פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים קניתי מחשב חדש(לא כולל מסך,השארתי אותו מהמחשב הקודם(19 אינצ') ומדי פעם המסך "נקפא" ואחרי כמה שניות הוא חוזר אבל לפעמים הוא לא חוזר(וצריך לעשות ריסטרט) אבל מתי שהוא כן חוזר אחרי כמה שניות הוא מראה לי את ההודעה הזאתי: מה הבעיה? :s05: אגב אם זה עוזר יש לי כרטיס מסך 2900PRO
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים תעדכן את הדרייבר ותראה אם זה יעזור.אגב, לחצת Send Error Report, ונפתח לך חלון?ברוב המקרים אחרי ששולחים הודעה, נפתחת חלון עם פתרון.
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר אני עכשיו יעדכן את הכרטיס מסך,ולא לא לחצתי על Send Error Report אני רגיל ללחוץ על Dont send שיש תקלה בווינדוסאבל אם זה יקפוץ לי שוב והדרייבר לא יעזור אז אני ילחץ על זהתודה [br]פורסם בתאריך: 6.11.2007 בשעה 12:15:20חיפשתי דרייברים ואין ל2900PRO יש רק ל 2900XT ולפי מה שהבנתי הם אותו כרטיס רק שהPRO לא עבר איזשהם בדיקות.אז להוריד את הXT?
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים אלעד בלי דאבל פוסטינג! הדרייברים של הXT בסדר גמור זה אותו הכרטיס עם קלוקים נמוכים יותר בקשר לVPU RECOVER תבטל אותם דרך הדרייבר,תוריד את ה-V מ-ENABLE VPU RECOVER
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.