פורסם 2003 במרץ 2322 שנים אני מדבר מהמחשב של אחיצ'מעו חיברתי כמה מאוררים נוספים וסידרתי את הכבלים ואז הוצאתי גם את המאורר של המעבד ונשבר פלסטיק ממש קטן איפה שהדבר הזה שמחזיק את המעבדאז בקיצור עכשיו אני מדליק את המחשב והוא מראה לי את הפרטים על הכרטיס מסך ואז מפעיל את המחשב ואז מראה את המעבד אבל לא עושה בדיקה של הזיכרון ולא מראה שום דבר ונתקע שםוהמסך עכשיו נדלק אבל לא רואים בו ולפעמים שרואים אז הוא נתקע בקטע שהמחשב עולה וכתוב את המעבד ואין לו בדיקה של זיכרון בעע עכשיו אין מאורר על המעבד כי הוא לא היה טוב והוצאתי אותו ובזמן שהוצאתי אותו אז נשבר חלק מאוד קטן (פלסטיק) שמחזיק את המאורר על המעבד ועכשיו אין לי איך לחבר אותו והוצאתי גם את הזיכרון והוא מדליק לי לד אדום ליד הזיכרון כיאלו שיש שם בעיה מה לעשות? :'(
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים שאני יבין,הדלקת את המחשב בלי היטסינק על המעבד??אני מבין שיש לך אינטל לפי התיאור ("פלסטיק שמחזיק את המאוורר על המעבד"), אז ההפעלה של המחשב ללא היטסינק לא תשרוף כנראה את המעבד, אבל - המעבד פשוט יכבה לך.תנסה לסדר את הפלסטיק.לא הולך? קנה היטסינק חדש.
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים מאוד לא מומלץ להדליק את המחשב ללא מאוורר על ההיטסינק.אני משום מה לא מצליח להכנס למפרט שלך אז אני לא יודע על איזה מעבד מדובר .אבל אתה יכול פשוט להדביק את המאוורר להיטסינק עם דבק מהיר , אני עשיתי את זה וזה עובד אחלה.
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים מחבר וואלה תודהאני ינסה לחבר את המאורר למעבד עם דבק מהיר נראה אם זה יפעל וכן יש לי מעבד של אינטל מזל שהוא לא נשרף הוא עוד מראה את המעבד בהתחלה מתי שהוא פועל (הוא פועל לפי המצב רוח שלו )
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים מחבר את ההסיטנטיק לפלסטיק שמחזיק את המעבד המאורר על ההיסטינק אין בעיה רק זה לא מחובר בגלל שאין את הפלסטיקהוא נשבר..
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים מחבר הצלחתי הפעלתי את המחשב והוא פועל אבל שהוא בא לעלות או עושה מלא סימנים קישקושים כאלה ואין דיסקט בכונן דיסקטים מה לעשות עכשיו?
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים איזה מן סימנים וקישקושים?[move]( y ) ( " ) ( , )[/move] ובאיזה מקום? אחרי הפוסט או לפני?
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים מחבר נכון שאתה משאיר דיסקט בכונן דיסקטים ומעלה את המחשב אז יש מלא סימנים כאלה כל האלה שאפשר לעשות במחשב עם שייפט והמספרים מעל האותיותוזה עולה לי במקום שיעלה התפריט של הווינדוסים אז הוא עושה את זה
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים איזה מעבד זה?הפלסטיק שנשבר זה הצ'ופצ'יק שבקצה של הסוקט שמחזית את הקליפס של ההיטסינק ? אם כן אז מה בכלל מחזיק את ההיטסינק עכשיו ?
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים מחבר יפה יש לך קליטה טובה לקחתי חוטים מברזל שעטופים בנייר כזה וחיברתי שתיים וקשרתי את זה לאיזה משהו בלוח וזה תופס את זה טוב והמחשב עולה אבל זה עושה לי קישקושים לפני שהוא צריך לעלות את הווינדוס
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים שלח את הלוח לתיקון שיחליפו לך סוקט.לא בדיוק הבנתי למה בדיוק קשרת את החוטים על לוח האם, אבל זה לא נשמע לי רעיון כל כך טוב. אני לא יכול לחשוב על דרך שבה תוכל להרכיב את הסינק בצורה טובה בלי התופסן בצד.
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מחבר איפה אין מצב שאני אשלח לתיקון אין איךוגם חבר שלי אמר שזה מהביוס מה אני עושה כדי לסדר את זה?!?!
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים או קייש מצב שאני עושה ממני אהבל עכשו כי זה משהו ששמעתי מחבר שליאבל אם יש כזה דבר בטריה של הביוס (לא בטוח!! אל תהרוג אותי חח) אז תוציא אותהזה גורם לאיתחול הביוסאולי זה יעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.