פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים שלום אני מעוניין לרכוש ויסטה 64 BIT פרימיום האם 64 BIT מהיר יותר מ-32 BIT בפועל ?האם משהוא ראה מבחן ל-2 המערכות ?שאלה 2באם אני רוכש את גירסת OEM האם במחשב הבא התוכנה תפעל לי ?או הגירסה טובה רק למחשב אחד .שאלה 3 מתי יוצא SP1 לויסטה ?
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים זה לא שאלה של מה פועל יותר מהר , זה יותר שאלה של מה אתה מריץ על המחשב, לכ ווריאציה יש ייתרונות תלוי באפליקציות שאתה מריץלדוגמא אם תריץ 3D studio - אז ה 64ביט תהייה לך יותר טובהאם תריץ משחקים כגון CRYSIS אני מאמין שה32 ביט תהייה יותר טובה ...כמו כן יש דברים מסויימים שלא עובדים על 64ביט, בנוסף אי אפשר להתקין תפריטים בעברית על ה64ביט אתה יכול להתקין את הווינדוס על איזה מחשב שאתה רוצה, רק על מחשב אחד בכל עת ... אין בעייה לקנות OEM SP1 אמור לצאת בקרוב, אין תאריך מדוייק, יש בטא סופית בבדיקות, אני מעריך שמקסימום עד סוף השנה זה יהיה בחוץ
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים מחבר פעם הבאה תכתוב במקום הנכון, זה פורום תוכנה, לא ווינדואוס.העו"ד שלי בחופשה לאחר שקראתי את התקנון +תת תקנון של תת פורום לא חשבתי שיש עוד תת - תת -תת- תת- פורום אבל שהעו"ד שלי יגיע הוא ישאל את השאלות ,בסדר ?דרך הגב אתה בטיפול ?
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים בתגובה להודעה הזאת:אני מעוניין לרכוש ויסטה 64 BIT פרימיום האם 64 BIT מהיר יותר מ-32 BIT בפועל ?האם משהוא ראה מבחן ל-2 המערכות ?שאלה 2באם אני רוכש את גירסת OEM האם במחשב הבא התוכנה תפעל לי ?או הגירסה טובה רק למחשב אחד .שאלה 3 מתי יוצא SP1 לויסטה ?1. בין ויסטה 32 ל-64 ביט אין שיפור ביצועים מורגש, אך יש מספר יתרונות לגרסאת ה64 ביט (לדוגמא תמיכה בנפח גדול יותר של ראם).במידה ויש לך תוכנה יעודית שיודעת לנצל את ה64 ביט בצורה טובה אז אולי בה ספצפית כן תרגיש שיפור ביצועים ניכר ומערכת ההפעלה 64 ביט תשתלם.2. גרסאת OEM בעלת הרבה מאוד הגבלות, אחד מהם הוא שבפועל באמת מותר להשתמש בו על המחשב שאיתו קנית את הגרסא, יש עוד כמה הגבלות מאוד חשובות שכדאי שתקרא באתר של מיקרוסופט.3. יש כבר גרסאות בטא-טסטינג ככה שהגרסא הסופית ככול הנראה תשוחרר בחודשים הקרובים, אני נגד "תאריכים מדוייקים" כי מניסיון עבר מיקרוסופט אף פעם לא עומדת בהם.ובתגובה להודעה הזאת....:העו"ד שלי בחופשה לאחר שקראתי את התקנון +תת תקנון של תת פורום לא חשבתי שיש עוד תת - תת -תת- תת- פורום אבל שהעו"ד שלי יגיע הוא ישאל את השאלות ,בסדר ?דרך הגב אתה בטיפול ? זכית באזהרה ראשונה על הודעת ספאם טהורה.שים לב שבאזהרה השלישית תושתק\תורחק מהפורום.המשך יום נפלא.
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים דרך הגב אתה בטיפול ? לא, הוא לא, אבל אתה במיוט לחודש כדי שתחשוב בפעם הבאה לפני שאתה עולב במשתמש או מזלזל בחוקי הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.