פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים גם 2700 זה מחיר נהדר כמו שכבר אמרו פה. 2500 קרוב מדי ל-2007WFP של דל אז אני לא בטוח שזה יקרה אבל לך תדע
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים 20" של דל עולה כ-2200 ואפילו יותר,לא יודע איפה ראית כזה ב-2Kבגלל זה אמרתי "בסביבות" ובגלל זה לא אמרתי "DELL". יש גם את ה-PHILIPS שעולה פחות ויש את NEXTOP שמוכרים את ה-DELL בזול יותר מהאחרים (כי הם מיבאים בעצמם).
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים בשביל לדעת מתי יהוא יהיה זמין לרכישה בחנויות, אני הייתי מציע לך לחפש בגוגל את לנובו ישראל, צור איתם קשר ותבדוק.
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים אם אנשים יתחילו להתקשר אליהם ולנדנד מתי המסך מגיע, לא נראה לי שזה יתרום להורדת המחיר שלו
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים התקשרתי לחברת לנובו ישראל- ום הפנו אותי לאקסלנט כיוון שהם לא מתעסקים עם צגים.מבירור עם הסוכן מכירות, הוא אמר לי שלא ניתן להשיג את המסך של לנובו כרגע בארץ. הוזמנו 100 יחידות, אבל היו איתם הרבה בעיות של פיקסלים שרופים ולכן לא ניתן להשיג את המסך הזה כרגע בארץ
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים לא שאלתי אותו כי הם לא קיימים כרגע במלאי. אם בכתבה שצירפו בקישור אמרו שהם יעלו עד 2700 ש"ח, אז אני מניח שזה יהיה המחיר.לדעתי המחיר הזה סביר עבור מסך 22 אינצ' איכותי. מה עוד שהחוויה במשחקים במסך 22 אינצ' הרבה יותר גדולה מאשר ב-20 אינצ'.דרך אגב, התקשרתי לנקסטופ כדי לברר על ה-DELL2007, ואמרו לי שכרגע אין,ושהם גם לא פותחים יותר מסכים של DELL לבדיקה, בגלל שזה עשה להם הרבה צרות.מה דעתכם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.