עבור לתוכן

האם כדאי לי לקנות מעבד חדש?

Featured Replies

פורסם

טוב מכיוון שהמעבד שיש לי עכשיו (AXP 2000 פלומינו) דיי מסורס בכל מה שקשור לאוברקלוק רציתי לקנות אחד חדש, מן הסתם את הAXP 1700 0.13 אבל, אני כבר מפחד שאני לא יצליח באוברקלוק, יש ברשותי לוח אם NFORCE 2 של לדטק אשר ממש מסורס בכל המ שקשור לאוברקלוק(אפילו מכפלה הוא לא פותח!!) זכרון(256) 400 הר"צ של סמסונג וספק ג'נרי....במידה ואני אקנה את המעבד שאני רוצה, אני אוכל להגיע רחוק איתו??

פורסם

הייתי נשאר עם ה 2000 במקומך.

ה 1700 לא יגיע לך רחוק בלוח הזה לדעתי.

פורסם

למה לא יגיעה לפי דעתי מתשלם אם אתה יכול למכור את המעבד שלך כמו שאני עשיתי ויצא לי עוד רווח אז משתלם מאוד אפילו אם הלוח לא פותח אתהמכפלה אתה יכול לעלות את הבאב עד ל167 והוא לא יעלה את המהירות של המPCI ו AGO כך שלא יקרוס לך הכונן הקשיח וכו'.

ויהיה לך באס של 167*11.5 וזה יוצא 1920 מגההרץ בהחלט מכובד וגם יותר טוב בהמון מה XP2000 שיש לך עכשיו שהוא 1666 מגההרץ ו 133 מאס.

פורסם

ה 1700 בא במכפלה של 11

פורסם

צודק חשבתי על 1800 כשכתבתי את ההודעה בכל אופן זה לא משנה גם מכפלה 11*167 יתן 1837 שזה יותר טוב מה2000 שיש לו והכי חשוב זה הרי הבאס שיהיה ב 167 זה יתן לו הבדל עצום בביצועים אני שם לב לפי המערכת שלי.

פורסם

השאלה היא אם הוא יצליח להגיע ל 167 באס...

לכותב הת'רד: את תצליח למכור את המעבד - לך על זה.

פורסם

למה שלא יצליח המעבד לא יעשה בעיות מהצד שלו והלוח גם לא הרי הלוח תומח במעבדיי בארטו 333 אזז יש לו את האפשרות של באס 166 אז לא אמורה להיות שום בעיה, וגם אם לוח כמו KT333 של MSI עושה את זה בלי בעיה אני מאמין שלוח של LEADTEK NFORCE2 לא יעשה בעיות בכלל!!!

פורסם

בתור אחד שיש לו את ה MSI KT333,

הוא חרא גדול ומסריח!

באלוהים יש לו קריזות, פעם הגעתי איתו לבאס של 201, היום קשה לי לעבור 140...

לא יציב בגרוש.

פורסם

נכון לוח על הפנים לOC במיוחד בגלל זה מאוד התפלעתי שהוא פתח מכפלה ועובד יציב 167 במכפלה 12.5.

פורסם

לי יש את אותו הלוח MSI KT3 ULTRA-ARU ו הוא פותח מכפלה ואני חושב שהLEADTEK שלך גם פותח אבל זה רק בTBRED-B והוא יציב אל FSB של 167 כמו שSouless אמר ואני החלפתי את הAXP1900 שלי תמורת הAXP1700 ואני מאוד מאוד מרוצה אז תיקנה את הAXP1700, הוא אדיף בהרבע.

תיבדוק את המפרט שלי

פורסם

גם לי יש את ה ARU, חשבתי שאני הפרייאר היחיד שקנה אותו... ;)

איפה החלפת את שלך? בחינם?

פורסם

אל תדאג יש הרבה כאלו :'( יש לי אותו במחשב השני שלי למזלי הוצאתי אותו מהמחשב הראשי כי מאוד עיצבן אותי.

פורסם

מכרתי אותו באותו מחיר בדיוק שבו כניתי טת ה1700 ואני אוהב את הלוח שלי, הוא פותח מכפלה, יציב בFSB של 167MHZ ויש בו הרבע פיצ'רים, אני מוכר אותו מחר ב 350ש"ח ואני מרגיש פריייר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים