עבור לתוכן

יש לי כמה שאלות בקשר לנתב WRT54GL

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה אני רואה הרבה דיונים שמדברים על מי פונקציות שיש בנתב שאני לא מבין מהם

קודם קניתי את הנתב לפני יומיים וחיברתי אותו.

עכשיו ראיתי פה מדברים על מיני קושחות מה זה DD-WRT ואיך אני יודע אם יש לי אותו או לא, כי רשום לי רק את מספר הגירסא של הקושחה ולא איזה שם או משו

רשום ליFirmware Version : v4.30.7

ועוד שאלה מה זה Brigde ומה זה ACCESS POINT ? ומה אני אמור להשתמש אם יש לי מחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית ו2 נייחים שמחוברים קווית לנתב.

ושאלה אחרונה , אם אני רוצה לעשות שיתוף קבצים בין המחשב שלי שמחובר קווית לנתב ולבין המחשב הנייד שמחובר בצורה אלחוטית איך אני עושה את רגיל? כמו שעשיתי עם המחשב השני שמחובר קווית?

תודה מראש מי שיענה...

פורסם
עכשיו ראיתי פה מדברים על מיני קושחות מה זה DD-WRT ואיך אני יודע אם יש לי אותו או לא, כי רשום לי רק את מספר הגירסא של הקושחה ולא איזה שם או משו

רשום ליFirmware Version : v4.30.7

לך יש את קושחת ברירת המחדל שמגיעה עם הנתב. כדי לעבור ל DD-WRT תצטרך לטעון את קושחת המיני שלו ורק אז את הקושחה הרגילה. לחץ על הלינק בחתימה שלי כדי לקרוא עוד.

אתה צריך AP .

וכן, אתה משתף קבצים וכו בדיוק כמו שעשית עם המחשב הקווי. חוץ מהשכבה הראשונה (וקצת השניה אם אני זוכר נכון) של מודל 7 השכבות - מודל שמהווה סטנדרט לתקשורת - מכונה שמחוברת באלחוט מתנהגת בדיוק כמו מכונה שמחוברת חוטית לרשת.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

את השיתוף בין המחשבים שמוחברים בצורה קווית עשיתי עם המיפוי כונן רשת כאילו ממש בצורה רגילה של XP לזה התכוונתי ככה לעשות עם הנייד גם ?

ואיפה אני מגדיר AP שיעבוד?

ואם אפשר הסבר קצר על הDD-WRT כאילו מה כ"כ מיוחד בזה שזה טוב או שונה מהקושחה הרגילה...

פורסם

לך יש את קושחת ברירת המחדל שמגיעה עם הנתב. כדי לעבור ל DD-WRT תצטרך לטעון את קושחת המיני שלו ורק אז את הקושחה הרגילה. לחץ על הלינק בחתימה שלי כדי לקרוא עוד.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181113.0

AP הוא התצורה הטבעית שבה מגיע נתב אלחוטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים