עבור לתוכן

שאלה על VDD MOD

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש בעוד חודש-חודשיים, ואני רוצה לעשות O/C רצחני למרות שאני לא מבין כל כך בזה ולא עשיתי את זה אף פעם אבל לא אכפת לי לקחת סיכון. רציתי לקנות את ה 8rga+ עם 1700+ או 2500+ עם סטפינג טוב, אבל עכשיו שמעתי שאני גם צריך לעשות VDD MOD. אני לא אוהב כל כך להתעסק עם הלחמות ודברים מסובכים, אבל לא אכפת לי להרכיב משהו לא כל כך מורכב ללוח אם ולקנות עוד קירור. מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? הרכבה פשוטה או הלחמה מסובכת? כמה זה מוסיף ל O/C? תודה מראש

פורסם

שלום לך !!

דבר ראשון לפני שאתה קונה ת'חלקים תברר עליהם פרטים אם היית מברר הייתה יודע

שאחד הדברים המבדילים את 8RGA מה 8RDA+ הוא העובדה שיש לו VDD מוד מובנה @!!!@!

הכל כבר מוכן לא צריך לעשות לו...

לעומת זאת ל8RDA+ כן צריך

פורסם

אתה לא חייב VDD מוד וזה מוסיף רק עוד 20-35 MHZ לFSB וזה גם מסוכן ואתה יכול לישרוף את הלוח עם עשיתה משהוא לא נכון(ואין אחריות על כזה דבר) ובנוסף אתה צריך לשים היטסינק על ה-Southbridge ועל הMosfet

פורסם

אתה לא חייב VDD מוד וזה מוסיף רק עוד 20-35 MHZ לFSB וזה גם מסוכן ואתה יכול לישרוף את הלוח עם עשיתה משהוא לא נכון(ואין אחריות על כזה דבר) ובנוסף אתה צריך לשים היטסינק על ה-Southbridge ועל הMosfet

לא חייבים לקנות קירור לחלקים הללו, מומלץ, אבל לא חייבים.

30MHZ זה לא "רק"... ::)

פורסם

החלקים מומלצים מאוד כי ה-SB והמופסט מתחממים מאוד

פורסם
  • מחבר

אז רגע אני לא צריך לעשות את המוד אבל אני צריך קירור ללוח אם? איזה מאוורר מומלץ לי?

פורסם

אתה לא חייב קירור חדש ללוח רק עם את עושה VVD מוד אבל עם אתה רוצה אז שים מאורר על הקירור המקורי של אפוקס זה יספיק

פורסם

אם אתה רוצה מערכת יציבה ואוברקלוק ר-צ-ח-נ-י ב-8RGA+ עם VDD mod מובנה אתה ח-י-י-ב קירור למוספטים (לפחות היטסינקים בסגנון BGA או משהו דומה) ולגשר הדרומי אתה צריך קירור אקטיבי.

פורסם

ל8RGA לא צריך vvd מוד כי אתה כבר יכול לעלות לציפ מתח בביוס!!

פורסם
  • מחבר

לסיכום - אני לא צריך לעשות VDD מוד אבל אני כן צריך לקנות היטסינק על מנת לעשות אוברקלוק ר-צ-ח-נ-י.

על איזה היטסינקים אתם ממליצים לי?

פורסם

אם יש heatsink על הגשר הדרומי, לך לחנות אלקטרוניקה, קנה מאוורר 40 מ"מ ושים אותו עליו. אם אין עליו היטסינק, קח היטסינק ישן של פנטיום 1 או משהו בסגנון והדבק אותו על הגשר הדרומי בעזרת דבר טרמי. בקשר למופסטים: הכי פשוט יהיה לחתוך היטסינק קטן לכמה חתיכות ולהדביק אותן עם דבק טרמי.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת אם יש, זה לא דבר קבוע ב 8RGA+? במקרה ויש, איזה מאוורר יתאים? אם אין עליו, אני לא יכול לקנות היטסינק בשביל זה?

יש לכם מדריך בשביל ההתקנה של המאווררים וההיטסינק, אני לא מתמצא ב"גשר הדרומי" ו"מופסטים"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים