עבור לתוכן

מתכנן לקנות באיביי (eBay)?

Featured Replies

פורסם

לאלו מכם שהתנסו בחיפוש באיביי בטח מוכרת הבעיה שקצת קשה יותר לאתר את אותם המוצרים שנשלחים לישראל, והרבה פעמים גם שכתוב שהמוצר ישלח לכל העולם, אין שום זכר למחיר משלוח. בעיה זו מן הסתם מקשה על תהליך הבחירה - באיזה מחירה להשתתף?!

לצורך הקמתי אתר פשוט שיכול לעזור : http://isra-bay.com . כרגע החיפוש מציג רק את אותם המוצרים שיש להם מחיר משלוח.

תהנו!!!

אם היו לכם שאלות, אשמח לענות.

פורסם

נחמד..... :)

זה לא כולל את החנויות אבל...

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת לא כולל חנויות?

מה הבדל בין מוצר שנמכר בחנות לבין מוצר שנמכר ע"י בן אדם? אין הבדל. מוצר הוא מוצר, ואם יש לו מחיר משלוח הוא יוצג.

אם אני טועה אשמח לתגובה

פורסם

אבל זה מפספס מלאאאא מכירות רלוונטיות...

אז מה אם לא כולם מציינים שהם שולחים גם לישראל?

בכל קניה שאני מתעניין לגביה, אם לא רשום במפורש, אני ישר שולח למוכר שאלה-האם שולח לישראל, ואם כן מה עלות המשלוח.

מה יותר פשוט מזה?

כשהאתר שלך מאנדקס רק מכירות שמציינות את זה במפורש,

אתה מפסיד מלא מוכרים של אותו המוצר שלא ציינו זאת במפורש, ואולי מהם תקבל דיל יותר משתלם.

אז את המאמץ הפצפון של לשאול את המוכר, שווה להשקיע, בשביל הסיכוי לדיל טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק לגבי כמה דברים:

1. תיארת במדויק את ה"פיספוס". ולמרות שהדבר הראשון שאני אעשה זה לתת את האפשרות להציג את הכל (גם את אלה שלא מציגים מחיר משלוח),אני מזכיר לך: אתה כבר מנוסה, אתה יודע שלפעמים כדאי לשלוח שאלה למוכר ולשאול, אבל בטוח קרה לך שהמוכר נתן לך מחיר משלוח מפוצץ (בטח לא פעם אחת). בדיוק בגלל זה לקונים הלא מנוסים כדאי מאוד להשתמש בחיפוש הזה.

2. אל תשכח שאם המוצר המדובר פופולרי, על כל מוכר שלא מציג מחיר יהיה אחד שכן. אז מי שהתעצל, מפסיד.

פורסם

מה זאת אומרת לא כולל חנויות?

מה הבדל בין מוצר שנמכר בחנות לבין מוצר שנמכר ע"י בן אדם? אין הבדל. מוצר הוא מוצר, ואם יש לו מחיר משלוח הוא יוצג.

אם אני טועה אשמח לתגובה

יש דבר שנרא EBAY STORES, מוצרים שאפשר לקנות ב buy it now ולא מופיעים כחלק מתוצאות החיפוש אלא קצת למטה יותר

פורסם
  • מחבר

תקן אותי אם אני טועה, אבל מוצרים אלו מופיעים בתוצאה - שוב בתנאי שיש להם מחיר משלוח לישראל

פורסם

אם כבר אז כבר, בוא נעשה את הדיון הזה קצת יותר מועיל...

מי שיכול לתת טיפים לקנייה בכללי מEBAY, כמו למשל אם חייב חשבון paypal? איך בודקים אם המוכר אמין? איך יודעים אם זה מוכר פרטי או חנות?

ועוד כל פרט רלוונטי שאפשר, יש הרבה דברים שכדאי לקנות משם והרבה פעמים נמנעים בגלל חוסר ידע ופחד שאולי ו....

בכל מקרה אני יודע שכמה פעמים שרציתי לקנות דברים משם נמנעתי בגלל מה שאמרתי.

פורסם
  • מחבר

אם כבר אז כבר, בוא נעשה את הדיון הזה קצת יותר מועיל...

מי שיכול לתת טיפים לקנייה בכללי מEBAY, כמו למשל אם חייב חשבון paypal? איך בודקים אם המוכר אמין? איך יודעים אם זה מוכר פרטי או חנות?

ועוד כל פרט רלוונטי שאפשר, יש הרבה דברים שכדאי לקנות משם והרבה פעמים נמנעים בגלל חוסר ידע ופחד שאולי ו....

בכל מקרה אני יודע שכמה פעמים שרציתי לקנות דברים משם נמנעתי בגלל מה שאמרתי.

1. לא חייב חשבון paypal אבל מאוד מאוד כדאי. לעשות חשבון פיי פאל לא כל כך קשה אם יש לך כרטיס אשראי. אני הכנתי חשבון כזה כשנה לפני שהתחלתי להשתמש בו ולא קרה כלום, אף אחד לא גנב ממני ןלא היו חיובים מיותרים בכרטיס.

2. לגבי אמינותו של המוכר יש לא מעט טיפים, אבל העיקרי שבהם זה כמות הפידבקים החיוביים. בוא נגיד שאם 99% אחוז מהפידבקים חיוביים ויש מעל 1000 פידבקים, כנראה שהמוכר בסדר (סביר להניח שזו גם חנות, ולא בן אדם פרטי). אם זו חנות אתה תראה קישור לאתר של החנות.

אם תחפוץ באיזה מוצר ולא תהיה בטוח אם לקנות או לא , תמיד תוכל לשאול... יש לא מעט אנשים עם נסיון שישמחו לעזור. כנ"ל לגבי לפתוח חשבון פיי פאל.

פורסם

כמה עולה משלוח מוצר של חצי קילו נניח מהמוכרים ב EBAY במידה והם נמצאים בארה"ב או באירופה?

פורסם

זה משתנה מאחד לאחד

הם עושים טריק ידוע

הם מורידים מהמכיר של המוצר

ומעלים את המחיר של המשלוח

ואז פתאום אתה רואה משלוח בתוך ארה"ב ב50 דולר

פורסם
  • מחבר

אבל זה מפספס מלאאאא מכירות רלוונטיות...

אז מה אם לא כולם מציינים שהם שולחים גם לישראל?

בכל קניה שאני מתעניין לגביה, אם לא רשום במפורש, אני ישר שולח למוכר שאלה-האם שולח לישראל, ואם כן מה עלות המשלוח.

מה יותר פשוט מזה?

כשהאתר שלך מאנדקס רק מכירות שמציינות את זה במפורש,

אתה מפסיד מלא מוכרים של אותו המוצר שלא ציינו זאת במפורש, ואולי מהם תקבל דיל יותר משתלם.

אז את המאמץ הפצפון של לשאול את המוכר, שווה להשקיע, בשביל הסיכוי לדיל טוב יותר.

כמו שהבטחתי, הוספתי את האפשרות כן להציג מוצרים ללא מחיר משלוח - מי שמחפש יחליט

תהנו

פורסם

lol יש שם Q6600 ב-850 שקל כולל משלוח :smile1:

פורסם

אני מת על איביי עכשיו קיבלתי בטריה למחשב נייד שעלתה לי 100 שקלים במקום 500 בארץ .

אני עכשיו גם מחפש לדרמן surge אם יש למישהו מקום טוב אז בבקשה כי אני מחפש

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

נוספו קטגוריות - גם לחיפוש ממוקד יותר וגם לצורך דפדוף בקטגוריות

תנסו ותתנסו

isra-bay.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים