עבור לתוכן

חוות דעת על הOC הזה. AMD 2600+, לוח ABIT NF7-S

Featured Replies

פורסם

המעבד הוא AMD Barton XP 2600+, לוח ABIT NF7-S, זיכרונות 2X512MB 400MHZ של A-DATA

המהירות המקורית של המעבד:

2600+ = 166MHZ x 11.5 שזה 1909MHZ

אני בעיקרון רוצה שהוא יעבוד ב:

3200+ = 200MHZ x 11.0 שזה 2070MHZ

אבל שכאני מעלה לנתונים האלה המחשב לא עולה.

אוקי החלטתי להעלות לאט לאט.

כרגע המחשב עובד על

180MHZ x 11.5 שזה 2070MHZ

הזכרונות עובדים ב 3\3 (360) MHZ

הטמפ' הם 30c ללוח ו 46c במנוחה. זה היה אותו דבר לפני זה גם.

כשאני מגדיר לו 190MHZ x 11.5 = 2185MHZ הוא עולה אבל לא מעלה ווינדוס. נתקע לאחר המסך שאחרי הביוס

מה מגביל אותי?

וכמה שאלות:

מה זה בדיוק ה CPU FSB/DRAM ratio? כרגע זה על 3\3 (360MHZ). הבנתי שזה היחס של המעבד ביחס לזיכרון. הזיכרונות שלי יכולים לעבוד ב400MHZ אז למה לא ניתן לבצע לו OC של 190 כפול 11.5 כשהיחס הוא 3\3 (380MHZ)? הזיכרונות לא יכולים לעבוד ב 380MHZ?

מה ההבדל בין 3\3, 4\4? אם הMHZ של הזיכרונות מראה אותו דבר?

ביטלתי את ה FSB\AGP Spread Spectrum ואת ה CPU Thermal-Throttling. האם זה בסדר? מה זה בדיוק עושה?

יש לי גם אפשרות CPU Interface. כרגע היא מבוטלת אבל רשום שאם אני מפעיל אותה זה משתמש בערכי OC. מזאת אומרת?

התזמונים של הזיכרונות ד"א כרגע על 3.0-4-4-8 האם זה בסדר?

פורסם

"כשאני מגדיר לו 190MHZ x 11.5 = 2185MHZ הוא עולה אבל לא מעלה ווינדוס. נתקע לאחר המסך שאחרי הביוס

מה מגביל אותי?"

ה BARTON שלי לא אוהב FSB מעל 188 כך שיתכן שהמעבד שלך מגביל את ה FSB ולא הזכרון.

"מה זה בדיוק ה CPU FSB/DRAM ratio? כרגע זה על 3\3 (360MHZ). הבנתי שזה היחס של המעבד ביחס לזיכרון."

את ה RATIO תשאיר על אוטומטי שזה אמור לתת 1/1 שזה הכי יעיל לסוג זה של מעבד. כלומר המעבד והזכרון עובדים בתיאום על אותו התדר. מעבד על 166 וזכרון על 200 לא יתנו שיפור בביצועים במעבדי ATHLON XP.

FSB\AGP Spread Spectrum משנה טיפה את התדר מפעם לפעם ע"מ למנוע הפרעות אלקטרו מגנטיות למכשירים בסביבת המחשב. אם אתה לא סובל מהפרעות אתה יכול לבטל את האפשרות הזו. יש הטוענים שהיא מפריעה לOC יציב.

CPU Thermal-Throttling אמור להוריד את מהירות המעבד כאשר הוא מתחמם יותר מידי. אתה יכול להשאיר את זה מבוטל.

CPU Interface מופעל אמור לעשות שימוש בנתוני OC אבל אני לא מצאתי שזה עוזר ואתה יכול להשאיר את זה מבוטל גם.

תמצא את ה FSB המרבי שהמעבד שלך אוהב ותגדיר יחס של 1/1 ותגדיל את המכפלה עד שמהעבד בוער. תשתדל לא לעבור את ה 55 בעומס מרבי. אם ה OC לא יציב תוסיף טיפה מתח למעבד.

לגבי תזמונים, אני לא מכיר את התזמונים של הזכרון שלך ולדעתי אתה לא צריך לשחק איתם מעבר להגדרות מפעל כי הם לא מגבילים אותך ב OC. תשאיר את זה על אוטומטי.

פורסם
  • מחבר

היחס הוא 1:1. בביוס יש לי 3\3, 4\4, 5\5. מה זה בדיוק אומר?

כרגע זה על 3\3 שזה 360MHZ לזיכרון

לגבי הזיכרון, יש לי 2 סטיקים של A-DATA. אחד מהם הוא 2.5-3-3-8 והשני 3.0-4-4-8

ובביוס זה מוגדר על Optimal

הורדתי Prime95, מישהו יכול להגיד לי איך אני משתמש בזה?

בדקתי גם עם התוכנה Super PI. האם 59\60 שניות ל1M זה בסדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים