עבור לתוכן

מחפש תוכנה שתציין את כל התוכנות שמותקנות במחשב (גם כאלה שלא מופיעות בהוספה/הסרה)

Featured Replies

פורסם

אין לי מה לכתוב פה

פורסם

עד כמה שאני יודע לא קיים דבר כזה, תוכנה שלא רושמת את עצמה במערכת אין לה אזכור.

פורסם

תסה את CCleaner

פורסם
  • מחבר

מוזר כי יש לי כמה קבצי EXE שלא רשומים באף מקום למרות שהתקנתי אותם. מדובר במשחקים קטנים שבטח התקינו את עצמם לאחר שאישרתי ועכשיו אין להם איזכור.

התקנתי אפילו תוכנה שמציירת גרפים של פונקציות וגם לא אין כל איזכור

הנה מצאתי דוגמא: volumouse לא מופיעה אצלי בהוספה/הסרה וגם לא בתפריט תוכניות שב"התחל". למה??? יותר מעניין מה הספיק להצטבר וכמה זה מאט את המחשב עם הזמן

אגב עוד שאלה-אתם מכירים תוכנה שבודקת אם יש עידכונים לתוכנות שמותקנות במחשב? במחשב הקודם הייתי משתמש ב-UDC.EXE שהורדתי מ-http://filehippo.com/updatechecker/ אבל היא לא עובדת במחשב הנוכחי משום מה. אני מקבל את הודעת השגיאה שצירפתי. (אגב איך אני "מכניס" תמונה בהודעה עצמה? ראית כאלה ואני לא יודע איך)

[attachment deleted by admin]

פורסם

תוכנות שמתקינות או פורסות את עצמם אבל לא נרשמות במערכת ההפעלה יכולות להמחק ידנית בסל המחזור, אין לך דרך לעקוב אחריהם מבחינת רישום.

כל עוד הם לא רצות ברקע הם לא מאטות את המחשב, אבל תופסות מקום בהרדיסק.

תבדוק באתר של UDC האם היא תלותית ברכיב תוכנה אחר לדוגמא "דוט נט פריימוורק" ותתקין מה שצריך בהתאם, במידה והיא לא תלותית תנסה לחפש בפורומים שלהם או בגוגל את מקור ההודעה שאתה מקבל.

הכנסת תמונה לתוך גוף ההודעה מתבצעת ע"י:

העלאת התמונה לשרת חיצוני כמו www.imageshack.us

שימוש בלינק הישיר של התמונה ביחד עם כפתור הIMG (שני ימין, שורה שניה בלחצנים שבחלון התגובה) או הוספת הקוד שהאתר מצרף בסיום העלאת הקובץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים