עבור לתוכן

מתלבט בין Samsung 971p ל - dell 2007fp

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

יש לי התלבטות די גדולה בין בני המסכים הללו (ההבדל במחיר של השניים לא משפיע...).

מצד אחד כולם משבחים פה את ה - Dell, ככה שזה נראה שכדאי ללכת על ה - Dell, במיוחד שהוא 20".

מצד שני, יש לי קצת בעיה עם העניין שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1600X1200, כי כל הפונטים יהיו ממש קטנים (ולא, שינוי ה DPI לא בא בחשבון, ובטח שלא התעסקות עם ההגדלה וההקטנה בכל דף אינטרנט).

האם רזולוציה 1280X960 תיראה רע על המסך הזה ?

האם ה - Samsung הוא בכלל בר השוואה ל - Dell ? (עזבו שהוא 19", כן...).

ומשהו לגבי ה - Samsung, הבנתי שהקינפוג שלו הוא רק דרך תוכנה שגם לא מתאימה לכל הכרטיסי מסך, זה נכון ? (יש לי nvidia Geforce 7600GT).

האם התוכנה אמורה לרות כל הזמן ברקע, או שמקנפגים פעם אחת, ואפשר למחוק אותה ?

תודה.

פורסם

לפי השאלות שלך אני לא ממליץ לך לקחת את ה DELL בגלל הרזולוציה וגודל הנקודה.

אם יש לך בעיה עם כתב קטן כמוני לך על הסמסונג שגם הרבה יותר זול מה DELL.

להוריד כל כך הרבה מהרזולוציה הטבעית זה הפסד גדול מידי גם באיכות וגם בשטח התצוגה.

לי למשל יש את הסמסונג וגם ב 1280X1024 הטקסט קטן מידי לכן ירדתי ל 1024X768 ללא שינוי ה DPI והטקסט אמנם קטן יחסית אבל לא קשה לקריאה.

לגבי התוכנה נראה לי שכרטיס המסך שלך מתאים כי הוא ישן יותר מהכרטיס שלי אבל תבדוק באתר של סמסונג.

אמנם זה די מעצבן שהתוכנה לא מתאימה לכרטיס החדיש שלי אבל כבר התרגלתי.

פורסם

איזה מן מסך זה שדורש תוכנה כדי לכוון בהירות ודברים בסיסיים כאלה?

1024X768 קטן לך? וואו.

ד"א 1024X768 ייראה גרוע יותר על 19" מאשר על 20", כי ככל שהרזולוציה יותר קרובה לטבעית (אך לא מתאימה בול), ככה האינטרפולציה גורמת לעיוות יותר גדול.

פורסם

איזה מן מסך זה שדורש תוכנה כדי לכוון בהירות ודברים בסיסיים כאלה?

1024X768 קטן לך? וואו.

איזה מין מסך?

מסך שהמלצתם עליו יחד עם ה VP930 מעל דפי הפורום.

לי לא קטן 1024X768 אלא 1280X1024.

אבל פתאום יש לי בעיה מוזרה ברזולוציה הטבעית המסך מזוהה משום מה כמסך רחב והטקסט צר והתמונה גולשת למעלה כאילו אין גבול.

פורסם

ה-DELL 20 אינץ' טוב למשחקים?

איך יודעים איזה מסך מתאים למשחקים ואיזה לא?

פורסם

איזה מין מסך?

מסך שהמלצתם עליו יחד עם ה VP930 מעל דפי הפורום.

וואלה צודק. אני גם ככה לא הייתי מזכיר אותו יותר מידי, עכשיו אני בחיים לא אמליץ עליו.

פורסם

ידוע שיש בעיות של תאימות של התוכנה MagicTune עם מאיצים מובנים או כרטיסי מסך מסויימים

http://www.samsung.com/us/consumer/learningresources/monitor/magetune/pop_compatibility.html

bigboss, ניסית להתקין את התוכנה SoftMCCS היא אמורה לפתור את חוסר הממשק עם ה-OSD של המסך.

http://entechtaiwan.net/lib/softmccs.shtm

פורסם

ידוע שיש בעיות של תאימות של התוכנה MagicTune עם מאיצים מובנים או כרטיסי מסך מסויימים

http://www.samsung.com/us/consumer/learningresources/monitor/magetune/pop_compatibility.html

bigboss, ניסית להתקין את התוכנה SoftMCCS היא אמורה לפתור את חוסר הממשק עם ה-OSD של המסך.

http://entechtaiwan.net/lib/softmccs.shtm

כן התוכנה היתה מותקנת לי לפני שפרמטתי וחזרתי ל XP.

אמנם התוכנה מאפשרת לשלוט על רוב האפשרויות אבל הממשק שלה בכלל לא ידידותי.

אשתמש בה לפי הצורך.

פורסם
  • מחבר

תגידו, במידה ואני לא אשתמש ברזולוציה הטבעית של המסך (1280x1024 ב - Samsung ו - 1600x1200 ב - Dell), האם ה - Dell עדיף ? עזבו את עניין המחיר...

אם אני אשים רזולוציה של 1152x864 ב - Dell,

ו - 1024x768 ב - Samsung, באיזה מסך יראו יותר טוב ? (ובאיזה הפונטים יהיו קטנים יותר ? אני מניח שב - Dell, לא ?)

תודה.

פורסם
  • מחבר

מישהו....?

.

.

.

.

פורסם

לדעתי עדיף לך ללכת על הסמסונג כי אם אתה רואה סביר תוכל לשים בלי בעיות על 1280X1024.

לגבי ה DELL אני אמנם לא ראיתי אותו אבל אני די בטוח שהטקסט יהיה יותר קטן אבל בכל מקרה תמיד תוכל להגדיל את הפונטים ל 120DPI.

חכה לתגובות מאלה שיש להם את ה DELL.

פורסם

לא מומלץ בכלל להשתמש ברזולוציה לא טבעית במסכי LCD למעט משחקים, וגם במשחקים עדיף לבטל פילטרים לפני שמשנים רזולוציה.

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל שוב, בהנחה שאני לא משתמש ברזולוציה הטבעית (כי גם 1280x1024 ב - 19" קצת קטן בשבילי...), מה עדיף לפי הרזולוציות שרשמתי קודם ?

תודה.

פורסם

ב-DELL הכתב יהיה קצת יותר קטן.

אף אחד לא יכול להגיד לך מה ייראה יותר חד, אז אין לך מה לשאול.

פורסם

תודה, אבל שוב, בהנחה שאני לא משתמש ברזולוציה הטבעית (כי גם 1280x1024 ב - 19" קצת קטן בשבילי...), מה עדיף לפי הרזולוציות שרשמתי קודם ?

תודה.

האם ראית מסך 19 איכותי ברזולוציה הטבעית שאתה אומר שזה קטן בשבילך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים