פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים איך אני מוודא אם פורט מסויים פתוח או סגור?אני משתמש בhttp://www.utorrent.com/testport.php?port=32137, אבל יש עוד כלים כאלה באינטרנט שאני יכול להשוות איתם?או שאפשר לסמוך על זה?תודה!
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר אני מחובר דרך מודם USB בלי שום ראוטר בדרך.לגבי הcanyouseeme.org- אני מקבל Connection timed out עבור כל פורט (כולל 80). זה אומר שהם סגורים? או שזה מעיד על בעיה אחרת?
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים אני מחובר דרך מודם USB בלי שום ראוטר בדרך.לגבי הcanyouseeme.org- אני מקבל Connection timed out עבור כל פורט (כולל 80). זה אומר שהם סגורים? או שזה מעיד על בעיה אחרת?אם אתה שולח את ההודעות דרך המחשב שיש בו בעיה אז אין סיכוי שפורט 80 סגור משום שהוא הפורט שדרכו אתה רואה את כל אתרי האינטרנט ..
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר לא הבנתי- אם אני משתמש בדפדפן אז פורט 80 יהיה סגור?... הוא לא אמור להיות תמיד פתוח?בכל מקרה, כל הפורטים מחזירים שם את אותה ההודעה. גם פורטים מוכרים וגם כאלה אקראיים.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים הפורט 80 חייב להיות תמיד פתוח אחרת לא תוכל לראות אתרי אינטנט ואם אתה מצליח לראות אתרים אז פורט 80 פתוח...
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר ובדיוק בגלל זה אני מחפש אתרים לבדוק בהם את מצב הפורטים, כי גם הזה של UTORRENT וגם האתר שהביאו לי כאן לא מראים את פורט 80 כפתוח. אז אני מנסה להבין איפה הבעיה- באתרים, אצלי במחשב, אצל הספקית, לא יודע.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים הפורט 80 חייב להיות תמיד פתוח אחרת לא תוכל לראות אתרי אינטנט ואם אתה מצליח לראות אתרים אז פורט 80 פתוח...בשביל לספק שרות HTTP פורט 80 אמור להיות פתוחProto Local Address Foreign Address StateTCP 192.168.1.131:2503 212.199.164.181:80 ESTABLISHEDקח למשל את הדוגמה הנלהפורט 80 פתוח אצל השרת (במקרה זה hwzone) ואלו אצלי הפורט הפתוח הוא 2503
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים ובדיוק בגלל זה אני מחפש אתרים לבדוק בהם את מצב הפורטים, כי גם הזה של UTORRENT וגם האתר שהביאו לי כאן לא מראים את פורט 80 כפתוח. אז אני מנסה להבין איפה הבעיה- באתרים, אצלי במחשב, אצל הספקית, לא יודע.אם אתה לא מחובר ברשת אז כנראה הבעיה אצל הספקית...נ.ב :ניסית לנתק את המודם מהחשמל , לחכות כדקה ולהחבר אותו שוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.