עבור לתוכן

MUSHKIN DDR333 או MICRON DDR400

Featured Replies

פורסם

יש לי MUSHKIN DDR333 שאלה לי הרבע כסף בזמנו ואני כונה לוח 8RDA+ ויש לי מעבד טוב שיחול להגיע לFSB של 200MHZ.

מצתי זכרון של MICRON DDR400 במחיר נמוך מאוד כ280 ש"ח אז אני שואל: האים כדי להחליף ביניהם?

ד"א

שני הזיכרונות שלי וה MICRON הם 256MB

פורסם

אם יש לך כרגע זכרונות DDR333 אז חבל להוסיף DDR400 כי הראשונים יגבילו אותך

פורסם
  • מחבר

לא להוסיף אלא להחליף

פורסם

אני בספק אם הלוח שלך יעמוד בבאס של 200 מה"ז, לדעתי הזיכרון לא יהיה המגבלה שלך.

פורסם
  • מחבר

אני כבר הזמנתי 8RDA+ והוא יהיה אצלי בקרוב, אז בלוח +8RDA של EPOX מה אדיף:

256MB MUSHKIN PC2700 או 256MB MICRON PC3200

רק שהמיקרון הוא זול מאוד והמשקין יקר.

פורסם

אם היו לך שני סטיקים של DDR333 לא היה צריך להחליף כי בערוץ כפול יהיה להם הרבה עודף רוחב פס, אבל בשביל לעשות אוברקלוק לבאס של 200 ולקבל מזה תוצאות צריך DDR400 או לכל הפחות שני ערוצים של DDR333 כי אני לא חושב שיש ללוח מחלק בשביל להפעיל DDR266 עם באס של 200.

פורסם
  • מחבר

אני שואל לגבי סטיק אחד! אני לא יודע מה אדיף, למרות שDDR400 יותר טוב ומיקרון היא חברה טובה אני לא מבין למה המכיר של המשקין הוא פי2 יותר?????????? אז מה אדיף???

פורסם

תקח את המייקרון, תשים אותו ביחד עם המושקין בשני ערוצים כששניהם עובדים ב 333.

פורסם
  • מחבר

לא להוסיף אלא להחליף

אני חייב לימקור את המשקין כדי שיהי לי כסף ליקנות את המיקרון.

כמובן שאדיף שניהם אבל בDUAL DDR אני לא חושב שגם עם היה לי כסף היתי מצליך כי DUAL DDR צריך סינחרון מאוד מדויק,

חברות מוכרות זכרונות בזוגות במיוחד בשביל זה.

עם רציתי רק 333 אז לא היתי שואל כי אז אין אל משקין אבל אני רוצה יותר בסביבות ה400.

פורסם

המייקרון עולים בסביבות 250 ש"ח, אם אין לך כסף בשביל זה אז אל תשקיע בכלל.

שני ערוצים של DDR333 זה יוצא 5.4GB/S, מעבד בבאס של 200 יוצא 3.2GB/S.

מסקנה, לא צריך DDR400 על NF2 כל עוד יש לך שני ערוצים.

השיטה ש NVIDIA מיישמים את שני הערוצים מאוד שונה מזו של אינטל, לא נדרשת התאמה של הזיכרונות אחד לשני, הם אפילו לא חייבים להיות באותו נפח.

פורסם
  • מחבר
השיטה ש NVIDIA מיישמים את שני הערוצים מאוד שונה מזו של אינטל, לא נדרשת התאמה של הזיכרונות אחד לשני, הם אפילו לא חייבים להיות באותו נפח.

זה מידע שימושי.

אבל בלי DUAL DDR מה אדיף (בלי להשקיע כסף בכלל) MUSHKIN DDR333 או MICRON DDR400? שניהם רק סטיק אחד ואני יחול רק אחד מהם. (ללא DUAL DDR)

פורסם

ברור שה 400, אבל זה לא מצב אידיאלי.

פורסם
  • מחבר

אין כסף לאידאלי וגם אני חושב שברור DDR400 אבל למה משקין 333 = 500ש"ח ומיקרון 400 = 250 ש"ח?

פורסם

על השם משלמים...

פורסם
  • מחבר

מיקרון זה גם שם ואני יודע שיש הרבע דברים ופרמטרים לזכרונות חוץ מהגודל והמהירות, מה הם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים