עבור לתוכן

התלבטות בין nokia 6120 ל-se k530i ו- se k610i

Featured Replies

פורסם

אז הבנתי אותך בדיוק...

ולא סתרתי את עצמי בכלל

אם מישהו נכנס להסכם לאחרונה, נכון שלא אכפת לו להתחייב עוד קצת

אבל במקביל הוא יצטרך לשלם מחיר מלא על המכשיר שנותר לו, כי מאחר שהוא לא יבצע בו שיחות הוא לא יקבל את הזיכויים שאמור לקבל עליו...

תחשוב על זה שאם קנית מכשיר שעולה 30 שקל לחודש, ואם עברת את ה100 שקל תקבל הכל בחזרה ושדרגת למכשיר אחר

לא תקבל שוב הטבה על המכשיר הקודם, אז תשלם עליו בנוסף לכל החשבונית החדשה עוד 30 שקל, בגלל שיש לך מכשיר אחר...

• תגובות 40
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואם אנשים לא בקבלים החזר על המכשיר הקודם?? ואם ההחזר זה אותו החזר כמו החבילת גלישה??? 20 שקל+ החזר על המכשיר הישן, אני בכל מקרה לא מתכוון להחזיר את שלי ולקחת את K800I שיהיה לי בצד. ולמרות הכל זה ישתלם לי.

פורסם
  • מחבר

שמעו, אחי אומר לי שיש לו את אותו המבצע של ה-30 שקל, אבל בנוסף אחת האפשרויות היא ה-k800i- זה מבצע שונה שמקבלים חיילים ( שנשמע מאוד מוזר, כי המכשיר מאוד יקר ),

הוא אמר לי שהוא יבדוק את זה שוב, אבל בהנחה שהוא כן יכול לקנות אותו ב-30 שקל לחודש, הוא עדיף על ה-6120 של nokia, נכון???

פורסם

אני בכלל אבל בכלל לא אהבתי את הK800I

העיצוב שלו מכוער, והג'ויסטיק ממש לא נוח

היתרון היחיד שלו זה המצלמה...

ויאן נורא הגיוני מה שאתה אומר...

מה משנה לאנשים לקנות מכשיר שעולה 70 אם הם יקבלו את ה70 שקל בחזרה, אבל בעצם 20 שקל מזה יילך לכסות חלק מהמכשיר הקודם?

תראה, המבצע הזה טוב למי שרוצה קו נוסף, או שעומד לא לשלם על המכשיר הקודם שלו...

תחשוב בצורה הגיונית

לקבל כסף בחזרה בחשבון שלך כרגע, או לקבל כסף בחזרה על מנת לכסות את המכשיר הקודם?

ובכלל לכל לקוחות דור 3 שמחוייבים לחבילת גלישה, ברגע שיבצעו את השינוי הזה יכול להיות שיצטרכו לשלם קנס, מאחר שלא תהיה להם חבילת גלישה על המכשיר הקודם, אז הקיזוז של החברה יתבטל.

פורסם
  • מחבר

דווקא אחי אהב את העיצוב ולא הייתה לו בעיה עם הג'ויסטיק ( יש כזה לחבר שלו ),

הוא אומר שמה שחשוב לו זה הקליטה, סוללה, מצלמה, מוסיקה וגם צג.

מה עדיף מה-2 ( מול ה-6120 )?

פורסם

המצלמה והסוללה של ה6120 לא משהו.

פורסם
  • מחבר

אז עדיף את ה-k800i נכון???

למרות שאני כמעט בטוח שאחי התבלבל, לא נשמע הגיוני שהוא יכול להשיג את הפלאפון בכזה זול, אפילו בגלל שהוא חייל.

ומה עדיף? n73 או k800i?

פורסם

אתה קופץ ממכשיר למכשיר, תגיד מה אתה צריך ויענו לך איזה מכשיר יתאים לך יותר.

ויאן נורא הגיוני מה שאתה אומר...

מה משנה לאנשים לקנות מכשיר שעולה 70 אם הם יקבלו את ה70 שקל בחזרה, אבל בעצם 20 שקל מזה יילך לכסות חלק מהמכשיר הקודם?

תראה, המבצע הזה טוב למי שרוצה קו נוסף, או שעומד לא לשלם על המכשיר הקודם שלו...

תחשוב בצורה הגיונית

לקבל כסף בחזרה בחשבון שלך כרגע, או לקבל כסף בחזרה על מנת לכסות את המכשיר הקודם?

ובכלל לכל לקוחות דור 3 שמחוייבים לחבילת גלישה, ברגע שיבצעו את השינוי הזה יכול להיות שיצטרכו לשלם קנס, מאחר שלא תהיה להם חבילת גלישה על המכשיר הקודם, אז הקיזוז של החברה יתבטל.

אני לא מבין את ההגיון שלך, מצטער.... מה זה משנה אם הוא יכול לקבל עוד מכשיר ועדיין זה יכסה לו את ההוצאה של המכשיר הקודם??? אף אחד לא אמר לך לקחת מכשיר שעולה 70 שקל.....

בכל מקרה הבחור לא משלם כבר על המכשיר הקודם אז הטענות שאתה זורק הן סתם :smile1:

פורסם

יאן למרות שקשה לך להבין...

אם אתה מקבל כסף בחזרה

מה היית מעדיף לעשות איתו?

להקטין את החשבונית הנוכחית

או לשלם איתו על המכשיר הקודם?

לפי הרעיון שלך, אתה בעצם משתמש במבצע שלהם בשביל לכסות הוצאות אחרות, במקום לכסות את ההוצאות של הסלולרי שלך, ואז בעצם אתה לא מרוויח משהו...

ונכון שיובל לא בהתחייבות כבר, אבל זה נוגע לכל מי שקורה את הת'רד :bash:

בנוגע ליובל

הN73 עדיף, אך הוא יקר יותר, ולא כולם אוהבים את המערכת סיביאן הלא חדשה שלו... (הרבה באגים)

הK800I, לא חשבתי ולא אחשוב עליו, לא אהבתי אותו בכלל...

ול6120 יש ת'בעיות שלו... אבל שוב פעם, מאז שהעברתי אותו לGSM הוא כבר עובד 3 ימים עם דיבורים בלי טעינה וגם לא מתחמם...

בקשר לאיכות המצלמה, הבנתי שהK800 יותר טובה והיא מקבילה לN73.

פורסם

אם אתה מקבל כסף בחזרה

מה היית מעדיף לעשות איתו?

להקטין את החשבונית הנוכחית

או לשלם איתו על המכשיר הקודם?

לפי הרעיון שלך, אתה בעצם משתמש במבצע שלהם בשביל לכסות הוצאות אחרות, במקום לכסות את ההוצאות של הסלולרי שלך, ואז בעצם אתה לא מרוויח משהו...

דן, בסופו של דבר הכסף יורד לרוב מאותו הכרטיס אשראי או החשבון בנק, כך שזה לא ממש משנה מאיפה זה יורד מהשיחות או מהמכשיר :kopfpatsch:

ואתה פשוט לא מבין את מה שאני אומר, אני לוקח לעצמי עוד מכשיר, וזה עדיין נשארים אותם התשלומים, אני עדיין משלם אותו הכסף, ומרוויח עוד מכשיר אז מה הבעיה עם זה?? :bash:

פורסם

במקרה שלך זה לא משנה

קיצר אתה רק הולך ונתקע בקיר :s07:

למה לאנשים לשלם על שני מכשירים, זה שיש "מבצע" זה לא אומר שצריך להיות פראיירים ולקחת אותו

אלא אם כן, באמת חייבים...

בסופו של דבר הכסף יורד לרוב מאותו הכרטיס אשראי או החשבון בנק

בדיוק לפי מה שאמרת פה... למה לשלם פי 2???

פורסם

במקרה שלך זה לא משנה

קיצר אתה רק הולך ונתקע בקיר :s07:

לא קשור למקרה שלי, כן קשור. יש לי החזר על המכשיר רק שהוא פחות מ20 שקל, אז ברגע שאני לוקח את המבצע החדש עדייו יהיה לי אותו החזר, ויותר.

למה לאנשים לשלם על שני מכשירים, זה שיש "מבצע" זה לא אומר שצריך להיות פראיירים ולקחת אותו

אלא אם כן, באמת חייבים...בדיוק לפי מה שאמרת פה... למה לשלם פי 2???

הם לא ישלמו על 2 מכשירים, אלא אם כן הם משלמים על המכשיר הישן מעל 20 שקל לחודש, סבבה??יותר מתאים??

חוץ מזה הם לא ישלמו על 2 המכשירים, הם ישלמו רק על הראשון, פשוט בלי החזרים :s07:

פורסם

6120 - רמקול חלש.

K610 - רמקול חזק.

פורסם

דווקא ל 6120 יש רמקול יחסית חזק.

פורסם

דווקא ל 6120 יש רמקול יחסית חזק.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים