עבור לתוכן

wide mode ב dell 2007wfp

Featured Replies

פורסם

היי יש לי את המסך הנ"ל ואני לא יכול לעבור למצב רחב, זה מפריע לי כשאני רואה סרטים בגלל השוליים השחורים, יש אפשרות כזאת בתפריט אבל אני לא יכול לבחור בה, זה קשור אולי לעובדה שהמסך מחובר בחיבור dvi?

פורסם

באיזו רזולוציה אתה מריץ את המסך?

באילו סרטים יש לך שוליים שחורים? סרטים רגילים/רחבים?

פורסם
  • מחבר

המסך רץ ברזוליה של 1050* 1680 שןליים שחורים יש לי בכל סוגי הסרטים, גם רחבים וגם רגילים, מה הבעיה? האופציה של wide mode מנוטרלת בתפריט - אי אפשר לבחור אותה

פורסם

לי זה נשמע כמו כרטיס מסך שלא תומך ברזולוציות רחבות.

איזה כרטיס מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך שלי הוא geforce 7600gt לא נראה לי שזאת הבעיה אבל אולי תחדשו לי פה

פורסם

אם המסך רץ ב-1680X1050 וזו הרזולוציה של שולחן העבודה, מן הסתם ה-WIDE MODE לא פעיל. WIDE MODE זה מצב שקובע מה המסך יעשה כשהוא מקבל רזולוציה לא רחבה (האם ימתח אותה או ישאיר אותה ביחס הנכון עם שוליים שחורים).

השוליים השחורים קיימים רק בסרטים? בשולחן העבודה הכל נראה כמו שצריך (בלי שוליים ובלי מתיחות?)

השוליים השחורים הם בצדדים או למעלה ולמטה?

פורסם

ה-Wide mode זמין בכל רזולוציה פרט ל-1680x1050.

פורסם
  • מחבר

השוליים השחורים קיימים רק בסרטים למעלה ולמטה, בשולחן העבודה אין מתיחות, ה wide mode לא זמין אצלי בשום רזולוציה

פורסם

השוליים השחורים קיימים רק בסרטים למעלה ולמטה, בשולחן העבודה אין מתיחות, ה wide mode לא זמין אצלי בשום רזולוציה

איני מכיר אף סרט שהתמונה שלו היא ביחס 8:5 (1.6:1) כמו של המסך שלך. חלקם באים ב-16:9 (1.85:1) ורובם עוד יותר רחבים (2.35:1), כך שמן הסתם יישארו שוליים שחורים למעלה ולמטה. אין בכל שום דבר מוזר או חריג ואין שום דרך שבא תוכל להעלים את השוליים בלי למתוח את התמונה (ולעוות אותה), אבל אם זה מה שאתה רוצה, יש הרבה תוכנות שמאפשרות את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים