עבור לתוכן

סורק (עד 500 שקל)

Featured Replies

פורסם

שלום.

התפנו לי 500 שקל חדשים והחלטתי לקנות סורק.

אני ממש לא מבין בסורקים וראיתי כמה סורקים במצבע בכל מיני מכרזים אבל מנסיו אני יודע שהם רק דופקים אנשים , לכן אני פונה אליכם , מישהו יכול להמליץ לי על הסורק הכי משתלם שאני יכול לקנות עד 500 שקל? ואם יש זמן גם קצת להסביר על הסורק.

תודה.

פורסם

לך על BENQ 5000e

הוא דיי טוב ואיכותי ודיי זול כל מה שאתה צריך בסורק.

ציטוט מהאתר:Thanks to the optical 1200 x 2400 dpi (maximum 19200 x 19200 dpi), the BenQ S2W

ומה אתה ורצה שנסביר לך ?

פורסם

רק Canon 1240 !!!

ורזולוציה זה לא הכי חשוב חשוב גם עומק צבע ואיכות סורק

שווה כל שקל

פורסם

רק Canon 1240 !!!

ורזולוציה זה לא הכי חשוב חשוב גם עומק צבע ואיכות סורק

שווה כל שקל

תגיד מה לא מובן בכותרץשהוא כתב הוא כתב בפירוש עד 500 שקל אז למה אתה מציאב לו סורק שעולה 800שקל ברור שהוא יותר טוב איזו שאלה.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שהBENQ עולה פחות מ400 שקל , אתה בטוח שאי אפשר לקנות סורק יותר טוב? הרי נשארו עוד 100 שקל.

תודה.

פורסם

יש לך את הסורקים של MUSTEK שהם מאוד נחמדים ובטווח מחירים שאתה רוצה כמו למשל הדגם הזה:

http://www.mustek.com.tw/html/prod_scan/BearPawVIP/bp_1200.html

או של CANNON הדגם CANON Canscan N640Pex אבל הוא עולה קצת ויתר מ 400 נראה לי הבדל של 50 ש"ח.

פורסם

אחרי מיליון בדיקות אתמול קניתי את Canon CanoScan Lide 20.

הוא יעלה לך כ-500 כולל משלוח. יש אחריות לשנה.

אני קניתי אותו ב- Office Depot ב-550 כי שם קיבלתי אותו ישר (לא צריך לחכות למשלוח)

ובעקר כי נותנים שם 3 ש נ י ם א ח ר י ו ת ! (למרות שיש האתר כלשהו גם 3 שנים אחריות).

בקשר לרזלוציה אין טעם ביותר מ- 1200X600 DPI וזה מה שיש ל-Canon CanoScan Lide 20 יש לו גם עומק צבע של 48bit.

את הסורק ניתן גם להניח הצורה אנכית (וגם לסרוק כך) וזה חוסך הרבה מקום.

ה- Canon CanoScan Lide 20 גם נראה יפה ,תתפלא איך באמת נראים סורקים אחרים במציאות ולא בתמונה באתר

לדוגמא BENQ "זולים" וגדולים מדי.

פורסם

תגיד מה לא מובן בכותרץשהוא כתב הוא כתב בפירוש עד 500 שקל אז למה אתה מציאב לו סורק שעולה 800שקל ברור שהוא יותר טוב איזו שאלה.

אל תצעק סתם אם לא היתי מוצא את זה ב 400 שקל לא היתי ממליץ עלה תחפש תמצא אפשר למצוא אותה ב 400!!!

פורסם

קודם כל אני לא צעקתי ומצטער אם העלבתי אותך, שנית אני מעוניין לדעת איפה בדיוק אתה יכול למצוא את הדגם הזה Canon 1240 של סורק ב 400 שקל אם אתה לא רוצה לכתוב בתרד עצמו את השם של החנות אז תכתוב לי בפרטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים