פורסם 2003 במרץ 2222 שנים מה שעשיתי בינתיים :http://www.pbase.com/madboys_lair/caseבתיכנון :*לסדר את הכבל הצהוב איכשהו ( כשאני מעגל הוא נהיה קצר מדי )*לעשות מעמד למאורר*לשים את התאורה עם המערכת שליטה*לעשות stealth לסידירום ולצורב*להוציא את הכונן דיסקטים ולשים שם מכסה ( אני רק צריך להשיג מכסה )*לעשות חלון למעלה*לעשות את כל המארז בסיגנון של הדלת*עוד כמה דברים שאני לא רוצה לפרסם בשלב זהמה אתם אומרים?
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים נראה באמת אחלה ומושקע!!!!תמשיך בעבודה הטובהמעניין מה יצא בסוף...!בהצלחה...ד'א עם איזה כלי בוצע החיתוך?
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים יפה מאוד!את הצביע של הדלת עשיתה עם תוש נכון? לא היה עדיף עם ספריי כי תוש יכול להימחק אחר כך.
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים מחבר כן עשיתי עם טושודווקא זה לא נמחקבמקרה שזה ימחק אני אעבור על מה שנמחק ואמרח לקהספרי לא היה נותן את אותו אפקטאני ציירתי בספונטניות ולא לפי משהו מוגדר...
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים יצא יפה ולקה זה ממש רעיון טוב תעבור על הטוש שלא יצא חלקים לא צבועים ותקנה בפריי לקה וזה יהיה ממש יפה ככה עשיתי לגרפיתי שציירתי (גם עם ספריי)לעצמי על המארז והספריי לקה הבליט לי אותו יפה עשה נוצץ.
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים יצא יפה לאללה, הציורים נראים אחלה.. גם החלון המשך כך ;D נ.ב חייבים לעשות משהו עם הכבל הצהוב הזה.. ;D
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים מחבר IronEddie - חחח הרגת אותי מה נעשה זה בא עם המחשב אני עכשיו בתיכנונים מה לעשות ^DarK-MinD^ - זה התיכנון כמובן כל המארז יהיה מן ציור אחד גדול כזה ותהיה גם תאורה בימים הקרובים וכו' זה פשוט הדבר הראשון שעשיתי ואתה לא יודע כמה זמן אני דוחה את העניין חח עד שהיה לי כוח להתחיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.