עבור לתוכן

20"-22" לעיצוב גרפי ועריכת וידיאו

Featured Replies

פורסם

שלום!

קניתי עכשיו מחשב חדש לעיצוב גרפי ועריכת וידיאו ואני מחפש מסך!

התקציב הוא בערך 2000 שקל, למרות שאשמח להשקיע פחות. אם אני לא טועה עיצוב גרפי ועריכת וידיאו במסך קצת סותרים אחד את השני, לכן אציין שהמסך הוא בעיקר לעיצוב גרפי - כלומר, צבעים אמיתיים ככל שאפשר ובהירות טובה. זמן תגובה, תקנו אותי אם אני טועה, פחות משנה. בנוסף, הייתי רוצה שיהיה מסך רחב.

הסתכלתי על 2007WFP Dell, ראיתי איפשהו שעשו לו השוואה עם מסך של Apple שאם היה לי תקציב בטוח שהייתי הולך על מסך שלהם (ראיתי אותו פועל והתלהבתי) :)

לא הבנתי למה ה Dell E228WFP נמכר בפחות כסף שהמפרט הטכני שלו הוא יותר טוב, זה כנראה קשור לפאנל, לא מבין בזה מספיק :)

אני אשמח לעזרה!! תודה רבה!

פורסם

האפל בעל אותו פנל S-IPS כמו בדל. השליטה היחידה באפל שזמינה למשתמשי PC היא שינוי בהירות. עם מכייל משובח דווקא למשתמשי MAC יתקבלו תוצאות מדוייקות יותר מאשר ב-PC. הבעיה העיקרית שהוא לא יותר טוב מה-2007WFP עם אותה מטריצת S-IPS והתוספת הכספית בהשוואה ל-Dell לא תניב לך הבדל דרמטי. אז ה-Dell מומלץ ביחד עם רכישת מכייל. לעריכת וידאו יש לו זמן תגובה מעולה ללא ארטיפקטים. עיצוב גרפי ניתן לבצע לצד עריכת וידאו גם במטריצת S-IPS ללא שום בעיה, אם כי בפנל VA שילוב עריכות כאלו יותר מוצלח בגלל ניגודיות גבוהה יותר בו.

אישית לעריכת וידאו הייתי מעדיף S2111W בגלל ניגודיות סטטית גבוהה יותר יציבה גם בבהירות נוחה נמוכה לעריכה מקרוב, והוא גם מצויין לעריכה גרפית, אבל הוא חורג מתקציבך.

מה-E228WFP תפוס מרחק הפנל TN שלו לא מתאים לשימושיך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה!!

יש אולי עוד איזה מסך שהיית ממליץ מלבד ה Dell, בתקציב הנתון?

ואני לא מבין איך הזמן תגובה שלו טוב אם זה 16ms? (בטח יש משהו אני מפספס)

ואם אני מחליט ללכת על ה dell, יש מצב שימכרו לי אותו עם פאנל אחר בלי שאני אדע? או שהוא מגיע רק עם הפאנל הזה? יש דרך לדעת את זה?

תודה רבה!!!!!

פורסם

תתעלם מהנתון של 16ms, אין לו יותר מדי משמעות והוא גם לא בר השוואה לנתונים של מסכים אחרים. ה-2007WFP לא מציג מריחות, ואני גם יכול לחתום על זה אישית אחרי שיש לי אותו כבר יותר משנה.

לגבי הפאנל, הוא יכול להגיע עם פאנל S-PVA, אבל נראה שזו תופעה די נדירה בארצנו (במקרה של הגרסה הרחבה). יש כאן הוראות לגבי בדיקה לגבי סוג הפאנל.

פורסם

הרבה יותר קל פשוט להתבונן באות האחרונה במספר הסידורי (L=IPS, S=PVA).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים