פורסם 2003 במרץ 2222 שנים האם לצפות לבעיות? התנגשויות חומרה וכאלה או שהכל אמור להיות בסדר?וכשאני אומר הכל מותקן אני מתכוון לווינדוס אקס פי מעודכנת, וידיאו קודקים, משחקים ...
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים מחבר כמובן שהלוח תומך והביוס תמיד מעודכן השדרוג המלא יהיה: מעבד+הוספת זיכרון+כרטיס מסך חדש של ATI (יש לי כרטיס של NV) אז לא לעשות את כל העדכונים ביחד?
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים גם עם הוספת זיכרון לא תהיה בעיה.כרטיס מסך, תסיר את הדרייברים של NV גם בעזרת:Detonator Dystroyer מ : www.guru3d.com
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים אני ממליץ על התקנה בשתי קבוצותמעבד + זכרונותכרטיס מסךתתחיל עם המעבד והזיכרונות שזה אמור להיות שידרוג חלק בלי שום דרייברים מיוחדים.אחרי שהמערכת יציבה ועובדת תקין תמשיך עם כרטיס המסךקודם כל UNINSTALL לדרייבר (בתפריט הסרת התוכניות)אחר כך תגדיר ב- DEVICE MANAGER את כרטיס המסך כ- VGA פשוטאחרי שקיבלת את המסך המגעיל והמרצד של VGA רגיל, תחליף את הכרטיס + דרייברים חדשיםתבדוק ב- DEVICE MANAGER שהכרטיס החדש מותקן תקיןאצלי למשל הכרטיס מופיע בשתי שורות וממש לא ברור לי למה אבל זה עובד ואין סימני שאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.