מהירות ההורדה לאומת כבלים ששם אין את זה שאתה יכול להיות עם אפלואד מקסימלי ובאותו הרגע לקבל גם דאונלואד מקסימלי

פורסם

אתה חייב להשאיר 10% לפחות פנוי ממהירות ההעלה שלך

כדי שתגיע למהירות אופטימאלית.

פורסם
  • מחבר

וואי לא ידעתי על העניין הזה... זה קצת לא טוב בשבילי בגלל שאני מוריד מטראקר פרטי.

תודה בכל זאת...

פורסם

יש אפשרות להגביל את ההעלאה ל 6-10 בזמן שיש הורדות וכשאין הורדות שלא תיהיה הגבלה (0), אחרי שאתה מסיים ו\להוריד תשאיר את התוכנה פתוח בלילה שיעלה.

פורסם

לא התעמקתי בנושא ממש אבל הבנתי שזה בעיה ב ADSL שכאשר אפלואד מקסימלי זה משפיע על מהירות ההורדה לאומת כבלים ששם אין את זה שאתה יכול להיות עם אפלואד מקסימלי ובאותו הרגע לקבל גם דאונלואד מקסימלי

מה שכתבת לגבי כבלים - זה לא נכון.

פורסם

שמע יכול להיות שאתה צודק למה אני אישית לא בדקתי את זה רק קראתי על זה באיזה מקום יכול להיות זה היה מוטעה

פורסם

יש אפשרות להגביל את ההעלאה ל 6-10 בזמן שיש הורדות וכשאין הורדות שלא תיהיה הגבלה (0), אחרי שאתה מסיים ו\להוריד תשאיר את התוכנה פתוח בלילה שיעלה.

יש לי כרגע חבילה של 2500/256, וכשאני שם העלאה על 25 קילובייט/שניה, מהירות ההורדה שלי היא בסביבות 250 קילובייט/שניה, וזה מספיק לי להורדה, וגם להעלאה של כשני גיגה ביום, וגם לגלישה באמצע. מי שרוצה קצב העלאה גבוה יותר, יש חבילות של 512, 600 ו-700 קילוביט, שהן די נגישות, לעומת החבילה של 1 מגהביט שיקרה בטרוף מסיבה שאינה ידועה (חבילה של 2/1 עולה 560 ש''ל לחודש ספק+תשתית).

פורסם

אני בנטוויז'ן, חיבור 2.5 מגה(בדיוק כמוך..) ,והביטרונט אצלי טס,איך שאני מדליק בד"כ מוריד קובץ או שניים וישר מטפס לי לאזור ה-300.

מה שכן, הפינג בWC3 זוועה ! אני מרגיש כאילו אני משחק מאיזה כפר נידח באפריקה..

פורסם

xD@TECH, יש לך אזהרה על תוכן לא חוקי. זאת אזהרה ראשונה ואתה תטופל בהתאם. ההודעה שלך נמחקה.

אני מזכיר לכולם שהשתלחות או השמצה של גוף או חברה מסויימים היא הוצאת דיבה.

אני מבקש לשמור על רמת הדיון וכל מי שבוער לקלל מישהו שיקרא קודם חוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים