פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים שלום,אני לא מצליח להלביש כתוביות על סרט נבחר.למשל אין לי אופציה בתוכנה לקחת קובץ של כתוביות SRT וכדומה ולהלביש אותו על הסרט.איך אפשרי להלביש כתוביות על סרט בצורה הבטוחה והקצרה ביותר?? תודה לעונים
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים גם אני הייתי שמח ללמוד כל פעם שאני מנסה להלביש כתוביות הסאונד יוצא מהסינכרון
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים מחבר אז אין לאף חבר פורום פה מדריך או עצה לגבי התוכנה הזו.איך מלבשים כתוביות על סרטים,אנשים קצת עזרה?
פורסם 2007 בנובמבר 718 שנים תתקין DirectVobSub וברגע שתפעיל סרט שהכתוביות שלו באותו שם קובץ ובאותה תיקיה הוא יציג לך אותם ביחד, אתה יכול לכוון דרך האיקון של התוכנה את הגודל המיקום הצבע וכו...בשביל ליצור קובץ סרט עם כתוביות מוצמדות, אתה פשוט מקודד אותו מחדש (למשל עם WINAVI) והתצוגה של ה-DirectVobSub כבר תתווסף לשם.
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים מחבר ומאיפה בדיוק אני משיג את הDIRECTVOBSUB כי היא לא נמצאת לי בשום תוכנת שיתוף או אתר למרות שביצעתי חיפוש כי אני רוצה את התוכנה המלאה.אודה באם יש תוכנות נוספות שמבצעות את אותה הפעולה.
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים תוריד vobsub, ובהתקנה הוא נותן לך לבחור האם להתקין את זה..זה נקרא שם משהו כמו DirectDraw addon או משהו עם מדיה פלייר... או אפשרות שנקראת DirectVobSub.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.