עבור לתוכן

מה דעתכם על samsung 203b

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על samsung 203b

האם זמן תגובה של 8msec יפריע למשחקים?

איך ניתן לבדוק אם פיקסלים שרופים טרם הקנייה?

על איזה מסכים אחרים אתם ממליצים בתור תחלפיים ראוים אך לא יקרים בהרבה

תןדה על עזרתכם

פורסם

זה מסך תקציבי משהו.

זמן התגובה הממוצע שלו גבוה בהרבה מ-8MS. אולי זה יורגש במשחקים, אולי לא, אבל יש בשוק מסכים מהירים משמעותית במחירים דומים, כך שלמשחקים לא הייתי לוקח אותו.

הייתי ממליץ על המסך הזה למי שמעוניין במסך פשוט לעבודה משרדית, לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף, אבל רוצה מסך גדול יותר ושטח עבודה גדול יותר ממה שמציעים מסכי ה-19".

פורסם
  • מחבר

על איזה מסכים של 20 אינץ היית ממליץ שיהיו טובים למשחקים+סרטים

לא מסכים רחבים

תודה

תקציב1500 עם מעט גמישות

תודה

פורסם

על איזה מסכים של 20 אינץ היית ממליץ שיהיו טובים למשחקים+סרטים

לא מסכים רחבים

תודה

תקציב1500 עם מעט גמישות

תודה

בתקציב הזה ב-20" תמצא רק מסכי TN. יש אפשרות עם מעט גמישות לקבל מסך 19" שיהיה עדיף (ה-VP930).

זוויות הצפייה הצרות של מסכי TN יפריעו לך אם תרצה לראות סרטים בקבוצה גדולה (כי אפשר להושיב את כולם ממש מול המסך). במצבים אחרים זה לא כ"כ נורא.

בתקציב שלך יהיה קשה למצוא 20" לא רחב שיהיה מומלץ, משום ששוק ה-20" הלא רחבים אינו כה גדול, ורוב המסכים שתמצא שם בסביבות ה-1500 ש"ח יהיו כמו ה-SAMSUNG - בעלי רזולוציה נמוכה יותר (1400X1050 לעומת 1600X1200 במסך 20" רגיל) וללא RTC (כלומר זמן תגובה גבוה יותר ממה שניתן למצוא במסכים החדישים ביותר היום). לעניות דעתי, זה לא כ"כ נורא ואפשר להתפשר על זה, אם אתה בטוח שאתה רוצה 20" לא רחב. במקרה כזה - גם ה-SAMSUNG הוא בסדר (וכנראה עדיף ממסכים של PROVIEW ושאר חברות המדבקה). הייתי שוקל גם את ה-LG L2000CN, אבל הוא כבר מתחיל מ-1700...

פורסם
  • מחבר

אני קורא את התגובות ואני מעוניין לקנות מסך FHILIPS 200W6CS

יש לי 3 שאלות עיקריות

1-בחיפושים שעשיתי לגבי המחיר מצאתי שחלק מהחנויות מצינות במפרט הטכני שמהירות התגובה היא 16 msec

במקום 8 שציינתם כאן?

2- האם יחס ניגודיות של 1:800 זה לא יחס גרוע לעומת מסכים זולים שמגיעים 1:1500או 1:2000

אנא ענו לי לפני ביצוע הקנייה

3- מבין המסכים הבאים היכן הייתם מדרגים אותו

LGL2000CN .SAMSUNG203B .

תודה על עזרתכם

פורסם

1. 16 MS זה שחור-לבן-שחור ו8MS זה אפו-אפורת בכל מקרה המספרים הלה לא אומרים הרבה - קרא בנעוץ למה.

2. יחס ניגודיות מעל 1:1000 זה יחס דינמי שזה עוד המצאה של יצרני המסכים. 1:800 סטטי זה יחס מעולה.

3. הוא טוב בהרבה המשני המסכים האחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים