עבור לתוכן

לא מצליח להוריד ב-UTORRENT יותר מ-100KB בחיבור 2.5MB...

Featured Replies

פורסם

זה ממש מוזר... המליצו לי על הקליינט הזה כי אמרו שהוא ממש מצוין...

למרות זאת, ואחרי שהגדרתי את מה שצריך (פורט מתאים, אין לי פירוול, הגדרות בהתאם לאשף של התוכנה ובהתאם למהירות האינטרנט שלי- 2.5MB/250KB)

עם חיבור כמו שלי אני אמור להוריד בסביבות ה-300-320KB, למרות זאת אני מוריד "רק" על 100KB...

וזאת הורדה מטראקר פרטי עם 1000 SEEDS... זה ממש מוזר.

לעומת זאת ה-UPLOAD עובד טוב... אני מעלה על 30KB.

אני אשמח שמישהו יוכל לעזור, כי זה ממש מציק.

תודה לעוזרים מראש

• תגובות 32
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תבצע בדיקת מהירות באתר הספקית שלך.

בנוסף חשוב מאוד שבאמת תרשום כאן מי הספקית שלך, על איזה פורט הגדרת את התוכנה.

האם ניסית גם את BITCOMET ?

פורסם
  • מחבר

הספקית שלי היא נטוויז'ין

ובבדיקת מהירות באתר הספקית הורדתי על 350KB גם את הקובץ הגדול וגם את הקובץ הקטן...

הפורט שהוגדר בתוכנה הוא 6000, אין לי פירוול ואישרתי אותו בהגדרות של הראוטר.

BITCOMET לא כ"כ מומלצת... במיוחד בטראקרים הפרטיים (לא יודע למה... היה כתוב ככה ב-FAQ)

אז מה יכולה להיות הבעיה?

אשמח לעזרה.

פורסם

מצתרף אותה ספקית

7 מגה מאתר בדיקת מהירות נראה תקין לגמרי כנל גם תשתית

פשוט לא מצליח לעבור את ה100

פורסם

הדיון מועבר לפורום רשתות ואינטרנט.

בנוגע ל BITCOMET אני אישית ממש מרוצה,

נכון שיש מספר אתרים שחוסמים את ההורדה דרכו, אבל איפה שאין חסימה (וזה הרוב) מורידים איתו מעולה.

פורסם
  • מחבר

לגבי BITCOMET... מאתר שממנו אני מוריד לא ממליצים על הקליינט הזה ב-FAQ אז אני מעדיף שלא...

אז מישהו יודע אולי מה הבעיה? זה ממש מרגיז...

אני חייב לציין שזה קרה פתאום, בערך לפני שבוע, ואני בספקית ובחיבור הזה כבר שנה בערך... ככה שאני לא יודע למה זה קורה (רק שקודם השתמשתי ב-AZUREUS)

פורסם

נטוויז'ן חסמו את כולם...ביום אחד הם סגרו את כולם הייתי מוריד על 300 יציב עד שיום אחד התחיל לרדת על 50-60 קבצים עם אלפי סידרים שבד"כ טסים..

פורסם

בעקרון uTorrent קליינט מצויין , אני מוריד בעזרתו על מקסימום מטראקרים פרטיים.

בד''כ כשאתה מעלה במהירות מקסימלית, אז מהירות ההורדה נפגעת. תנסה להגביל את העלאה ל-15-20 קילובייט לשנייה, ותראה עם יש שיפור משמעותי. אבל אני חושב שהסיבה למהירות היחסית נמוכה היא הספק שלך - נטויז'ן היא חברה גרועה, הידועה בניסיונות חסימה של שיתוף קבצים.

פורסם

שונא לפרגן לחברות גדולות

אבל אין מה לעשות אני בבזק בינלאומי ואין מה לעשות הם פשוט הכי טובים...

בדקתי את כל שאר החברות והכל בינוני יחסית לבינלאומי

אני נמצא על 2 מגה מוריד קבוע על 250 מאתרים פרטיים מעלה על 20+

תשקול לעבור אם אתה שואל אותי.

פורסם
  • מחבר

איך נטוויז'ין חוסמים בכלל שיתוף קבצים??? זה לפי הפורט?

אתה בטוחים שזה בעיה של ספקית? כי זה הדבר הכי נורא שיכול להיות מבחינתי...

הגבלת ההעלאה ל-10KB לא עזרה...

פורסם
  • מחבר

שמעו עשיתי קצת בדיקות בלילה... הגעתי למסקנה שהבעיה לא נובעת מהספקית! אני אסביר למה-

בדקתי עם קליינט אחר במחשב של אח שלי (שנינו מחוברים באותה רשת) והוא הוריד על 300-320KB כמו שצריך. (הוא השתמש בפורט אחר)

אח"כ לקחתי את הקליינט הזה וניסיתי אותו אצלי וגם אני הורדתי על 300-320KB כמו שצריך ועוד השתמשתי באותו פורט שהשתמשתי ב-UTORRENT.

יש לציין שזה אותה הורדה, מאותו אתר, רק שב-UTORRENT משום מה היא הורידה על 70-100KB.

אז במקרה שלי אני לא צריך לעבור ספקית,

אבל אני אשמח אם מישהו יעזור לי לסדר את הבעיה ב-UTORRENT כי הוא קליינט מצוין לדעתי ואני רוצה מאוד להשתמש בו.

עם זאת אני לא מתכוון לוותר על 2 שליש ממהירות ההורדה המגיעה לי.

תודה לעוזרים מראש

פורסם

עם איזה קליינט השתמשתה לצורך הניסוי?

פורסם

שמעו עשיתי קצת בדיקות בלילה... הגעתי למסקנה שהבעיה לא נובעת מהספקית! אני אסביר למה-

בדקתי עם קליינט אחר במחשב של אח שלי (שנינו מחוברים באותה רשת) והוא הוריד על 300-320KB כמו שצריך. (הוא השתמש בפורט אחר)

אח"כ לקחתי את הקליינט הזה וניסיתי אותו אצלי וגם אני הורדתי על 300-320KB כמו שצריך ועוד השתמשתי באותו פורט שהשתמשתי ב-UTORRENT.

יש לציין שזה אותה הורדה, מאותו אתר, רק שב-UTORRENT משום מה היא הורידה על 70-100KB.

אז במקרה שלי אני לא צריך לעבור ספקית,

אבל אני אשמח אם מישהו יעזור לי לסדר את הבעיה ב-UTORRENT כי הוא קליינט מצוין לדעתי ואני רוצה מאוד להשתמש בו.

עם זאת אני לא מתכוון לוותר על 2 שליש ממהירות ההורדה המגיעה לי.

תודה לעוזרים מראש

שים לב שההגבלות (לכאורה) לא בטוח חלות בשעות שאין עומס. נסה לעשות את אותן הבדיקות במחשבים גם ביום (בשעות 12-16 למשל) ואז תגיד אם יש או אין בעיות.

פורסם

איך נטוויז'ין חוסמים בכלל שיתוף קבצים??? זה לפי הפורט?

אתה בטוחים שזה בעיה של ספקית? כי זה הדבר הכי נורא שיכול להיות מבחינתי...

הגבלת ההעלאה ל-10KB לא עזרה...

החסמיה היא לא לפי פורט ספציפי.

ממה שקראתי, החסימה מתבצעת ע"י זיהוי חיבורים מסוגים שונים (למשל P2P) וניתוק הsession או חסימה דינאמית של הפורט, כלומר הספק שולח כאילו בשמך הודעה על סיום התקשרות. או מזהה את הפורט של התקשורת הנכנסת של אותה תקשורת P2P וחוסם אותה ספציפית.

ככה אתה מאבד את התקשורת שלך עם רשת השיתוף עד שהספקית מחליטה להפסיק את ההגבלה.

ד"א, לדעתי זמני החסימה מושפעים לפי כמות קליינטים מחוברים או עומס על הרשת של הספק כיוון הזמנים בהם נראה שיש חסימות משתנים. לפעמים זה מתחיל ונפסק יותר מאוחר/מוקדם מאשר פעמים אחרות.

ד"א, אנחנו לא לבד בסיפור http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/10/19/comcast-p2p-blocking-spurs

http://www.broadbandreports.com/shownews/56054

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים