פורסם 2003 במרץ 2322 שנים מה עם פיקניק רומנטי על חוף הים עם מדורה וכמה מתנות?, ואתה יכול לרשום על החול "אני אוהב אותך".
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים מה עם פיקניק רומנטי על חוף הים עם מדורה וכמה מתנות?, ואתה יכול לרשום על החול "אני אוהב אותך".הרעיון הכי יפה ששמעתי כבר הרבה זמן..מראה על השקעה מרובה שבאה מהלב, ולא מהכיס. זה מה שבאמת יפה.
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים מחבר מה שאתה קורא "בא מהכיס" אומרים רק על מתנות שאתה קונה (צמידים/טבעות/שעון/שרשרת/כל מה שעולה הרבה כסף)...העלויות של הרעיון שלי אמנם לא זולות במיוחד אבל הן לא נחשבות למתנה שבאה מהכיס...
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים הרעיון הכי יפה ששמעתי כבר הרבה זמן.. מראה על השקעה מרובה שבאה מהלב, ולא מהכיס. זה מה שבאמת יפה. מזה-זה! אני אמרתי את זה בעמוד הראשון.... מעתיקנים דרעק!
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים ד"א, יש מסעדה רומנטית איכותית על הגג של עזריאלי (לא איפה שעשינו א המפגשים, אלה בTOP)
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים יש לי פתרון קצת יקר אבל שווה את זה... אז ככה קח כדור פורח שניכם עליו אתה מקריא סרנדה המשפט האחרון הוא משהו בדומה לזה "ובנשיקת פרידה אעזבך" ואז אתה קופץ אחורה כמובן עם מצנח (רק תדאג שהיא לא יודעת על המצנח) עריכה- אתה יכול להוסיף על הצד העליון של המצנח משהו כמו אני אוהב אותך ככה שהיא תסתכל עליך היא תקרא את זה!!! :hat: חי בסרט אבל גדול
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים מחבר ד"א, יש מסעדה רומנטית איכותית על הגג של עזריאלי (לא איפה שעשינו א המפגשים, אלה בTOP)אתה רוצה לפרט על זה קצת ?
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים אתה רוצה לפרט על זה קצת ? הייתי שמח לפרט, אבל אני לא הייתי בה, שמעתי פשוט עליה וממה ששמעתי אמורה להיות טובה, עם הנוף מלמעלה. בטוח אפשר לברר איפשהו, זה עזריאלי
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים אחרי כל ההצעות שהציעו לך שם עם הבלון פורח והשלטים הענקיים והכל זה אמור להיות כסף קטן
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מציע לה נישואים !!!!או פשוט בא לה סתם בלי סיבה ואומר לה"אני אוהב אותך" צ'מע לי דרך בטוחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.