עבור לתוכן

Asus GF2 GTS 7700 Deluxe הוא גם כרטיס טלויזיה צריך רק...?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני חושב על לקנות כרטיס טלויזיה כנראה WinFast TV2000 XP Deluxe של LEADTEK אך נזכרתי שראיתי פעם

משהו על כך שניתן להשתמש בכרטיס מסך שיש לי בכדי לראות טליזיה אך צריך תוספת כלשהיא (חומרה) רציתי לדעת אם מישהו

בדק אם ניתן להשתמש באפשרות הזאת עם כבלים בלבד וללא כל תוספת או איפה ניתן לקנות את הרכיב הזה.

פורסם

הוא מכיל כניסת וידאו אז אפשר לראות איתו שידורים שמגיעים מהממיר הדיגיטלי או מהוידאו, אבל לא לחבר אותו ישירות לשקע דיגיטלי או אנטנה.

גם כ.טלויזיה לא ניתן לחבר לשקע דיגיטלי בלי ממיר, רק לשקע אנלוגי או אנטנה.

פורסם

שמע...לי יש את הכרטיס המסך שיש לך ואני רואה איתו טלויזיה דרך ממיר של yes ולפני שהיה לי yes השתמשתי בממיר של הוידאו שזאת גם אפשרות

כל מה שאתה צריך זה כבל שבא מסופק עם הכרטיס(מין כזה כבל קצרצר) שאותו אתה מחבר לכרטיס דרך כניסת video in שיש לו מין 7 פינים(מין שקעים ויש רק אחד כזה בכרטיס) ומצדו השני אתה מחבר לו כבל video זכר שאותו כבל מחובר לממיר או לוידאו ,ודבר נוסף וקצת מסובך שאתה צריך הוא תוכנה שקוראים לה asus live שעליו אני הכי ממליץ בין התוכנות(התוכנה נמצאת בדיסק שבא עם הכרטיס) ,בהנחה שיש לך מערכת הפעלה של windows 98 אז לא אמורה להיות שום בעיה כלשהי ברגע שאתה מחבר את הכבל ומדליק את הממיר ואת התוכנה אתה צריך פשוט לכוון בתוכנה שזה יפעל בסוג שידור של pal-bgi(או משהו דומה) ואזאת אמור לראות את כל מה שמשודר בממיר הדיגיטלי..

לגבי ה windows xp יש בעיה עם הדריברים של capture driver שאותו(את הבעיה) פתרתי אך קצת קשה להסביר אבל אם תצתרך ואכן יש לך וינדוס אקס פי אז אתה יכול לבקש ואני ינסה להסביר

מקווה שעזרתי ;D

פורסם
  • מחבר

היי, עזרת לי מאוד .

מצאתי וידאו ישן וחיברתי אותו לשקע ואז לכרטיס מסך, התקנתי Asus Live החדש וזה פועל !!

ערוצים אני יכול להחליף רק דרך הוידאו אך יש לי שלט .

יש לי רק בעיה אחת והיא שאין קול, חשבתי על לחבר זאת גם לכרטיס קול אבל אין איך ורציתי לדעת איך פטרת זאת.

הנה פירוט החיבורים :

שקע בקיר ל

(Aerial input (video

<><>

(Video output (Video

to

the input in the AGP CARD

יש לי גם יציאה לקול וגם לוידאו היציאת וידאו בלבד מחוברת לכרטיס מסך

רק איך אני מחבר את הקול, האם קיים כבל מהוידאו לכרטיס קול (בננה/כ.קול) ואם כן לאן לחבר אותו ואיך לקנפ'ג?

תודה על העזרה :)

פורסם

תשמע!...הבנתי שעכשיו יש לך בעיה עם הקול והבנתי גם שאתה לא יודע בדיוק איזה כבל צריך לחבר בין הוידיאו לבין כרטיס הקול ::)

אז ככה אתה צריך כבל שמצד אחד זו בננה קטנה ומה קצה השני זה שני חיבורי וידאו (שתיים) האחד בצבע שחור(-) והשני בצבע אדום(+)

אז..ככה ,את הקצה אם הבננה הקטנה אתה מחבר אל כרטיס הקול שבמחשב שלך בכניסת LINE IN( אני חושב שזה הכניסה האמצעית)

ואת הקצה השני אם השני החיבורים(זכרים ;;;|== ;D) אתה מחבר לוידאו במקום המתאים(יציאת SOUND) .

אז אתה הולך לבקר הקול של וינדוס שם אתה מחפש בקר קול בש LINE IN ומסמן על שיהיה פעיל

ואם זכרוני לא מטעה אותי אז אם תבצע את מה שאמרתי לך אז זה אמור לעבוד !!! ;D ;D ;D

שוב פעם מקווה שעזרתי!! ::) ;D כי לי לא עוזרים!!! :asthanos: (לא קשור אליך! ;D)

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי, אצלי יש רק יציאת קול אחת כי הוא תומך רק במונו ולא סטריאו אבל עכשיו אני יודע מה אני צריך, תודה על עזרתך (ואם תצטרך עזרה כלשהי תודיע ;)).

פורסם

שמח לעזור ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים