עבור לתוכן

ביקורת קצרה ל"DREMEL" של חברת WOLF

Featured Replies

פורסם

בתחילת שבוע שעב ראיתי מכשיר זה בהום סנטר ב125שח!!! כן נראה נורא זול, אך האם הוא מספיק טוב. בקיצור קניתי אותו (אם אשבור אותו הפסדתי רק 125 שח ולא 600 מהמכשיר של DREMEL ;) ). מבדיקת ערכת החיבורים השונים גיליתי שהיא קתנה ולא מסודרת - מגיעה בשקית קטנה - אך מספקת.

בינתיים מה שניסיתי לחתוך היא HS (הלך נהדר). פרסטפקס (גרוע - שברתי שלוש דיסקיות ניסור). דלת מארז ( מצויין - חלק ונקי).

גם ניסיתי לשייף את אותו HS וגם הלך מצויין.

הציון שלי הוא [glow=red, 2, 300]9 [/glow] בעיקר בגלל המחיר וחוץ מזה ניתן לקנות ראשים שונים של DREMEL ויש לכם דרמל בזול.

פורסם

לא חידשתה כלום היו כבר תרדים בנושא הזה פה .

פורסם

כל כך זול!! אני יקנה אותה ודרך אגב היא באה לבד בלי דיסקיות? וכמה עולים דיסקיות?

פורסם

יש דיסקיות אבל קצת ולא איכותיות אין ראשי חריטה ועןד דברים טובים אבל שווה בכל מקרה.

פורסם

וכמה עולה דיסקיות ?

פורסם

תלוי יש 15שקל ממש זולות ויש הרבה יותר תלוי עם מה אתה עובד.

פורסם

נגיד לחתוך את המארז פה ושם (צריל דיסקית לשיוף גם) ולחתוך ולחרוט על ופיוורגלס(לא יודע איך רושמים את זה)

כמה יעלה לי בערך?

פורסם

לא לקנות בשום אופן!!!!

הוא נשרף לי לפני כמה ימים ספונטנית...

עכשיו ניסיתי לחתוך פלסטיק (!) והוא התפגר לגמרי...

פאק איזה ריח הולך פה...

מכשיר חרא, הראשים של דרמל לא הכי מתאימים למרות שעם קצת מאמץ ניתן להתאים אותם.

המלצה שלי - אם כבר קונים, לכו על איכות.

פורסם

ממש לא אני משתמש בתוצרת שוקי כבר שנה בערך עשיתי איתו מלא דברים והכל תקין בהחלט שווה במקום לשלם איזה 600 שקל סתם.

פורסם

MaSTeR NaRGiLa אתה בטוח ? כי אני ממש זקוק לדרמל ואין לי כסף למקורי

פורסם

אין אחריות על כל הקטע הזה?

פורסם

אין אחריות על כל הקטע הזה?

עזוב FIRE קנה את הזול לא שווה המקורי את לא מקתוען ולא הולך לעשות עבודות של פיקסו אז זה סתם יהיה ביזבוז ואם הוא ידפק לך בשנה הראשונה אז נראה לי יש אחריות (אני לא זוכר) אבל אני מאמין שיש כמו לכל מכשיר חשמלי.

פורסם

בטוח, השתמשתי בו רגיל והוא מת לי.

אחיות לא יודע אם יש, אני יבדוק.

פורסם
  • מחבר

גם לי היו בעיות בפלסטיק אבל מתכת זה סיפור אחר לגמרי. יש ראשי חריטה (2) והם מצויינים.

פורסם

מה זאת אומרת היה לך קשה יותר לעבוד עם פלסטיק מאשר עם מתחת? זה לא שזה אמור להיות ההיפך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים