פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים היי :-) בזמן האחרון האינטרנט שלי עובד מוזר, אין לי מושג אם זה תלוי באינטרנט, ברשת האלחוטית או בגורם אחר. אני אשמח אם מישהו שמבין בעניינים האלה יסביר לי, בכל אופן. בהמון תוכנות שאני משתמש בהם, רשום לי שהתוכנה לא יכולה לעבוד בגלל שTCP Failed, אין לי מושג מה זה TCP ואין לי מה הבעייה איתו ובטח שלא איך לתקן אותו. אני אשמח לעזרה תודה..
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים על אילו תוכנות מדובר?האם יש לך נתב? אם כן תביא את הדגםהאם אתה משתמש בפירוול?
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים מחבר על אילו תוכנות מדובר?האם יש לך נתב? אם כן תביא את הדגםהאם אתה משתמש בפירוול? מסן, איסיקיו, אימיול, מורפיוס, משחקי רשת.כל התוכנות ועוד נותנות לי שגיאת Tcp.אין לי שום פירוול, אני משתמש בראוטר אלחוטי, לא ממש יודע מה זה נתב ^^
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים מסן, איסיקיו, אימיול, מורפיוס, משחקי רשת.כל התוכנות ועוד נותנות לי שגיאת Tcp.אין לי שום פירוול, אני משתמש בראוטר אלחוטי, לא ממש יודע מה זה נתב ^^נתב זו המילה העברית לrouter, מה הדגם שלו?בעקרון אתה צריך לפתוח פורטים הקשורים לתוכנות/משחקים האלהכי בגלל האופן שנתבים עובדים הם חוסמים כל פורט בתעבורה נכנסת אלא אם הואמוגדר כפורט פתוח
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים תן יותר פרטים.איזה דגם הראוטר שלך?כמה מחשבים יש ברשת? האם התופעה קורת בכל המחשבים או רק במחשב שלך?אילו מערכות הפעלה יש במחשבים הנ"ל?
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים מחבר יש 2 מחשבים ברשת אלחוטית, התקלות באות לידי ביטוי רק אצלי, כי אצלי כל התוכנות מותקנות.מערכת ההפעלה היא XP.הראוטר הוא של חברת Edimax, אין לי שמץ איפה כתוב הדגם.
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים תחפש בקידמת הראוטר, אמור להיות רשום שם הדגם,אולי מדבקה עם המילה model עליה.לדעתי העניין הוא פשוט פתיחת פורטים, אבל בשביל שתוכל לפתוחפורטים, אתה צריך לדעת מה דגם הנתב שלך.
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר תחפש בקידמת הראוטר, אמור להיות רשום שם הדגם,אולי מדבקה עם המילה model עליה.לדעתי העניין הוא פשוט פתיחת פורטים, אבל בשביל שתוכל לפתוחפורטים, אתה צריך לדעת מה דגם הנתב שלך.אני אבדוק, אפילו שאני יכול לפתוח פורטים גם בלי זה.יש לי מן כתובת שאני רושם בדפדפן ועושה את זה דרך שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.