עבור לתוכן

התלבטות בין nokia 6120 ל-se k530i ו- se k610i

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תקשיבו, אני אישית הייתי הולך על ה-k800i אם זה או הוא או 6120, אבל אחי ( גם הוא קונה חדש ) מתלבט מאוד בניהם.

אני רק רוצה לברר כמה דברים:

- לנוקיה יש מצלמה חלשה, ול-k800 מצלמה מאוד איכותית.

- ל-6120 סוללה חלשה ומתחממת, ל-k800 אין בעיה מיוחדת עם המצלמה.

- ל-6120 יש יתרון של הסימביאן, והוא לא עושה לו בעיות כמו באגים או מאט אותו.

- אני צריך לדעת למי יש רמקול איכותי יותר ולמי יש קליטה טובה יותר.

עכשיו אני רוצה לדעת כמה דברים על הסימביאן:

- אפשר לנטרל אותו, כאילו לעבוד על המכשיר בצורה רגילה ( סגורה או איך שלא... ) ואז במקרה שהוא מאט את הפלאפון ( כמו אצל ה-N73 ) הפלאפון יהיה מהיר?

- אתם יכולים לתת לי שימושים שימושיים של הסימביאן, כי יש לי 2 חברים עם סימביאן, ואף אחד מהם לא משתמש באמת ביתרונות שיש לזה, הם אומרים לי שזה ממש לא משנה להם כי אין לזה משהו שימושי שמוסיף לפלאפון.

• תגובות 40
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ל6120 יש סוללה חלשה ומתחממת, אבל מעבר לGSM פותר את זה

הרמקול של ה6120 יותר איכותי, ומבחינת קליטה אין לי תשובה חד משמעית, אבל לא נתקלתי בבעיות עם ה6120...

והמעבד של ה6120 חזק, אז הוא לא מאט את המכשיר כמו בN73

וזו מערכת הפעלה, אין אפשרות לבטל אותה :kopfpatsch:

והשימושים?

אלפי תוכנות ומשחקים, תלוי מה מעניין אותך

אני לדוגמא שמתי נגן DIVX עליו, ואני יכול לראות פרק של HEROES עליו בלי בעיות (למרות שאת זה אני כבר עושה בלפטופ שלי, מתי שהוא עלי...)

אבל באופן כללי, המערכת הפתוחה היא מאוד נוחה, ואתה יכול לעשות בה כל מה שבא לך...

פורסם

הרמקול של ה6120 יותר איכותי, ומבחינת קליטה אין לי תשובה חד משמעית, אבל לא נתקלתי בבעיות עם ה6120...

והמעבד של ה6120 חזק, אז הוא לא מאט את המכשיר כמו בN73

וזו מערכת הפעלה, אין אפשרות לבטל אותה :kopfpatsch:

והשימושים?

אלפי תוכנות ומשחקים, תלוי מה מעניין אותך

אני לדוגמא שמתי נגן DIVX עליו, ואני יכול לראות פרק של HEROES עליו בלי בעיות (למרות שאת זה אני כבר עושה בלפטופ שלי, מתי שהוא עלי...)

אבל באופן כללי, המערכת הפתוחה היא מאוד נוחה, ואתה יכול לעשות בה כל מה שבא לך...

הוא בסה"כ שאל אם יש אפשרות לסגור אותה בצורה כלשהי כדי לשמור על יציבות,לא כולם מתמצאים בזה-והנה תשובה:

עד כמה שאני יודע אין לך שום דרך "לנעול" תמערכת,מה שכן אתה יכול פשוט לא להתקין תוכנות נוספות ואז אתה מאבד את הטעם במערכת פתוחה וזה עדיין לא מבטיח לך יציבות או הגברת מהירות כי לחברים שלי בלי שהם התקינו משהו הN73 עדיין עובד לאט יותר מהטטריס שהיה לי בגיל 4 (וזה היה לפני 14 שנה).

בכל אופן,אני מרוצה מהK800I,יציב,מהיר,לא חסר דברים שאפשר להתקין עליו גם בלי המערכת הפעלה סגורה->יש ג'אווה

יש אפילו פתרון לזה שאין לו אופציה של לד קבוע לתאורה וזה תוכנת ג'אוה קטנה שמפעילה תנורה של הפוקוס קבוע .

הרמקול בסדר גמור אלא אם כן אתה ערס מתלמד ורוצה שכל הרחוב ישמע תמוזיקה מהפלאפון שלך.

הסוללה בסדר גמור->תלוי כמובן כמה אתה מתעסק עם הפלאפון ובעיקר מצלם תמונות עם פלאש,בעיקרון לי היא מחזיקה יומיים במצב של שעה של שיחות ביום,1-10 תמונות,קצת MP3 דרך אוזניות וקצת רדיו.

בהחלט מומלץ,בעיקר אם אתה רוצה מצלמה נורמלית.

פורסם

הסוללה של ה-6120 מתחממת גם ברשתות GSM.

פורסם

JAVA זו לא חלופה, מכיוון שאם אתה רוצה ליצור תוכנות לזה, אתה צריך אישורים שעולים כמה אלפי דולרים(לעומת symbian signed שלא עולה כסף).

פורסם

שמע אני לא כזה מומחה לג'אווה וכאלה

אבל איך אתה מסביר את זה שיש תוכנות שאנשים פרטיים כתבו ? ולא חושב שהם קיבלו אישורים מיוחדים באלפי דולרים.

פורסם

ותשים לב שכל פעולה שהתוכנה עושה(לכתוב או לקרוא מכרטיס הזיכרון לדוגמא) צורכת אישור מהמשתמש. לא כל כך סמפטי בשימוש שוטף.

פורסם

שמע אני לא רוצה להתווכח איתך על דקויות

אבל לדעתי זה דווקא עדיף שזה שואל לפני שזה קורא משהו,וכדי שלא ישאל כל פעם מגידירים הרשאות מראש וזהו.

ביינתים לא נתקלתי במשהו שלא היה קיים בג'אווה ולא פעל על K800 ככה שאם לא מתעסקים בהתקנה של תוכנות מתקדמות על הפלאפון ולא מבינים בזה,אין טעם,ועדיף לקחת מערכת סגורה שרצה טוב מאוד ואפשר להרחיב עם ג'אווה.

כל אחד וההעדפות שלו.(במקרה שלי העדפתי מצלמה איכותית על פני מערכת פתוחה-וכאמור אני משלים תחסר עם ג'אווה).

פורסם
  • מחבר

אני כנראה יורד מה-N73 בגלל המחיר.

אני מעדיף לקחת את ה-K800I, הוא עדיף על ה-E65 נכון???

ובשביל אחותי בת ה-15 ( לא חושב שתשתמש בסימביאן, יש לה מחשב עם מעבד כפול ליבה כמה חודשים, והיא עד עכשיו לא התקינה WORD אפילו!!! :screwy: , היא תלויה ב-100% בי שאני אעשה לה דברים כאלה), מה כדאי לה לקנות? 6288 או 6120???

מה שחשוב לה זה הכי מצלמה, אח"כ רמקול, ואז סוללה ומסך.

פורסם

אם הכי חשוב לה מצלמה אז שתיקח גם את הK800I, ואם לא גלל המחיר אז שתיקח את ה6120.

פורסם

K800 הכי יתאים לה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים