עבור לתוכן

Virtual PC - האם יש לו יכולת פגיעה במחשב המארח?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :xyxthumbs: היום סוף סוף החלטתי להיפטר מה-XP שיש

ולהוסיף את המקום לכונן של הוויסטה שלי, עכשיו אני צריך כמה דברים ממש קטנים

מה-XP אז אני מתקין עכשיו אותו בVirtual PC של Microsoft.

עכשיו השאלה שלי, האם הווינדוס הווירטואלי שהוא מקבל ווירוס, האם הוא מדביק

רק את המחשב הווירטואלי, או שהוא יכול לפגוע גם במחשב המארח...?

ובקשר לדרייברים עדיין לא הגעתי לקטע , מתקינים כרגיל, או שיש דרך אחרת?

פורסם

אני דיי בטוח שוירוס לא יכול לפגוע במחשב שלך, כי הם בד"כ בנויים לחבל בדריברים או בקבצים ומכיוון שהם לא רואים בכלל את הדיסק הקשיח שלך אז לא נראה לי שאפשר.

לגבי דריברים הכל רגיל, וגם בVPC אפילו לא צריך חבילת דריברים.

פורסם

מה שקורה במחשב הוירטואלי לא משפיע על האמיתי,אלא אם יש שיתופי קבצים בין השניים

אז עלול להשפיע אם יש וירוס ,באשר לדרייברים אתה בכלל לא אמור להתקין את הדרייברים הרגילים

כי הם בחיים לא יעבדו ,למחשב הוירטואלי יש חומרה וירטואלית משלו ולכן גם דרייברים בהתאם,יש פונקציה

בתוכנה שאתה לוחץ עליה בזמן שהמחשב הוירטואלי רץ ואז זה מעלה את ההתקנה של הדרייברים..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות :hi:

הבנתי :)

פורסם

כמו שנאמר ההרדיסק של המחשב הוירטואלי נשמר מכווץ בקובץ בודד על המחשב המארח ולא מתערבב עם ההרדיסק של המחשב המארח אלא אם באמת עשית שיתוף קבצים מה שנראה לי ממש מיותר כי ע"י גרירת הקובץ למחשב הוירטואלי אתה יכול לעשות העברות וכו...

שים לב שאם לא עודכנה לך התוספת של הירטואל פיסי לוינדוס הוירטואלי בצורה אוטומטית, כדאי שתתקין אותה ידנית (נדמה לי בתפריט FILE של המחשב הוירטואלי או משהו כזה), זה מוסיף כמה תוספות קטנות שמשפרות את השימוש.

עוד דבר מאוד חשוב זה לשים UNDO DISC למחשב הוירטואלי, למרות שזה מאריך קצת את הכיבוי, זה באמת שווה את זה.

זה שומר לך קובץ אחד של המערכת הקיימת מהכיבוי האחרון, וקובץ נוסף של כל השינויים שביצעת מאז ההדלקה האחרונה, בכיבוי המחשב הוירטואלי אתה בוחר האם לאחד אותם לדיסק אחד או לשכוח מכל השינויים שעשית מאז ההדלקה האחרונה, ככה שתוכל להתעלל בוירטואל בצורה מטורפת להרוס כל מה שבא לך ובסוף ללחוץ "מחק שינויים" (:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה (-: סוף סוף לחרבש את הווינדוס בלי לדאוג...

פורסם

אני אנצל קצת תדיון הזה ,

יש לי שאלה אחרת קצת:

מה עדיף : vmware או virtual pc ?

איזה מהם מספק תמיכה טובה יותר בWINDOWS XP?

פורסם

אני חולק על הדעות שנאמרו כאן. אם הגדרת את הVPC עם יכולת רשת שתוכל לדבר עם כרטיס הרשת הפיזי שלך, והווירוס תאורטית יכול לנצל חיבור רשת, אז הווירוס בהחלט יכול לעבור החוצה. כדי להגביל את הרשת הווירטואלית, אתה צריך להגדיר LOCAL ONLY, ואז הרשת מוגבלת לכל המכונות שאתה מפעיל מתחת לVPC בלבד.

פורסם

זאת אותה נקודה נקודה כמו השיתוף קבצים.

אין שום בעיה "לנתק" את הוירטואל מהמארח.

מבחינת קליינטים. אני מצאתי את המיקרוסופטי מעולה למ"ה שלהם. ללינוקס וחבריו הוי.אמ.וור עדיף בהרבה.

פורסם

vmware אוסרת על פרסום בנצ'מרקים שלה אז אין נתונים ודאיים.

מהניסיון שלי vmware יותר טובה ואני עובד הרבה עם vm .

עם זאת, הדרך היחידה לראות את הaero בvista זאת דרך vpc שמותקן על vista .

vmware יותר טובה כי היא יודעת לקחת דיסק פיזי ולהפוך אותו לוירטואלי והיא גם מנהלת מכונות רבות בקלות רבה יותר.

היא גם יודעת לקחת snapshots של המערכת ככה שלפני שאתה מתקין משהו שאולי יש לו וירוס אתה עושה smapshot ואם הכל הלך לעזעזל אתה פשוט משחזר. היא גם יודעת לעשות שחזור snapshot תוך כדי עבודה ככה שאתה לא מחכה.

היא הרבה יותר מפותחת מהתוכנה של מיקרוסופט אבל היא גם יקרה בהרבה.

פורסם

ואטוס כבר כתב שיש אופציה בVPC למחוק \ לא לשמור את כל השינויים שבוצעו במערכת הויטואלית מאז ההפעלה שלה. למרות שאם עבדת על משהו שאתה רוצה לשמור, ואז אתה רוצה לבדוק קובץ שאולי נגוע, צריך לסגור את המערכת, לשמור את השינויים, ואז לפתוח אותה ולבדוק את הקובץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים