עבור לתוכן

[בעיה] צריך להכנס לתפריט כלשהוא במשחק כדאי &#1

Featured Replies

פורסם

שלום!

לפני כשבוע שבועיים קיבלתי את המחשב החדש ומייד התקנתי עליו את חלק מהמשחקים שאני משחק בהם, המשחק הבעייתי הוא NeverWinter Nights למי שמכיר כאשר הבעיה היא שכאשר אני מריץ את המסחק אני רואה את הלוגו של ATARI ואז את כל שאר הסרטים ואז המסך שחור אבל ברקע מתנגנת המוזיקה של המשחק, אז אני מזיז את העכבר ולוחץ על משהו ואז עוד משהו, בד"כ מגיע לי למצב של LOADING MODULE או משהו, ואז אני חוזר ורואה את המסך הראשי של המשחק..

יש לי GeForce 8400 כלשהוא כרגע ועדכנתי את הדרייברים להכי חדשים וזה לא פתר את הבעיה, גם דיירקט איקס לא ואני כבר לא יודע מה לעשות, זה מעצבן רצח...

ד"א, סליחה אם הטופיק לא במקום אבל לא ידעתי איפה עוד לשים אותו.

אה ועוד שני דברים שלא מצאתי בFAQ:

א. האם יש תוכנה או משהו שאיתו אני יכול לשנות את הגדרת הHD מFAT32 ל-NTFS ללא צורך בפירמוט?

ב. האם תוכלו לתת לי לינק למשהו שאם אני שם אותו על דיסק/דיסקט ומכניס בבוט של המחשב זה נותן לי לעשות פורמט לכל מה שייש כולל הווינדואוס ללא התקנה חוזרת של הווינדואוס? כך שימחק הכל כאילו עכשיו קניתי את הHD הזה מהחנות, בערך..?

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה המאוחרת אבל התוכנה gpart הזאת לא עושה פורמט, היא עושה פארטישנים חדשים, אני מחפש תוכנה שתמחק לי את הכל, בלי לעשות פארטישיונים בלי כלום, כאילו עכשיו הכנסתי HD חדש למחשב והוא יחיד.

פורסם

נו, פורמט זה כשיש פרטישנים, מה שאתה מחפש זה לעשות פרי-ספייס, בלי פרטישנים בכלל.

תעשה ב QPART מחיקה לפרטישנים הנוכחיים וזהו, אל תיצור חדשים.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עם משהו אחר וגיליתי שהכונן 80GB לא מזוהה ע"י המערכת משום מה, לא יודע מה קרה לה אבל אני גם לא יכול למחוק את זה עכשיו, אבל עשיתי fdisk שם, מצד שני משומה זה לא מקבל לי את הפקודה

format C:\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים