עבור לתוכן

מה עדייף? N95 או לחכות ל W910i ?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת. ואני לא משתמש בדור השלישי... והצרכים הגדולים ביותר שלי הם מוסיקה, מקשים נוחים ,מערכת קלה ויפה, ולא, המצלמה לא ממש בעדיפות גבוה שלי זה רק מין בונוס, והעיצוב גם חשוב.

פורסם

אני בכלל ממליץ לך לחכות לMeizu M8 3.5G 16GB

פורסם
  • מחבר

לגבי הW960 הוא יגיע בכלל לארץ לאורנג' לדוגמא? כי אני דיי מחפש משהו שיגיע לאורנג'... יש לי אפשרות לקנות שם טלפון עם אחריות מלאה... לזמן לא קצוב..

פורסם

לא יודע מה העתיד של המכשיר אצל אורנג', אבל תעשה קצת בירורים יש לסוני אריקסון נציגות מסודרת בארץ, תראה מה אתה יכול לעשות עם זה

שמע, זה מכשיר מעולה יש בו הכל, ממש מושלם לצרכים שלך+הוא ממש מקדים את זמנו ככה שהוא ישרוד מינימום את השנה וחצי הקרובות++

והוא גם נמכר באתרי יד שניה בקצת פחות מהN95 שלדעתי הוא לא מה שאתה צריך...

פורסם
  • מחבר

אני יותר בונה על W910i גם בגלל השיכלולים החדשיםם שבו כגון חישני התנועה שבפנים, מסך יותר גדול מהרגיל.. והבנתי גם שיש בו מעבד גרפי קטן אני צודק?

אני אומר את זה בגלל שב-W900i הכניסו איזה מעבד של NVIDIA... וזה דגם מעליו ואומרים שהוא מהווה גם טלפון למשחקים.

ולגבי הN95 הוא נקרא הטלפון הכי טוב כיום יש בו הכול!! כמובן שלא תנגן של סדרת הWALKMAN של סוני אבל מתאם תצוגה בפנים GPS נגן ווידיאו חזק ולא חסר בו היתרונות.. קצת תיהיה בעיה להתרגל למערכת ההפעלה כי הייתי עם הW850i מקודם וזה טלפון עם מערכת שונה משל הN95...

מישהו יכול לאשר לי את הקטע של המעבד הגראפי בW910i ?

פורסם

הw910i כל כך מרשים... אבל הממשק של אריקסון כל כך מתסכל... אני חושב שהייתי הולך על ה N95 רק ביגלל הממשק הנוח של הנוקיה אבל זאת החלטה שלך לדעתי אם אתה מסתדר עם הממשק של האריקסון לך על זה...

פורסם
  • מחבר

אז בוא נגיד בלי הממשק.. איזה פלאפון יותר טוב? חשוב להזכיר שהצורך הגדול ביותר שלי הוא מוסיקה

פורסם

ברור שהW910i מצטער שבילבלתי אותך....

פורסם
  • מחבר

יש עוד חוות דעת?

כי בכול אופן זו נקראת קניה גדולה...

ואני מעדייף לקחת את הטוב ביותר

מישהו גם יודע או מערייך מתי הוא יגיע לארץ לאורנג'?

או מישהו יודע משהו בוודאות לגבי השבב הגראפי שיש ב W910i

פורסם
  • מחבר

אז איזה טלפון יותר טוב? מישהו יודע איך הN95 בשירים? לעומת הW910i ומתי הוא יצא בארץ בכלל ואת המחיר שלו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים