עבור לתוכן

התלבטות בין nokia 6120 ל-se k530i ו- se k610i

Featured Replies

פורסם

היי,

עד עכשיו לא ממש התלהבתי מהפלאפונים החדשים, אבל יש מבצע ממש מגניב ב-orange, אז למה לא...

בקיצור, המכשירים שאני מתלבט בניהם הם: nokia 6120, nokia 6288, se k610i ו- se k530i.

אני מניח שלכל פלאפון יש את היתרונות שלו, אז אני אכתוב את סדר הדברים שהכי חשובים לי:

- מצלמה איכותית וזום- 40%.

- איכות הסאונד והעוצמה של הרמקול לשמיעת המוסיקה - 30%.

- איכות הצג וגודלו- 22%.

- אורך חיי הסוללה - 7%.

- כל השאר- 1%.

* אין צורך להתחשב במחיר.

בנוסף בלי שום קשר לבחירה, סתם הייתי רוצה לדעת אילו דברים שימושיים יתן לי ה-Symbain שיש ל-6120?

תודה רבה מראש,

יובל :xyxthumbs:

• תגובות 40
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אישית לא אהבתי את הK610I בכלל...

וגם ה6288 סתם דגם דפוק עם הרבה בעיות...

אז הייתי מוריד אותו מהרשימה

ה6120 נותן לך להתקין עליו מיליון תוכנות ומשחקים, כמעט מכל הסוגים, אז זה יתרון רציני של מערכת הסימביאן

אבל מצד שני אם תחרוש עליו כל היום הסוללה תגמר מהר...

בנוגע לאיכות SOUND האיכות ממש טובה, לא יודע איך הK530, עזבתי ת'חברה עוד לפני שיצא לי לבדוק אותו.

אני אישית בחרתי את ה6120 במקום הK530, גם בגלל שהוא דור 3.5 ואם אני אצטרך אותו בתור מודם אני אוכל להשתמש בו...

פורסם

רק תשים לב שאתה מתחייב ל3 שנים לחברה.... ועל איזה מבצע מדובר??

יש לי את ה6120 והוא אחלה, חוץ מזה שהוא מתחמם.

פורסם
  • מחבר

במבצע ה-6120 עולה 35ש"ח לחודש, אבל אם אני מחזיר פלאפון אחד אז זה פחות 5 שקל לחודש, ואם יוצא לי לפחות 30ש"ח על שיחות בחודש, אז אני לא משלם בכלל, וזה יוצא שהפלאפון כאילו בחינם.

ואם זה לא היה ככה, אז לא הייתי מסתכל בכלל על פלאפון, כי אני לא הכי מתלהב מהדברים האלה, עד עכשיו היה לי nokia 3100, ועד כמה שהוא מעפאן, אני מסתדר איתו מצוין.

אבל על איזה עסקה אתם מציאים???

ויש למישהו עוד מידע יותר מפורט בקשר למה ששאלתי?

פורסם

ה6120 מתחמם, אבל עשיתי ניסוי כפי שהציעו פה בפורום, ואם שמים אותו על GSM (דור 2) אז הוא לא מתחמם בכלל, לא משנה כמה מדברים...

ות'אמת אם אתה לא גולש או מבצע שיחות וידאו, אז אין לך בעיה לשים על GSM...

ונכון שתהיה מחוייב ל3 שנים לחבר'ה, אבל בסופו של דבר עדיף להיות מחוייבים לאורנג', שמשנה את המחיר שלה פעם אחת בשנה, לעומת סלקום ופלאפון שמשנות 3 פעמים לפחות...

פורסם

יש מבצע טוב עכשיו באורנג'

אבל בשביל זה צריך להשיג קופון מיוחד שמחלקים אותם לעובדי אורנג'.

זה המבצע:

התחייבות ל3 שנים.

אתה בוחר מכשיר דור 3 או 3.5 שעולה עד 50 שקל בחודש (אין הרבה כאלה), אתה עובר 50 שקל בחודש בשיחות, אתה לא מחוייב על המכשיר, אני לא מדבר על זיכוי בשיחות אלא ממש לא מחוייב, במקרה ואתה לא עובר את ה50 שקל, אתה תחוייב על המכשיר כציוד קצה בחשבונית החודשית.

+

אתה עובר את 100 שקל בחודש אתה מקבל החזר על החבילת גלישה שזה 20 שקל למשך 3 שנים האלה.

אתה מחזיר מכשיר ישן שלך אתה מקבל 25 שקל החזר למשך שנה ראשונה.

הקאץ' כמובן הוא ההתחייבות.

נ.ב. לדעתי המבצע הזה טוב למי שכבר מחוייב לחברה זמן קצר, ולהאריך את ההתחייבות זה לא כזה נורא.

מי שלא מחוייב לחברה, עדיף שיחכה לכניסה של הניידות מספרים, יש מצב שאז יהיו מבצעים יותר מפתים.

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר מישהו שעובד באורנג' כך שהמבצע הזה לא כלכך אפשרי בשבילי.

ואתה יכול לפרט קצת על החלק השני הזה של ה-"נ.ב" שלך ( אני לא מחויב כבר ) :smile1:

ואף אחד לא יכול לענות לי בקשר לשאלה הראשית???

פורסם

יש סיכוי שאני אוכל לקשר אותך למישהו שכן עובד ;D אם אתה רוצה כמובן...

אני לא זכר מתי במדוייק(הערכה שלי או בנובמר או בינואר) ואין לי כח לקרוא כתבות על זה, תכנס תוכנית הניידות של מספרי הסלולאר, זאת אומרת תוכל להישאר עם המספר שלך לא משנה באיזו רשת אתה... ועל זה עכשיו יוצאים כל המבצעים, כדי לחייב אותך להישאר ברשת ולא לקום ולעבור לשת מתחרה ופשוט לשים סים שלה בתוך המכשיר שלך.

עריכה: הנה מצאתי משהו.

http://www.themarker.com/tmc/archive/arc.jhtml?from=aonline&ElementId=eg20061207_326189&origin=ibo&layer=hp

פורסם

יאן שלא תעז לקשר אותו למי שאני נתתי לך :silly:

אם כבר אני אקשר אותו...

בקשר להטבה על החבילת גלישה, נראה לי שגם זה לשנה, תבדוק את זה...

ובקשר למה שאמרת "נ.ב. לדעתי המבצע הזה טוב למי שכבר מחוייב לחברה זמן קצר, ולהאריך את ההתחייבות זה לא כזה נורא.

מי שלא מחוייב לחברה, עדיף שיחכה לכניסה של הניידות מספרים, יש מצב שאז יהיו מבצעים יותר מפתים."

דווקא פה אתה טועה, כי אם אתה מחוייב קצת זמן, אתה תמשיך לשלם על המכשיר הנוכחי שלך בכל מקרה...

המבצע הזה מעולה למי שלא מחוייב, או לא נשאר לו הרבה זמן לשלם על המכשיר, אלא אם כן הוא מוכן לנסות ולחכות למבצעים הבאים.

אבל אזהרה!

לפי מה שאני יודע

בשנים האחרונות, אורנג' העלתה את המחירים רק פעם בשנה

לעומת סלקום ופלאפון שהעלו את המחירים לפחות 3 פעמים בשנה

אז כל מי שחושב שיקבל דיל טוב עכשיו על השיחות שיזהר, כי הדיל יהיה בטוח זול עכשיו, אבל המחיר לא ישאר ככה...

היתרון היחיד הוא רק בדילים על המחיר של המכשיר עצמו, אבל לא על שיחות!

פורסם
  • מחבר

אני אשמח אם מישהו מכם יקשר לאותי לעובד מ-orange כדי שאני אוכל "להנות" מהמבצע המיוחד לעובדים.

וכשאמרתי שאני לא מחויב כבר, אם הבנת או לא, התכוונתי לזה שעברו 3 חודשי התשלום מהמכשיר האחרון שקניתי.

ותודה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

אם כבר אני אקשר אותו...

ובקשר למה שאמרת "נ.ב. לדעתי המבצע הזה טוב למי שכבר מחוייב לחברה זמן קצר, ולהאריך את ההתחייבות זה לא כזה נורא.

מי שלא מחוייב לחברה, עדיף שיחכה לכניסה של הניידות מספרים, יש מצב שאז יהיו מבצעים יותר מפתים."

דווקא פה אתה טועה, כי אם אתה מחוייב קצת זמן, אתה תמשיך לשלם על המכשיר הנוכחי שלך בכל מקרה...

המבצע הזה מעולה למי שלא מחוייב, או לא נשאר לו הרבה זמן לשלם על המכשיר, אלא אם כן הוא מוכן לנסות ולחכות למבצעים הבאים.

אתה שם לב שאתה סותר את עצמך??? :s05:

פורסם

איפה בדיוק אני סותר את עצמי?

פורסם

אם כבר אני אקשר אותו...

פורסם
לדעתי המבצע הזה טוב למי שכבר מחוייב לחברה זמן קצר

יכול להיות שלא הבנתי אותך טוב

לפי מה שהבנתי במה שכתבת כאן, כשקוראים את כל המשפט, זה כאילו רכשת את מכשירך לאחרונה, ואז אתה מחוייב לחברה זמן קצר..

פורסם

לא, מי שהתחייב לאחרונה, ואין לו בעיה פשוט להאריך בעוד כמה חודשים את ההתחייבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים