עבור לתוכן

נגן -800 שקל ואזניות In ear תקציב 600 /150$ אפשרי הזמנה מחול

Featured Replies

פורסם

אני קניתי לפני משהו כמו שבועיים את ה Zen V plus 4GB ובשבילי הוא מושלם. חיפשתי נגן שישמש למוזיקה בלבד ושישמעו בו טוב.

איכות הסאונד שלו מדהימה (אני משתמש בו עם PX100), ממשק נוח, הוא קטן (שוב, בשבילי זה מה שחיפשתי), מסך נחמד ובא עם עוד כמה פיצ'רים חביבים (מציג album art, תמונות, סרטונים, יש מעין ארגונית קטנה וכו'). הוא לא מיועד למי שמחפש יכולות וידאו (המסך קטן מדי).

בקיצור אני מאוד מרוצה ממנו.

פורסם
  • מחבר

מה אני מחפש :

אם כבר נג עם מסך - אז שיהי מסך בגדול כזה שאני יוכל לעבוד איתו.. הנגן שהבאת לי הו עם מסך מגע והמסך הפיזי שלו ממש קטן קראתי כמה תגובות של אנשים שאומרםי שהמסך קטן מדי והכפותרים רגישים מדי ונלחצים ונתקעים ... מסך מגע וקטן לא נראה לי שילוב טוב ..

ני רוצה נגן עם אפשרות חיפוש ומעבר בין תיקיות במהלך ניגון של השיר

כמובן עם איכות סאונד גבוהה ככול שאפשר..

נפח - לא משנה לי כל כך אין צורך במעל 5G גם אני יסתדר עם 2G האמת

מאיפוד כמובן ירדתי הבתני שהאיכות סאונד שמה מגעילה לגמרה ...

מקווה שמיקדתי יותר ..

פורסם

זה לא מסך מגע. יש לו רק כפתורי מגע ומשטח מגע בשביל דפדוף מהיר בין השירים. ואכן הם קצת רגישים (בשביל זה יש Hold) אבל מתרגלים לזה מהר מאוד.

k-o-b-y ציין גם את הZVP שגם לו איכות סאונד מעולה אבל לדעתי האייאודיו 7 עדיף עליו. ה7 נותן הרבה מאוד אפשרויות מבחינת סאונד, תומך בעברית, תומך בתיקיות וסוללה הרבה יותר חזקה מזו של הZVP שהוא נגן די ישן כבר.

המסך של הZVP הוא 1.5, של ה7 זה 1.3. ממש לא הבדלים משמעותיים.

אם אתה רוצה משהו עם מסך גדול יש לך את הD2 או את הZEN החדש.

פורסם
  • מחבר

בוא נפצל את זה ככה

נגן עם יכולות וידיאו גבוהות ואחד לא יכולות כאלה

נראה לי שנגן בלי יכולות וידאיו הzvp יתאים ..

דרוש אחד עם יכולת הצגה של וידאיו גבוהות

פורסם

לגבי מה שאמרת על לדפדף בתקיות בזמן הניגון קודם כל תדע שה ZVP לא מציג את השירים לפי תקיות אלא לפי תגיות ID3 וכן אתה יכול ל"שוטט" בתפריטים בזמן שאתה מנגן שיר.

לגבי וידאו כמו ש t-iz אמר יש את ה zen החדש או את ה D2.

פורסם
  • מחבר

איזה זן חדש ? :)

את ה d2 אני מכיר ..

פורסם
  • מחבר

יש אותו בארץ בכלל?

לא מצאתי אותו בזאפ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים