עבור לתוכן

האם DX נתמך אך ורק ב-vista?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אם DX10 נתמך רק ב-VISTA או יש אפשרות שימוש גם ב-XP 64BIT?

ואם הוא נתמך רק ב-VISTA אז כדאי לעבור לויסטה רק בגלל זה? ודבר אחרון - עד כמה גרועים הדרייברים של נוידייה לויסטה? ??? ???

פורסם

DX10 הוא רק בויסטה. לא באף גרסא של XP ולא באף גרסא אחרת של מערכות הפעלה אחרות מבית Microsoft.

האם שווה? החלטה שלך. יש לך משחקי DX10? אתה משחק בהם כ"כ הרבה ששוה לך "לסבול" ולעבור?

פורסם
  • מחבר

פשוט שמעתי שעומד לצאת XP SP3 וחשבתי שאולי הוא כן ייתמוך בויסטה, וכל המשחקים החדשים הם ב-DX10 אז יש הבדל משמעותי אם יש לך DX9 או DX10? :nixweiss:

פורסם

פשוט שמעתי שעומד לצאת XP SP3 וחשבתי שאולי הוא כן ייתמוך בויסטה, וכל המשחקים החדשים הם ב-DX10 אז יש הבדל משמעותי אם יש לך DX9 או DX10? :nixweiss:

:nixweiss:

פורסם

נו מן הסתם הכוונה היתה DX10

וממה שאני שמעתי SP3 לא הולך לתמוך בזה,וגם מבחינה הגיונית אין סיבה שיגרמו לזה לתמוך כי אז הם מבטלים קהל לקוחות גדול לויסטה

פורסם
  • מחבר

אז לא הבנתי את התושבה - יש הבדל גדול אם אני משחק ב-CRYSIS בXP או בויסטה? :kopfpatsch:

פורסם

אז לא הבנתי את התושבה - יש הבדל גדול אם אני משחק ב-CRYSIS בXP או בויסטה? :kopfpatsch:

יש שיפור בגרפיקה ב-DX10 , אבל המשחק הוא אותו משחק ואפשר להנות גם ב-DX9

פורסם

תשאל את גלית(או חפש קריסיס בפורום מחשקים/OC)היא התקינה בהתחלה VISTA ואחרי זה XP ואומרת שההבדל בביצועים לא קיים כמעט.

פורסם

ב - HD2900 יש פגיעה משמעותית בביצועים ב - DX10 ואילו ב - 8800 לא.

מה שכן, 64BIT משפר ביצועים במשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים