עבור לתוכן

הוספתי מאוררים וגם סידרתי כבלים ועשיתי טעות ועכשיו אני בבעיה

Featured Replies

פורסם

אני מדבר מהמחשב של אחי

צ'מעו חיברתי כמה מאוררים נוספים וסידרתי את הכבלים ואז הוצאתי גם את המאורר של המעבד ונשבר פלסטיק ממש קטן איפה שהדבר הזה שמחזיק את המעבד

אז בקיצור עכשיו אני מדליק את המחשב והוא מראה לי את הפרטים על הכרטיס מסך ואז מפעיל את המחשב ואז מראה את המעבד אבל לא עושה בדיקה של הזיכרון ולא מראה שום דבר ונתקע שם

והמסך עכשיו נדלק אבל לא רואים בו ולפעמים שרואים אז הוא נתקע בקטע שהמחשב עולה וכתוב את המעבד ואין לו בדיקה של זיכרון בעע

עכשיו אין מאורר על המעבד כי הוא לא היה טוב והוצאתי אותו ובזמן שהוצאתי אותו אז נשבר חלק מאוד קטן (פלסטיק) שמחזיק את המאורר על המעבד ועכשיו אין לי איך לחבר אותו והוצאתי גם את הזיכרון והוא מדליק לי לד אדום ליד הזיכרון כיאלו שיש שם בעיה

מה לעשות? :'(

פורסם

שאני יבין,

הדלקת את המחשב בלי היטסינק על המעבד??

אני מבין שיש לך אינטל לפי התיאור ("פלסטיק שמחזיק את המאוורר על המעבד"), אז ההפעלה של המחשב ללא היטסינק לא תשרוף כנראה את המעבד, אבל - המעבד פשוט יכבה לך.

תנסה לסדר את הפלסטיק.

לא הולך? קנה היטסינק חדש.

פורסם

מאוד לא מומלץ להדליק את המחשב ללא מאוורר על ההיטסינק.

אני משום מה לא מצליח להכנס למפרט שלך אז אני לא יודע על איזה מעבד מדובר .

אבל אתה יכול פשוט להדביק את המאוורר להיטסינק עם דבק מהיר , אני עשיתי את זה וזה עובד אחלה.

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה

אני ינסה לחבר את המאורר למעבד עם דבק מהיר נראה אם זה יפעל וכן יש לי מעבד של אינטל מזל שהוא לא נשרף הוא עוד מראה את המעבד בהתחלה מתי שהוא פועל (הוא פועל לפי המצב רוח שלו )

פורסם

לא את המעבד להיטסינק בדבק!!!!

הוא התכוון את המאוורר להיטסינק!!!

פורסם
  • מחבר

את ההסיטנטיק לפלסטיק שמחזיק את המעבד המאורר על ההיסטינק אין בעיה רק זה לא מחובר בגלל שאין את הפלסטיק

הוא נשבר..

פורסם
  • מחבר

הצלחתי:) הפעלתי את המחשב והוא פועל אבל שהוא בא לעלות או עושה מלא סימנים קישקושים כאלה ואין דיסקט בכונן דיסקטים

מה לעשות עכשיו?

פורסם

איזה מן סימנים וקישקושים?

[move]( y ) ( " ) ( , )[/move]

ובאיזה מקום? אחרי הפוסט או לפני?

פורסם
  • מחבר

נכון שאתה משאיר דיסקט בכונן דיסקטים ומעלה את המחשב אז יש מלא סימנים כאלה כל האלה שאפשר לעשות במחשב עם שייפט והמספרים מעל האותיות

וזה עולה לי במקום שיעלה התפריט של הווינדוסים אז הוא עושה את זה

פורסם

איזה מעבד זה?

הפלסטיק שנשבר זה הצ'ופצ'יק שבקצה של הסוקט שמחזית את הקליפס של ההיטסינק ? אם כן אז מה בכלל מחזיק את ההיטסינק עכשיו ?

פורסם
  • מחבר

יפה יש לך קליטה טובה :)

לקחתי חוטים מברזל שעטופים בנייר כזה וחיברתי שתיים וקשרתי את זה לאיזה משהו בלוח וזה תופס את זה טוב והמחשב עולה אבל זה עושה לי קישקושים לפני שהוא צריך לעלות את הווינדוס

פורסם

נראה לי משהו בביוס שלך התחרפן אחי

פורסם

שלח את הלוח לתיקון שיחליפו לך סוקט.

לא בדיוק הבנתי למה בדיוק קשרת את החוטים על לוח האם, אבל זה לא נשמע לי רעיון כל כך טוב. אני לא יכול לחשוב על דרך שבה תוכל להרכיב את הסינק בצורה טובה בלי התופסן בצד.

פורסם
  • מחבר

איפה אין מצב שאני אשלח לתיקון אין איך

וגם חבר שלי אמר שזה מהביוס מה אני עושה כדי לסדר את זה?!?!

פורסם

או קי

יש מצב שאני עושה ממני אהבל עכשו כי זה משהו ששמעתי מחבר שלי

אבל אם יש כזה דבר בטריה של הביוס (לא בטוח!! אל תהרוג אותי חח)

אז תוציא אותה

זה גורם לאיתחול הביוס

אולי זה יעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים