פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים יש לי יום למצוא את הנגן הכי טוב לצרכים שלידרישות - איכות סאונדלא חשוב לי כל כך Mp4 לא צריך מסך ענק וכאלה נפח - לא צריך 60G נראה איזה הצעות יביאו ואז נגידאזניות שוב מחפש איכותי שימושים בעיקר מוזיקה - ראפ היפ הופ דאנסים טראקים קצת רוק אפשרות הזנה מחול מאתרםי מוכרםי ebay וכ"ולא צריך אוזניה עם באס שיחדור לי למוח אוזניה למוזיקה תכנס טוב ותחסום רעש מהסביבה האזניה פחות לחוץ מאשר הנגן ...בתודה ענקית מראש junior_mgליאור
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים אני יכול להמליץ לך על האייאודיו 7. נגן עם סאונד פשוט מעולה וסוללה חזקה מאוד של 60 שעות.אם את האוזניות אתה קונה בארץ אז אני ימליץ לך על הShure E2c שהם טובות מאוד אבל אני לא הייתי קונה בארץ. עולה בסביבות ה500-600.ב150 דולר תוכל לקנות את הE3c שלי יש אותם והם אזוניות פשוט מדהימות, תענוג.קיימים גם הדגמים החדשים יותר של shure אבל לא התנסיתי בהם אז אין לי מה להגיד עליהם. אולי שווה לבדוק.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר בהתחלה חשבתי על האוזנייות האלה ה e2c ש shure אבל מאחר שקבלתי הרבה חוות דעת ממש לא טובות עליהם פה בפורום ירדתי מהםהכן נראה לי שאני יקבל תמורה טובה יותר לכסף בחולאז האוזניה הראשונה המומלצת היא e3c תודה רבה אני יבדוק את הנגן הזה עוד לא יצא לי לראות אותו
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים הe2c טובות מאוד. אבל זה הכל יחסי. פשוט בארץ לדעתי לא שווה לקנות אותם במחיר כזה. לא מצדיק. אגב בחול אפשר לקנות אותם בסביבות ה70 דולר אפילו פחות נראה לי.אני אישית מעדיף את האוזניות של shure על גבי אחרות ולא רק בגלל הסאונד האיכותי אלא בגלל הכל. הם בנויית מעולה, הם הרבה יותר נוחות מכל האוזניות inear ששמעתי בהם בעיקר בגלל העובדה שהם עוברת מאחורי האוזן והצורה שלהם ויש להם כבל עבה וחזק מאוד.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר מה מאחורי האוזן?פאק אני לא רוצה אוזנית Inear שתבוא מאחורי האוזן והכבל יהיה לי על הוזן כזהנראה לי פשוט לא הבנתי מה זה מאוחרי האוזן.. אשמח לקבל הסברבכל מקרה אשמח לקבל עוד אופציות לנגנים / אוזניות מח"ול
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים אין לך מושג כמה זה משמעותי שזה עובר מאחורי האוזן. ככה האוזניה יושבת בדיוק כמה שהיא צריכה להיות. באוזניות אחרות כמו הCX300 לדוגמא זה בעיה כי צריך כל פעם לשחק איתם באוזן כדי ששישבו טוב. הנה דוגמא (E2c):
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר לגברת שפתחת את הטרד ההוא היו צרכים מיוחדיםמכיוןן שהיא רצתה הרבה מאוד באס ואני לא הכי אוהב את זהמעדיף סאונד מאוזן ואיכותי לא יודע לא חשוב שאוזניה מאוחרי האוזן טובה כל כך בשבילילאם אני ירצה לקוץ איתה? כל שנייה לשים את זה מאחורי האוזן?אין אוזניה שפשוט יושבת טוב בפנים ולא תזוז ?
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים יש את הנגן של Mizuho שהוא זבל ג'נרי אבל לפחות אתה מקבל איתו את ה-Shure e2c שגם בארה"ב חדשות עולות 100$ מקסימום תיתן את הנגן מתנה לקרוב משפחה או משהו עדיין הרווחת אוזניות מצויינות במחיר הרבה יותר זול עם שאר הכסף תקנה את ה-IAUDIO 7 אבל זה תלוי מה מחירו ב-eBAY כדי לדעת אם זה נכנס לתקציב שלך?
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר הבנתי שהאוזניות האלה ממש לא טובות ולא שוות קנייהכמה עולה העסקה הזאת בארץ? ואיפה אפשר לקנות את הקיט הזה?בכל מקרה שמעתי בזמנו שה creative zen v pluse בעל איכות סאונד מעולה רק רוצה לאמת זאת ולשאול האם יש אופצייה טובה יותרלגבי אוזניות אני עדיין מחפש אוזנייות מחול לשימוש של מוזיקה
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים תשמע אתה חייב לנסות את זה. וזה בדיוק להפך, אם תרצה לרוץ איתם זה הרבה יותר נוח, האוזניות יושבת בצורה מעולה באוזן. וזה מש שטויות להעביר את זה מאחורי האוזן. אתה צריך לנסות את זה.אני אישית הייתי מעדיף את האייאודיו 7 על הZVP.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר יכול להיות....אני יחכה לעוד דגובות והצעות של אוזניותשלא תבין ואתי לא נכון אני פשוט רוצה לשמוע עוד חוות דעת אחרי כל לא קונים את זה כל יוםאז עדיין מחפש אוזניות איכותיות מחול תקציב 150$ +/- Inear לשימושים של מוזקיה לצליל מאוזן חד ונקי [br]פורסם בתאריך: 7.11.2007 בשעה 21:22:30שדיברתם על הנגן דיברתם על זה : http://www1.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=587961# ??
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים מחבר לא אהבתי אותואשמח לקבל עוד אופציות גם מחברות אחרות [עדיף ]צריך שתיהיה לו אפשרות חיפוש בתקיות גם במהלך ניגון שירלא רוצה לעבור את כל השירים כדי למצוא שיר..וכן עדיין מחפש אוזניית Inear איכותית לשימושי מוזיקהתקציב 150$ +/-
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים באייאודיו 7 אפשר הכל. הוא נראה במבט ראשוני מהנגנים הקטנים הרגילים האלה. אבל הוא ממש לא, הוא נגן מדהים. לחובבי הסאונד הוא אחד הנגנים הכי מתאימים, אפשר לעשות הכל, אבל הכל עם הסאונד. הוא מותאם לזה.למי שרוצה סאונד, לדעתי אין נגן מתאים יותר מזה.http://www.iaudiophile.net/e107_plugins/content/content.php?content.98http://www.generationmp3.com/labotestgmp3/index.php/2007/08/17/97-test-xpress-avec-video-du-cowon-iaudio-7תפרט איזה סוג של נגן אתה מחפש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.