עבור לתוכן

8800GTS יקר יותר מה 8800GT ? כיצד ייתכן ? כל המידע פה !

Featured Replies

פורסם

כמו רובכם שמתם לב,

בשבועויים האחרונים התחיל לצוץ בחנויות מחשבים בישראל כגון :

http://www.iqpc.co.il/

http://www.skypc.co.il/

כרטיס מסך חדש : 8800GT.

שמחירו נע בין 1400-1600 ברוב החנויות בישראל שמוכרים אותו ..

ופתאום ראינו שיש עוד כרטיס מסך בסביבת המחיר הנ"ל :8800GTS.

אז מה הולך פה ?!

קודם כל כמו שרשמו באשכולות אחרים ה-8800GT, טוב בהרבה מה 8800GT 320/640, ואף מביא ביצועים באחוזים פעותים מהכרטיס מסך-8800GTX.

אז ישנה פה דילמה : כיצד יכו ללהיות שכרטיס מסך הרבה יותר טוב מכרטיס מסך אחר, יקר יותר מימנו ואף כמעט פי 2 ?

הנה התשובה לשאלה :

אני בדקתי ועשיתי כמה בירורים .. והגעתי לדבר הבא :

"מחיר כרטיס המסך, לא נקבע ע"י הביצועים שלו ביחס לכרטיסי מסך אחרים, אלה תלוי בייצורו".

זו המסקנה שהגעתי אליה אחרי הרבה טלפונים ושאלות :D

אני ייפרט יותר :

הכרטיס מסך 8800GTS 320/640, הייצור שלו יקר, לכן המחיר ביבואן לחנויות יקר, וכך לנו לצרכנים.

וכרגע בשוק יש בעיה גדולה מאוד .. לכרטיס מסך 8800GTS 320/640 , ירד הערך בצורה דרסטית.

אנשים שרוצים למכור את הכרטיס מסך שלהם לדוגמא 8800GTS 320/640, לא יוכלו .. כי גם המחיר ליד שניה .. גם אם הייה נמוך מה-8800GT, ום אם הייה גבוהה, אנשים יגידו יש את הכרטיס מסך 8800GT, שאולי הוא יקר \ זול יותר מהמחיר שלכם בקצת ... אבל אני מעדיף ללכת עליו.

ובעצם כל מי שקנה 8800GTS 320/640 אפשר לומר שהוא יצא פרייר ...

ובקרוב יצאו עוד כרטיסי מסך מהירים יותר בחיבור PCI-E 2.0 , וגם עם מעב דקטן יותר .. כך שהערך של ה 8800GTS 320/640 כבר מת ניתן לומר כמעט בצורה בטוחה.

ואם ערכו יחזור, זה יקרה רק בעתיד הרחוק .. שאני בספק אם זה יקרה .. \=

שמחתי לעדכן אותכם :)

פורסם

למה יצאו פרייארים ? ה 8800GTS הוא כרטיס מעולה ומי שקנה אותו כבר נהנה ממנו בערך חצי שנה...

מי שקונה עכשיו כרטיס אז כמובן שילך על ה 8800GT ...

פורסם

RENTEX, על כל זה חשבת לבד?! איינשטיין :)

פורסם

Nvidia מפציצים עם כרטיסי מסך חדשים...הם לא רוצים להשאיר שום חור לATi.

ATi הצטיינו ביצור כרטיסי מסך זולים אבל חזקים וכך כבשו את שוק הביניים,כנראה אנבידיה לא רק רוצה את "כתר הביצועים" אלא גם את "כתר המכירות"...ובכך לא להשאיר שום סיכוי לATi.

ובקרוב יצא עוד כרטיס 8800GTS מבוסס על ליבת G92 ויהיה בעל ממשק זיכרון של 256 ביט ו512MB זיכון... :jump:

ת'אמת אני כבר לא יודע איפה הצפון מרוב הכרטיסים...אני לא מספיק לעקוב אחרי הבלאגן שנבידיה עושה >:(

:lol: :lol: :lol:

פורסם

המחיר יצור של שניהם מזערי לעומת המחיר שלו כשאתה קונה אותו, אז זה לא עקרוני במיוחד

פורסם

לא חידשת כלום.

כמובן שהמחיר תלוי בעלות היצור!

פורסם
  • מחבר
Nvidia מפציצים עם כרטיסי מסך חדשים...הם לא רוצים להשאיר שום חור לATi.

ATi הצטיינו ביצור כרטיסי מסך זולים אבל חזקים וכך כבשו את שוק הביניים,כנראה אנבידיה לא רק רוצה את "כתר הביצועים" אלא גם את "כתר המכירות"...ובכך לא להשאיר שום סיכוי לATi.

ובקרוב יצא עוד כרטיס 8800GTS מבוסס על ליבת G92 ויהיה בעל ממשק זיכרון של 256 ביט ו512MB זיכון...

ת'אמת אני כבר לא יודע איפה הצפון מרוב הכרטיסים...אני לא מספיק לעקוב אחרי הבלאגן שנבידיה עושה

תודה על התוספת .. ואני יוסיף .. שהכרטיסים החדשים עם הליבה של G92 שהם GTS\GTX .. יהיו יותר טובים מה GT ..

והיחס בין כרטיסי המסך וכנראה המחיר יחזור כמו שהיה ... =]

לא חידשת כלום.

בסדר לך לא .. אבל לאחרים הרבה ..

וכן זה תלוי אני הזכרתי את זה .. =]

RENTEX, על כל זה חשבת לבד?! איינשטיין

אכן, לא מועתק ::)

פשוט שאלתי את עצמי את השאלה .. אז עניתי לעצמי עליה, אז למה לא לענות עליה לכם גם ? =]

פורסם

ובעצם כל מי שקנה 8800GTS 320/640 אפשר לומר שהוא יצא פרייר ...

ובקרוב יצאו עוד כרטיסי מסך מהירים יותר בחיבור PCI-E 2.0 , וגם עם מעב דקטן יותר .. כך שהערך של ה 8800GTS 320/640 כבר מת ניתן לומר כמעט בצורה בטוחה.

ואם ערכו יחזור, זה יקרה רק בעתיד הרחוק .. שאני בספק אם זה יקרה .. \=

שמחתי לעדכן אותכם :)

מה הקשר פריאר? זה כרטיס פצצה אני נהנה ממנו כל רגע כולל CRYSIS שהכל על HIGH

אגב הכרטיס 8800GT ממש לא רחוק בביצועים מ8800 640

כל מבחן מראה משהו שונה..

עוד מעט תגיד שבזמנו מי שקנה את 7800GTX ''הישן'' פראייר...הכל קשור לקניה בזמן הנתון.

בוא נראה עוד חצי שנה\שנה שמישהו יקנה כרטיס חדש ויגיד לך פרייאר שקנית 8800GT

חחח

:xyxthumbs:

פורסם

לא חידשת כלום.

זה מסכם יפה את הדיון.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים