עבור לתוכן

מעבד חם מידי.

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה.

יש לי מעבד AMD2000 וולקנו 7 פלוס.

ברגע זה כאשר די קריר בחדר שלי והוולקנו הוא על המינימום,המארז סגור הטמפ' של המעבד היא 55-54 מעלות.

יש לי במארז רק מאוורר אחד (120 מ"מ מאחורה),ואופציה לעוד אחד דומה מקדימה אבל לא נראה לי שזה יעזור כי עשיתי ניסוי עכשיו והכנסתי אויר מקדימה בעזרת פאן(אויר קר כמובן!) והטמפ' לא ירדה.

כאשר אני פותח את המארז ושם את הוולקנו על המקסימום אז הטמפ' יורדות רק עד ל-48 מעלות שגם זה הרבה(כל הטמפ' הנ"ל נמדדו במנוחה).

לחבר שלי למשל הטמפ' של אותו מעבד היא 37 מעלות בערך(אומנם יש לו שני מאווררים אבל עוצמת האויר שהכנסתי בעזרת הפאן גדולה פי כמה ממה ששלו נותנים).

מה הבעיה אצלי?

אמרו לי שאולי לנתק את המאוורר שעל המעבד ולראות אם מרחו משחה טוב אבל אני ממש חדש בזה ומפחד או יותר נכון לא יודע בדיוק איך אמור מה להראות.

האם יכול להיות שבחנות שקניתי(חנות די גדולה וידועה באתר זה) פשוט שכחו למרוח משהו? עד כמה זה משנה?

האמת היא שכבר היו לי 2 פדיחות איתם:אחת זה שהם שמו לי את הבאס על 100 במקום על 133 ואח"כ ששאלתי אותם למה הוולקנו מרעיש כל כך הסתבר אחרי השם אמרו לי להנמיך אותו שהם פשוט לא הרכיבו לי את המפסק.

עוד משהו שיכול להיות קשור זה שכשאני מדליק את המחשב אז אני שומע רעש חזק של מאוורר(אצלי הוולקנו הוא כאמור על המינימום) אבל אחרי איזה 2 דקות הוא נחלש. מה זה בדיוק?

האם ככה זה אמור להיות אחרי שמדליקים את המחשב?

פורסם

הבעיה בהיט בינק....תוריד ותתקין מחדש עם מריחה נכונה של משחה טרמית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים