עבור לתוכן

OC ל1950GT-מתח מגביל?

Featured Replies

פורסם

טוב אני עושה כרגע OC ל1950GT הכל הולך דיי חלק אבל ברגע שאני מגיע לקלוקים של 650/750 אני מתחיל לראות ארטיפקטים במשחקים (קרייסיס לדוגמא,במשחק קלים יותר למשל יריחו אני לא רואה ארטיפקטים) עכשיו אני בודק טמפרטורות והם לא משתנות ממש בין 600/700 (יציב) לקלוקים הגבוהים יותר והטמפרטורה היא בערך 58 במאמץ עכשיו האם ייתכן שהמתח מגביל אותי? ובכלל איך אני מעלה מתח לכרטיס?

הספק הוא HEC400W כך שהוא מספיק בהחלט

פורסם

המתח אכן מגביל אבל...

הרכיבים שעל הכרטיס (ליבה/זיכרון) לא נועדו לעבור את הקלוקים האלו, לכן כם אם תעלה מתח לא תקבל שיפור רציני וגם זה יהיה לא בריא לרכיבים...

OC של 150MHZ זה מכובד, גם אצלי זה ככה והשיפור לא רע בכלל...

פורסם
  • מחבר

המתח אכן מגביל אבל...

הרכיבים שעל הכרטיס (ליבה/זיכרון) לא נועדו לעבור את הקלוקים האלו, לכן כם אם תעלה מתח לא תקבל שיפור רציני וגם זה יהיה לא בריא לרכיבים...

OC של 150MHZ זה מכובד, גם אצלי זה ככה והשיפור לא רע בכלל...

איך אתה יודע שהם לא אמורים לעבור? ה1950PRO עושה קלוקים קרובים לאלה בOC בקלות

פורסם

אם היה אפשר להוציא כרטיס בעל הליבה הזו בתדר גבוה יותר ATI היו עושים זאת אבל הליבה הזו לא תוכננה לקלוקים גבוהים יותר.

פרו וGT יגיעו לאותם תדרים אחרי OC שהם בערך 650MHZ... ואיך אני יודע? חפש ברשת אנשים שעשו OC לכרטיס ותראה בעצמך שאף אחד לא הצליח לעבור את התדרים האלו.

פורסם

אני לא מצליח לעבור 735\580 מעל זה המסך מראה מלא ארטיפקטים ונכבה

והטמפ' טובה 38-41 במנוחה 57-63 במאמץ

פורסם

אז הליבה שלך לא משהו...

אני הגעתי עד ל650 לליבה ו750 לזיכרון...

עברתי בדיקה של ATITOOL ו3DMARK ללא ארטיפקטים והשיפור די רציני..

הנה אם בא לכם לראות:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=293857.0

פורסם

הלוואי אני יצליח להגיע לכאלה תדרים

את ה-OC אני עושה דרך ATI Tray Tools יש מצב שעם ATI Tools אני יצליח יותר ?

פורסם

האמת לא נראלי... אם יש לך ארטיפקטים זה לא ממש משנה באיזו תוכנה תעשה את זה, אבל תנסה מה יש לך להפסיד...

אגב.. אני לא עובד עם התדרים האלו, אני מסתפק ב600 ליבה ו700 זיכרון, אני אף פעם לא דוחף עד הסוף, בדיוק כמו עם המעבד שלי.

והOC שלי גם מוגדר בדריברים של ATI כי זה יותר טוב שם, ברגע שאתה לא במצב 3D התדרים יורדים ל500/600 מה שגורם לפחות פליטת חום וצריכת חשמל נמוכה יותר.

פורסם

אז אתה אומר שעדיף catalyst במקום ATT ?

פורסם

catalyst מגביל, אתה יכול להעלות עד 100MHZ לליבה ולזכרון, מה שאומר תדרים של 600/700, לי זה מספיק ואני לא רוצה לדחוף עוד כדי לא להעמיס על הכרטיס יותר מדי.

השתמשתי בATITOOL כדי לדחוף את הכרטיס למקסימום, מה שלא ניתן לעשות בcatalyst.

אבל לעבודה רגילה של יומיום עדיף catalyst, כי אני לא רוצה תדרים יותר גבוהים מ600/700 כדי לא להעמיס יותר מדי וגם כי ברגע שאתה לא במשחק אז התדרים יורדים ל500/600 וזה טוב כי ככה נפלט פחות חום והצריכת חשמל נמוכה יותר.

בשורה התחתונה catalyst עדיף.

פורסם

ואין אפשרות לשים את המצב חיסכון הזה 2D כשלא משחקים ב-ATT ?

פורסם

בATITOOL יש לך אפשרות ליצור פרופילים... ואז תצטרך כל פעם להחליף בניהם ידנית...

קטאליסט עושה את זה אוטומטית..

פורסם

אה הבנתי תודה

אני יתקין catalyst

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים